• header

A DAY OFF

IMG_9399.JPG

Yoooo! Jag har en ledig dag från jobbet och har hängt ute på Njuta Spa med mina bästisar hela dagen. Så skönt att få koppla av lite. Nu är vi hemma hos Dilay och ska fika. :-) Vi hörs senare ikväll med lite bilder från dagen! Puss!

// I’m having a day off from work and I’ve been at a spa all day with my besties! So nice to relax a bit. Now we’re at Dilay’s place for some coffee and cake. :-) I’ll update later with some photos from today! Kisses!

46 Comments

mimi

Niiice enjoy my love :) and dont stress about updating…enjoy the time in the “real” life…nothing is more important than best friends and family. so enjoy it just and have a niiiice time :-**

Reply
Sara Lu

Brukar aldrig kommentera bloggar, kan vara for att jag aldrig laser de langre.
Foljde din blogg dagligen for ett par ar sedan, men nar jag flyttade till japan sa hade jag inte tid langre att lasa pga skola och ett nytt spannande liv, sa det tog inte lang tid innan att lasa bloggar slutade vara en del av vad jag gjorde…
Men i allafall, ralaste nastan 20 sidor nu pa raken, och ville bara saga damn vad du ser mer vuxen ut nu. Haha. Kanske later knappt eller sa, men det ar pa ett sjukt bra satt. Fick mig att minnas hur det var for 3-4 ar sedan nar jag foljde din blogg (vann faktiskt en tavling en gang, Bobbys harprodukter, haha, var det basta som hade nagonsin hant mig kande jag da…) , och hur tiden forandras. Bade till det positiva och negativa.
I allafall sa maste jag saga att du ar snyggare an nagonsin.
Kampa pa med allt du gor. Och kom garna tillbaka till Japan igen, denna gang lite narmare Nagoya ;) Kan vara din guide da. Haha

Vart lite lang, och pinsamt. Men skit samma ^^
バイバーイ~ 

Reply
Emilia

På ivyrevels hemsida så står det i informationen om den nya scarfen woven scarf. Är det meningen att det ska stå så eller menar ni women scarf?

Reply
Therese

Vad använder du för mascara?! Eller är det lösögonfransar? Oavsett vad det är så är jag avundsjuk på dina ögonfransar! Haha, oj vad konstigt det lät :D

Reply
Adina

Hej!
Jag är en vanlig lantis-tjej som nu verkligen har fått upp ögonen för storstaden.
Klicka er in på min blogg för att läsa om mig och mitt liv, då jag varvar de alldagliga skoldagarna med att snubbla omkring bland Stockholms alla märkesbutiker i lite för höga klackar.

Hope you’ll like it! xxx

Reply
Anette

Vad fin du är & du gör min favorit pose på bilden som jag brukar göra när jag har mörkt läppstift. Men du gjorde det bättre än mig tycker jag. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

Reply
Leunis / igentligen inte haha

Hallå där! Kolla in min ny startade grymma blogg! Jag vet att du vill..! Den är svin bra och lägger upp massa bra saker haha !
Btw så heter jag inte leunis! Moahaha! Om du vill veta vad jag heter irl så kolla på min blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*