• header

MY HAIR

IMG_3519 KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-3 IMG_2078 KenzaZouitenBackstage2 IMG_5259 KenzaZouiten_IvyRevel_Flowers3 outfit 15 IMG_7450

Photos from before my stupid haircut, haha.. I miss my own long hair!

Nu orkar jag inte mer. LÖSHÅRET SKA UT!! Jag har kört löshår (mago hair, det sitter fast med bomullsknutar) i 3 månader för att jag ångrade min “page” och jag orkar fan inte mer. Jag vill kunna dra fingrarna genom mitt hår, jag vill kunna borsta håret ordentligt och sätta upp det i en stram tofs utan att alla knutar syns. Det här var första gången jag körde löshår och förhoppningsvis sista gången för det är fan riktigt jobbigt. 12 tusen kostade det också, och håret går inte heller att sätta om för man klipper av trådarna när man tar ut det så man får pröjsa 12 lax varje gång. Är inget löshårsproffs men är inte det jättedyrt?

Under dessa 3 månader har mitt hår vuxit ca 4-5 cm så när jag tar ut löshåret på fredag så känns det förhoppningsvis lite bättre än innan. Däremot så är jag livrädd över att jag ska ha tappat mycket hår, och att det blir svårt att reda ut DREADSEN (mitt egna hår precis över knutarna har trasslat ihop sig rejält) och att jag kommer känna mig flintis utan löshåret. Aja, det får växa till sig under vintern och till sommarn har jag förhoppningsvis mitt fina långa hår tillbaka. Och så ska jag ALDRIG klippa mig igen, haha.

// I can’t take this anymore. I’M TAKING OUT MY EXTENSIONS!! I’ve had them for 3 months now (mago hair, it’s tied with knots) because I regret my “page” and I can’t take this anymore. I want to be able to pull my fingers through my hair, brush my hair properly and put it up in a tight ponytail without showing all the knots. This was my first time with extensions and hopefully my last because it’s really annoying. It costs 12 000 SEK, and you can’t use the hair again because you cut of the threads when you remove it so you have to pay 12 000 SEK every time. I don’t know, isn’t that really expensiv? During these 3 months my hair has grown like 4-5 centimeters so hopefully when I remove the hair on friday it will feel a bit better than before. But I’m scared to death that I’ve lost lot’s of hair, and that it will be hard to sort out the DREADS (my own hair over the knots is really tangled) and that I will feel bald without the extensions. Whatever, I will let it grow during the winter and hopefully I’ll have my beautiful long hair back by next summer. And then I will NEVER cut my hair again, haha.

128 Comments

Julie

Tråkigt att det du inte gillar ditt hår :( men är inte det lite töntigt att säga att man aldrig ska klippa sig kort, sorry, men det låter lite FÖR ytligt och för tjejigt…

Reply
marie_loves

your hair is so beautiful. especially with the waves. i guess that most of your readers would wish for a hair tutorial how to curl it like yours!
maybe you can do one for us? :)

Reply
laura nanette

ohh I totally understand you – though the shorter hair also looks amazing on you!
I wish I had the guts to cut of my hair and try something new – but I just can’t haha.
I love the third picture – the nude-lips look stunning! Do you do you you’re make-up and (!) hair by yourself in the morning? A tutorial would be lovely.. or maybe a few words about it :)

http://www.stylephantom.com

Reply
Josephine

Jag rekommenderar klipps istället för att sätta fast löshår. Det sliter mindre om jag minns rätt och då kan du ta av/på när du och hur du vill! :)

Reply
Sarah

Åh, du är ju såååå snygg i det korta! Mycket mer vuxet och en riktig frisyr istället för “hej jag är fjorton år och det viktigaste är att en har så långt hår som möjligt” (så kändes det iallafall när jag klippte av 3,5 dm, haha).

Reply
Khadi

I am in your case I cut my hair and I carried extensions I removed them this week and I have the impression to be bald… I was told that so that they grow faster it is necessary to take some brewer’s yeast And to mass regularly your scalp…. It would be necessary to delete definitively the scissors !!!!!

