• header

NJUTA SPA

njutaspa-1 njutaspa-8 njutaspa-5 njutaspa-7 njutaspa-9 njutaspa-6 njutaspa-2 njutaspa-4

Alltså… DRÖM-TISDAG!!! Har hängt med mina bästa vänner hela dagen, de åkte precis hemifrån oss. Åh vi hade det så mysigt på Njuta Spa idag! Njuta Spa är ett litet spa i en villa nere i Nacka Strand, det känns verkligen som att man kommer hem till någon som tar hand om en på bästa sätt. Vi blev bortskämda med 2 magiska behandlingar var (jag tog “Flow” och aromamassage!), god mat, frukt & choklad och bad utomhus. Vi ville verkligen inte åka därifrån!!

Tack till Njuta Spa för att jag och mina bästisar fick komma och koppla av. Det var verkligen behövligt!

// Seriously… DREAM TUESDAY!!! I’ve been hanging out with my best friends all day today, they just left. Oh we had such a cozy time at Njuta Spa today! Njuta Spa is a little spa in a villa in Nacka Strand, it really feels like you’re at a friends place. A friend who’s taking really good care of you. They spoiled us with 2 magical treatments each, good food, fruit & chocolate and jacuzzi outside. We really didn’t want to leave!!! Thank you so much for having my besties and I. We really needed this!!

36 Comments

malin

Hej Kenza!!

Tänkte höra om du fortfarande använder balsammetoden i ditt hår?

Tack för en bra och inspirerande blogg!!

Kram //Malin

Reply
Sofia

Hej allesammans! Tänkte bara tipsa om min bästaväns blogg och youtubekanal. Hon har precis börjat blogga igen och jag hoppas att hon kommer långt.
Hon bloggar om bland annat smink och mode men även vardag. På youtube lägger hon upp det som faller henne i smaken, till exempel sminkvideos.
Jag tycker att det är så roligt att se henne utvecklas då hon inte alls var lika insatt för bara något år sedan. Så nu tycker jag att Ni ska in på hennes blogg och kommentera samt prenumenera på hennes kanal!

http://jennyvibeke.blogg.se/
https://www.youtube.com/channel/UC6Iq_iUcvybrj9oHFbsK9Dg

Reply
Leta

Looks like you head great time! And the place looks amazing.

Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.de/ Great and big things are coming!

Reply
Emma

Måste bara säga att det ser så otroligt hemskt ut när ni sitter och röker när ni är på SPA. Är inte ni ungdomar tillräckligt smarta för att INTE hålla på med rökning. :( Jag har själv rökt i 20 år (fy fan vad hemskt att skriva det) och slutade för ett halvår sen. Jag kommer aldrig aldrig röka mer, det dödar en.

Reply
Johanna

EMMA! Spelar väl ingen roll om dem är på SPA och röker eller vart dom än är.
Låt dem göra som dom själva vill, du har ju varit lika” blåst ” som mig och dem och rökt i 20 år! Bara för du blivit duktig nu och insett.. men det tog dig endå 20 år! så låt andra vara och grattis till att du är rökfri! :)
Allas tid kommer när man inser att man ska sluta röka!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*