Reply
Sofie

Ja 12 tusen är rätt mycket men det kan ju bero på tekniken och att det är i stora stockholm (; är frisör och vi gör med keratinvax som man kan sätta om så länge håret ser fint ut, kostar runt 3-7000 (:

Reply
amanda

Om du vill ha längre hår och att det ska växa lite fortare så kan du prova “Inversion method”. Jag började i söndags och det hela går ut på att massera hårbotten med en olja och sedan vända huvudet upp och ner så att blodet går upp i huvudet i ett par minuter. Enligt många så funkar det men jag är fortfarande i provstadiet så om det återstår att se :) Söka bara på “the inversion method for long hair” på youtube så kommer det upp massor med tutorials :)
Kram

Reply
Giorgia

Extensions are really that expensive. My aunt is an hairdresser and I’ve heard of stellar prices from basically everyone I went to. I personally don’t like them because even hairdressers I knew did not talk good about them and I love my hair too much to treat it in that way. You have amazing hair and you look beautiful even if it’s short so just let it grow naturally, it’s always the best thing :)

Reply
Lesley

Hej Kenza!! Hoppas din dag är bättre än mig, jag skulle bli världens gladaste tjej om du vill kolla in min blogg! Hade varit fantastiskt!

Reply
Linn

Åh! Jag var med om exakt samma sak! Men jag hade ju sånt klister fäste och när vi skulle lösa upp klistret och reda ut tovorna så tappade jag såå mycket hår!! Be dem vara försiktiga, jag har fått börja om helt med min tjocklek på hår tyvärr! Men det blir ju bättre och håret växer ju ut lycka till kram! Min frisör va sjukt hårdhänt.. Så ja be den vara försiktiga!
Kram igen!

Reply
Mimi Mihalek

Men shit vilket pris! Jag går till Rapunzel och är jätte nöjd, mago skulle inte vara mer skonsammare än de andra metoderna som micro ringar o vax har jag läst sliter lika mycket! Men du är jättefin i page! :)

Reply
Juliana

ville bara säga att jag tycker att du passade skit bra i page! alltid bra med omväxling. :) puss

Reply
Liv

Jo det var veldig dyrt! Jeg bruker tape-extensions. Det koster ca 4000 kr og det sliter ikke på håret mitt. Har brukt det uten pause i 2 1/2 år og jeg har ikke mistet noe hår.

Reply
Anna

HairTalk! Kolla in dem, sjukt skonsamt, håret kan sättas om å 1/3 av priset. Sätts med tejp å fästena syns och känns knappt! Ditt egna hår slits inte alls!

Reply
Marica

Tycker du var jättefin i ditt lite kortare hår! Känns som att det absolut inte är värt 12 tusen (!) för löshår, typ alla pengar jag äger ju haha.

Reply
Zahara

12 lax? Ehhh…DET ÄR SVIN DYRT! Oavsett om det är med bomullstussar eller vax eller whatsoever! Det där är sinnessjukt! Är du säker på att du inte luras pga att du är “kändis”? Löjligt pris! Jag betalar max 4500 kr, och då sätter jag MASSA slingor!

Reply
S

Oj vad dyrt, de flesta jag känner som utför samma metod och andra brukar ligga runt 4-7000kr beroende på mängd hår men 12000 skulle motsvara hår för 2 så det låter konstigt!

Reply
Nellie

Det kommer kännas SKÖNT att ta ut håret kan jag lova! Tog precis ut mitt hår för andra gången och det är lika skönt varje gång att kunna borsta håret ordentligt och allt de där. Visst tappar man hår, men å andra sidan så skulle du ändå tappat de stråna under dessa månader eftersom de hår du egentligen skulle tappa sitter fast i fästena :)

Reply
Jonna

Oh jag förstår dig helt! köpte med löshår för mitt hår är kort men visst är det jobbigt? :( jag tycker dock att du är jättefin i det korta!!! :)
kram

Reply
Julia

Jisses det låter lite i dyraste lagret men det kanske är bra kvalité, och kvalité kostar :-) Tycker dock det låter som ett klokt beslut att ta bort det, naturligt är vackrast :) Se till att använda vårdande produkter och käka lite extra vitaminer så kommer ditt vackra svall vara tillbaka snart :)

KRAM! <3

Reply
ana

the 3rd pic is awsome! you look great with ponytail, why not use it more often meanwhile? :)

Reply
Sofia

Tycker personligen att du var jättefin i din “page”. Känns lite mer modernt och vuxet. :)
Dessutom tycker jag att din page mer eller mindre var en lång frisyr. Mitt hår når inte ens ner till axlarna och DET kallar jag en riktig page!

Reply
Astrid

Du var ju så himla fin i page! Fattar om du inte trivs men det var ju så fint!

Reply
Rebecca

Oj, det var dyrt löshår! Antar att det äkta hår, men var det något speciellt med det som gjorde att det kostade så mycket?

För något år sen hade jag löshår från Rapunzel of Sweden, jag hade haft peruk en tid innan det, men när mitt hår väl växt ut och blivit för långt övergick jag till löshår. Jag satte i mitt med clips varje dag, det var rätt jobbigt, men ändå värt det när det inte var så slitet. Visserligen var mitt inte lika dyrt, hehe.. Jag kände mig inte alls bekväm i så kort hår bara, men det berodde nog på att jag var tvungen att få det avrakat från första början. ;)

Tusen kramar, du är en sån fin förebild! ♥

/Rebecca

Reply
monica

Why did you pay soooo much money:( I am using clip-on extensions for 5 years, from foxylocksextensions, you can cut it if you think it’s to long, and it only costs like 100-150 euros if you want it to be thicker. I love your face/look with long hair, I just can’t understand why and who told you to cut it in the firts place??!! The same thing with blogger Caroline a.k.a. FotballFrue… hugs&kisses

Reply
carol

your are beautiful short hair or long hair ! doesnt matter ! but i know this feeling … i had really long hair almost to the butt !! but then i got sick of it and i cut it … the wors decision cause now im waiting and waiting but you know – we all want what we dont have

http://franchemeetsfashion.blogspot.com/

Reply
Sara

Kan säga att det är SVINDYRT!!!! För 3000 kan du lätt få en bra hårförlängning :) Jag brukar beställa hår och sätta in på mig själv vilket är skönt för då bestämmer man precis hur man vill ha det. Det ska absolut gå att sätta upp en tofs t.ex. utan att fästena syns….

Reply
J

Jätteför mycket överpris. Du borde ha läst på mer om vad det fanns för alternativ, för 12 tusen är inte billigt.
Det finns självlärda frisörer som gör det för 1/5 del av det där priset. Men bättre lärdom till nästa gång. =)

Reply
Frida

OJ herregud! 12 tusen ska du verkligen inte betala! Va några år sedan jag gjorde det men jag har haft det två gånger ena gången så dom satt fast det med lim och sen andra gången som du har det nu. Jag betalade 3000 kr ungefär och det var med allt både isättning och när jag ville ta av det. Så 12000 kan inte stämma? :o
Kramar Frida.

Reply
nejja

om du går till rapunzel of sweden så är det betydligt billigare och dom är så sjukt bra! du kanske får pröjsa 3000 ca. plus att dom behandlar en som en prinsessa när man kommer dit och fixar löshåret!

Reply
Kathryn O'Brien

Trust me, your hair is beautiful just the way it is, you don’t need extensions! We all have to go through trials and errors like this to learn what is best for us and what isn’t. It’s great that you are being honest and breaking through the mould by proclaiming that extensions are NOT for you. It’s really refreshing to hear someone being so truthful and doing her own thing. I hope your hair isn’t too damaged, I’m sure it’ll still look amazing! Love you! xxx

http://www.kathrynskatwalk.com/

Reply
Fatima

Du borde kolla upp “the inversion method” på youtube. Det är en metod som ska hjälpa håret att växa flera cm PÅ EN VECKA. Hittade det av en slump för ett tag sedan och kollade några videon. De flesta kvinnor som gjort videon om det på youtube är svarta (det är ju skillnad på hårtypen mellan t.ex. kvinnor med rötter i Afrika och kvinnor med skandinaviskt/tunt hår) men jag berättade för min vän om metoden (hon är halvsvensk, halvportugis) och det funkade faktiskt riktigt bra. Det var en sjuk skillnad på en vecka, verkligen flera cm. Du borde definitivt prova det – det är bara någon olja man ska använda varje dag på ett speciellt sätt. Jag länkar videon hon gjort om det!

Reply
Karina

I hear you K!
Jag satte in mago i somras. Jag lyckades dra ut mesta av håret själv. Men de där dreadsen du snackar om, de hade jag också ( frågade frisören varför det blev så, och hon sa ” men har du borstat ordentligt? verkligen TRYCKT borsten mot snutarna?”) Jag sa ” Jag borstade 3-4 ggr om dagen, med deras special borste, men nej, jag pressade inte borsten mot skallet för det kändes inte så tryggt. Men tyvärr så är de slitna hårklumpar som sitter vid tråden är hår som är löst från ditt eget. Så du kommer bli av med mycket av egna håret efter, men få inte panik – det känns inte så jätte hemskt… Jag var bara glad att bli av med dem och göra som du säger, DRA igenom fingrarna och klia hela jävla skallen för det är precis sånt jag längtade efter jag också! :D Oavsett vad för metod – allt sliter, jag har fanimej lärt mig den läxan, thats for sure!

Reply
Sofia

Tycker du är otroligt ytlig just nu. Tappade mitt hår för två år sedan och tycker du är väldigt korkad som hade känt dig “flintis” om du blivit av med lite av ditt ändå ganska långa hår trots du klippt det?? Din ny frisyr är inte kort och du ser fantastisk ut i det. Men spyr på att du är så ytlig. Tänk på dom som tappat ALLT hår och aldrig lipat som du en enda gång.

Reply
johanna - Student i London

12 000???? herregud det är ju jättedyrt!
Jag skulle investera i ett clip on set istället, så när du längtar efter långt hår är det bara att sätta i det och sen ta ut det, supersimpelt! :)

Reply
Julia

Klippte också av mitt hår nu i sommar och ångrar mig så! Trivs egentligen helt ok med page och kortare hår men i nacken så lägger det sig utåt så måste platta det om det ska se bra ut vilket jag slapp med långt. Saknar att ha en lång svans också :( kommer inte klippa det så kort igen.

Reply
ana

hehe i understand your pain but unfortunately i can’t let my hair grow up too much because it starts to look bad and i had to cut it.

Reply
*S*

För att svara på din fråga, ja, det är svindyrt! Jag har väldigt tjockt hår och en speciell röd nyans och mitt löshår, inkl isättning, färgning mm kostar 4000kr. Mitt löshår hade jag i 1.5 ÅR!! Och då plattade/lockade jag det dagligen. Så se dig runt lite efter andra märken :) mitt var från gocciani.
Lycka till med ditt hår och låt dig inte luras av prisen :)

Reply
Sweetybasil

I totally understand you! I cut my REALLY long hair a few years ago to REALLY short. I even do not know why. I just wanted to cut my hair tips and ended with super short hair. SOOO stupid. Loved them for just one day and then I just started to regret EVERYTHING! Afterwards it took me over almost 2 years to get them that long again. Women!!!:D But be patient and you will have your beautiful long hair again:) HUGS from Germany

Reply
Sofia

Man har tur då om man har sparat sitt hår i tre år, mitt är ungefär navellångt och det räcker ju gott och väl. Vill dock ha längre innan jag klipper kortare igen!

Reply
Anette

Oj vad tråkigt att det blev så med ditt hår! Jag har aldrig testat sådana slingor eftersom jag inte vill slita ut mitt egna hår. Jag kör istället med clips från Rapunzel när jag vill ha långt hår & det går så snabbt & smidigt att sätta in dem. Vad vacker du är på alla dessa bilder & ha en fortsatt trevlig kväll!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

Reply
Elvira

Hej, jag har nyss skaffat en blogg och letar efter en ny kamera för att kunna ta riktigt bra bilder, är det någon som har nåt tips?

Reply
Emily

Men är du inte lite väl dramatisk?? Det är HÅR! Var glad att det åtminstone växer på dig. Själv har jag alopecia och får bära peruk. Vet du hur mycket det kliar och sticks? Vet du hur rädd och osäker jag är när det blåser? Och när folk glor? Vet du hur jobbigt det är på sommaren när det är varmt?
Och jag kan glömma att ha uppsatt hår eller dra fingrarna genom mitt eget hår. Suck Kenza.

Reply
Josefine

Helt sjukt dyrt med 12 000!! Speciellt när man såg din kant mellan ditt naturliga och löshåret så tydligt! Känns nästan som du blivit lurad.. Vet att priset för en bra förlängning som ser naturlig ut brukar ligga runt 4000. Men bättre att du kör på ditt egna nu, du passade jätte bra i en riktig frisyr :)

Reply
Sofia

Maybe you can try clip-in extensions. :) I’ve got mine 2 years ago, they are real european hair, look exactly like my natural colour and were about 200 Euro. You can use them all day long and when you go to bed you just clip them out. So you can look like you have long hair but the good thing is – your real hair doesnt get damaged and can grow easily :)

Reply
José

Hahahh i feel you.. I so regret cutting off my hair! I always had it long, but I wanted something different and I had nice Pinterest inspiration with medium hair. You know how we feel about every inch of our hair when it’s cut, so I finally got the courage to cut it from long to medium-short, but my hair dresser didn’t care at all. She did such a bad job, I almost cried when I left and I wanted to hide, because I looked hideous. I felt ugly at that moment and I don’t think that’s how you’re supposed to leave the hair dresser. I’m not going back there if I decide to change my hair again. On the good side.. hair grows back! Just need to have patience ;)

Reply
Lovisa

SAY WHAAAT? Jag har själv Mago hår och betalade 4900:- för hela kalaset. Sen beror det självklart på hur många slingor du har i, men ändå 12 lax är lurendrejeri. Jag är i övrigt supernöjd med mitt hår, synd att du inte trivdes i ditt :(

Kram

Reply
My

Vilken TUR att det bara är hår då;) vilken tur att du ändå kan vara den du är TROTS att ditt hår är såååå kort. Hår, hår, hår. Vilken tur att det inte har en dugg betydelse för ens hälsa.

(Tihi var tvungen att skoja till det)
Kramar till dig<3

Reply
Samantha

Hi Kenza ! I LOVE LOVE LOVE your hair ! Would you please do a tutorial on how you get those beachy waves ? I remembered when you created your youtube channel, you said that you would show us how you do your makeup and hair and ever since I’ve been waiting :( haha I know it’s not your fault, you must be so busy !! But it would be really appreciated if you could ! Thank you :) xoxox

Reply
Aaron

It might be better to use the word “run” for fingers in the hair. I know it makes no sense, haha, but for some reason, it’s usually like “I want to run my fingers through my/your hair”. You are so beautiful Kenza, have a lovely evening.
love

Reply
kay

Why do not you use clip on hair extensions? of those removed and placed with clips, there are ones made ​​with real hair. you can use them and remove anytime you want, then you can brush and wash your hair ;)

Reply
Emilia

12 tusen!!!! Wtf! Jag pröjsade typ 3000 kanske. Var länge sen, 2010! Hade ganska slitet blonderat hår men det blev värre när jag tog ur mina knutar… Så du får räkna med att håret känns tunt ett tag, fast det kan ju också vara inbillning IOM att man är van vid sin förlängning. Men äsch, ditt hår är snart utvuxet, långt och fint igen. :)

Reply
Shelley

Tolvtusen är verkligen överpris. Jag har hår till lite nedanför bröstvårtorna ungefär – och när jag vill ha längre (typ om man ska gå ut en kväll och vill känna sig piffigare eller för plåtningar/filminspelningar/etc) så kör jag på clip-on löshår. Tar 5 minuter att sätta i och ser naturligt ut om det är klippt snyggt så det smälter in med håret. Kostar t.ex. ca 1500 kronor för 50 cm långt hår i färdigt clip on set på Rapunzel om man köper bästa kvaliteten på håret (Europeiskt hår) och man kan använda samma clip on set i 4-6 månader om man tar hand om det rätt och toppar det litegrann ibland. Och sen sliter det ju inte på håret alls lika mycket som “permanent” hårförlängning, eftersom man tar ut det innan man går och lägger sig och låter håret vila när man är hemma och så.

Reply
E

Sidenörngott, svinhårsborste (borsta morgon och kväll), bra produkter (schampoo, balsam, hårinpackning och hårolja) som återfuktar och reparerar håret. Det är min hemlis till långt hår :) Hade likadant problem som du! Aldrig löshår igen!!
Nu växer det som attans och frisören berömde mitt hår för att det knappt var slitet. Svinhårsborsten är verkligen magisk :) Växte minst 15 cm på ett halvår.

Reply
Emma

Och jag som tyckte det var löjligt snyggt när du klippte håret, gjorde så otroligt mycket! Blev jättebesviken när du satte i löshår, ha ha ;) Men det viktigaste är ju givetvis att man är böjd själv..

Reply
Ellen

for what it’s worth så var du riktigt snygg i det korta håret! det långa också förstås men älskade när du klippte det!

Reply
marie

can you please make a hair care routine? I never know what to do with my hair :(
and your hair looks so healthy <3
xoxo.

Reply
Sanna

Oh no! I understand how you feel but the great thing is that the hair will grow back. Even though I loved the short hair also on you. I am thinking of cutting my hair short also but I will hang on the idea for a while, I don´t want to regret it after!

Reply
Emelie

Tycker det är så löjligt att klaga på sitt numera korta hår bara för att man så länge haft långt, visst kan man trivas i olika saker, hårlängder osv men istället för att må dåligt över ditt “korta” hår, njut av den lilla stund då du faktiskt inte har massa hår i vägen? :) Hår växer ju alltid ut igen, och personligen förstår jag mig inte alls på folk med långt, det är fint men hur fan orkar man? Det är ju överallt!! ;( Kommer ihåg hur jag brukade stirra på mitt ex syster som aldrig höll koll på var hon la sitt långa hår vid middagsbordet.. Hur kan man missa att det är så långt att det ligger på tallriken och gosar in sig i såsen? Så njut istället av din hårlängd medan du har den, förändring är ju bara kul! Och denna förändring är ju inte så långvarig, snart är din vanliga längd tillbaka oavsett!

Reply
Felicia Marthe

Oj! Ja det var dyrt det! Har dock hört vänner och bekanta som går och gör det för 15.000kr med microringar… Riktigt waste med pengar ;) Jag fixar för 3.000-4.000kr :)

Reply
Mia

Jag upplever Mago hår som mycket skonsamt och en fantastisk metod. (har haft extesions i snart 15 år och provat det mesta) Priset ligger vanligtvis på ca 2000 kr / paket (kommer inte riktigt ihåg men jag tror att ett paket är 25 slingor) det låter således som om du fått isatt 6 paket vilket är mycket! själv gör jag bara “förtjockning” och har då i två paket men tycker att det blir rejält hår av det. Du är lika snygg med som utan men det där är något man känner själv;) kram Mia

Reply
Mirjam

och jag som saknar din page! tyckte den var jättesnygg och fräsch. så jag hejar på att du tar bort löshåret!

Reply
Christina Mue

You really had great long hair. But when i saw your new haircut i was just like …”WOW”!!! To my mind it suits you really well. You don´t need extensions. I think you should enjoy your hairstyle and make the best of it.

love,
Christina

Reply
Ina Nuvo

Your hair is amazing, no matter if short or long. But I can so understand you. I had almost the some struggles with my hair, until I decided to let it grow…and never ever cut it again! ;)

Kisses from Vienna, Ina

Reply
Felicia

Det var väldigt dyrt!! Jag är frisör och har tagit separat kurs i löshår och på salong brukar de sluta på runt 3-4-5 beroende på hur mycket hår personen har och hur mycket den vill sätta in. Men aldrig över 5000! Jag brukar även sätta in på folk hemifrån, då går de och köper löshår själv och sen sätter jag in det för en tusenlapp.
Kram

Reply
Moa

Jag har precis fått cancer, så jag skulle vara väldigt glad över din hårsituation. Jag kommer tappa allt, tänk vad många år innan jag får “vanligt” hår igen… Jag är 24 nu. :/

Reply
Majk

Oj…det var galet dyrt! Du verkar ha hår som växer som ogräs ;) så det kommer nog inte ta lika lång tid för dej som det gjort för mej att få tillbaka sitt långa hår. Under 6 år testade jag vax, microringar och clips för att förlänga håret. Dock är mitt hår verkligen skört och jag var i ca 10 år platinablond (blekte enbart utväxt). Sedan tröttnade jag. Ut med löshåret. I med en mörkare blond färg. Sedan i med en ytterligare mörkare färg för att komma närmare min egna hårfärg. Idag har jag snart min egna färg på hela håret, enbart topparna som är ljusare.

Jag slutade använda hårförlängning, hade clips de senaste 4 åren. Även om det inte slits mycket generellt på håret, så gick mitt hår av på grund av dagligt bruk.

2 år har det tagit mej att få mitt hår friskt. Ska tillägga att jag har extremt känslig hy och endel allergier mot ämnen och kemikalier…. Så…

ETT TIPS TILL DEJ OCH ALLA TJEJER: det bästa schampo och balsam jag någonsin testat är “syoss – repair & fullness” (grön/blå-aktig färg på flaskorna). De är utan silikon, utan paraben och utan paraffin. Bästa jag någonsin testat. Mitt hår blir så lättskött, ser och känns friskt och blir sådär härligt glansigt. Alla jag sagt detta till som har testat är så nöjda. Det är dyrare men väldigt drygt.

Jag tvättar mitt hår 1-2 gånger i veckan. Vi är två som använder det och flaskorna räcker i ungefär 3 månader.

Iallafall, du passar i det mesta fina du. Men förstår att du längtar tills ditt hår växt ut :) ❤️

Reply
Lea

12000 är extremt dyrt. Jag hade löshår i 2 år, äkta hår som kostade ca 3000 i inköpspris och sedan kostade det 600 för omsättning (var 6e vecka). Det var tejpextensions och man såg dem inte när man hade håret uppsatt. Tyckte det var rätt härligt faktiskt och håret var så tjockt och fint. Det är dock viktigt att den som sätter i håret är duktig på det, och det slet inte på mitt hår överhuvudtaget. Märkte dessutom att man inte behövde styla håret, för det var fint som det var =)

Reply
Zuzana

Dear you look amazing with your long hair… but with short hair too! I´m thinking about haircut and I´m scared that I will also miss them. But it´s just hair, so whatever! ^_^
Good luck with your extensions, hope your hair will be after remove them so beautiful like before!

Reply
AA

Förstår att du aldrig vill klippa håret kort, haha hatar kort hår! Hade det en gång och gjorde aldrig om det igen, det va 7 år sedan ska aldrig göra om det misstaget…. Nu älskar jag mitt långa fina hår!

Reply
Madina

You had that same long hair since you were what 16? I understand that you got tired of the same thing, and it was really cool and fresh of you to cut it. And since it’s already done don’t regret but enjoy your short hair while you can, cuz it’s gonna grow out and theeen you will probably not cut it again, so really enjoy it while you can and just keep in mind that this is the last time – it makes it better, hope that helped.

xx Madina
http://www.alilpatience.com

Reply
sandra

för några år sen satte jag in löshår på bangs, två gånger!! 20 lax kostade kalaset. såhär i efterhand skäms jag, löjliga summor över lite hår som ändå växer ut!!

Reply
Katrine

Oi, 12 000? Det syns jeg var veldig dyrt.. Skjønner jo at du vil ha det ut og jeg syns du er like fin både med og uten! :-D

Reply
Stéphanie

Asså Kenza. Du passar SJUKT bra i både långt och kort!! Du är den mest finaste människan jag har sätt och ditt korta hår är super fint!! Kram!

Reply
Frisör

Jag är frisör men har bytt yrke för ca 1 år sen och väntar nu barn hemma. Säg till om du vill ha keratin extensions. Kostar ca 2500-3000 för mycket hår. Själv beroende sen länge. Kan göra det var du vill.

Reply
Plätten

Testade också Mago, för jag hade hört så mycket bra om det. Det passade tyvärr inte mig alls. Det var omöjligt att ha håret uppsatt, knutarna syntes jättemycket. Tog ut håret efter en månad. Nu går jag mest med tofs, för jag tappade en del hår. Aldrig mer löshår, usch. Nu är det tålamod som gäller!

Reply
Lina

Köp löshår med clips :) då kan du köpa ett bra tex remyhår och sedan sätta i håret till fest eller om du känner för att ha långt hår nån dag :) har flera vänner som kör på clips o dom e nöjda.

Reply
Emilia

Jag rekommenderar varmt nya http://www.hairtastic.se de har väldigt bra äkta löshår i olika kvalitér och priser.
Man kan alltid hitta man vill och passar till sin hårförlängning. Just nu använder jag deras clip-in set som är hombre färgat. Alltså två färger på halva håret. Väldigt snyggt!

/Emilia

Reply
Anna

Bra, bort med fejket. Alla borde följa det rådet! För ni inser väl att löshår endast är till för dem som är värdelösa som kvinnor va? Ja så tänker faktiskt många. Att det naturliga är bättre än det med fejk är ingen nyhet. Långt hår, dvs längre än till brösten, har varit ett attribut sedan urminnes tider och de som inte klarar av att få eget, utan måste sätta fast någon annans hår på huvudet, är alltså inte lika bra eller värda som dem som kan få eget hår. Det innebär att de med löshår delvis har misslyckas med att vara kvinna…vem vill skylta med det? Bättre då att ha kort hår, iallafall mer kvinnligt än att “klistra” på någon annans avklippta, köpta hår. Säger ju sig självt hur lågt man sjunkit då när man måste köpa andras hår…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*