• header

GOOD MORNING

goodmorning-1

Här sitter jag och posar med min lilla kaffekopp, haha. Ni säger ju att ni saknar mina webcam-bilder så… ;P God morgon på er! Sovit gott? Jag har haft så konstiga drömmar inatt. Bland annat så tatuerade jag in TOKIO HOTEL med feta bokstäver över bröstet. Nog för att jag ÄLSKAR deras nya album men vad fan, fatta ångesten när jag vaknade och trodde att det var på riktigt? Fyfan vad jobbigt det måste vara att tatuera in något som man sedan ångrar. Har någon av er gjort det?

Nu ska jag äta upp min frulle och sticka iväg till jobbet. Puss på er!

// Here I am posing with my little cup of coffee, haha. You’re telling me that you miss my webcam photos so… ;P Good morning you guys! Did you sleep well? I had so weird dreams tonight. One of them was of me getting a big TOKIO HOTEL tattoo over my chest. Ok I absolutely LOVE their new album but can you imagine my anxiety when I woke up and thought it was real? Damn it must be so hard getting a tattoo that you later on regret. Have anyone of you done it?

Now I’m gonna finish my breakfast and then go to work. Hugs!

47 Comments

Nina Mimii

hahahah YES i did but only a reeeeeallly smale one and you can only see it when Im naked or if i wear a real low fit bikini-pants :D its in my bikinozone and a smale symbole for a friendship which i once had with a girl…we were best friends and when we were 14 when we got it hahahah i was a rebel as well…we faked the signatures of our parents and get it done…now i am not anymore friends with the girl…but its not soo worse…it is reaally smal and thank god we had to choose a place which our parents wouldnt see :) :D

Reply
Rebecka

Jag sitter och lyssnar på albumet för första gången nu och är jättebesviken! Bara ett par sånger jag gillar, resten är dåliga :/
Men det är ju bra om någon gillar deras nya sound ;D

Reply
Marica

Haha drömmar är alltid helkonstiga! Jag drömmer om allt från personer utklädda till tigrar, mina klasskamrater och män som äter levande kycklingar.

Reply
Sabrina

I thought you were going to remove your extensions? I think you’re gorgeous, short or long hair, it doesn’t matter.

Reply
Lisa

Gjorde en tatuering hemma hos en när jag var 15, riktigt dum grej som jag ångrar enormt mycket nu. Fixade sedan en cover up på en studio när jag fyllde 18, fortfarande inte nöjd men betydligt bättre än innan! Ung och dum jaaapp.. Men Jävligt tur att man lär sig av sina misstag iallafall ;)

Reply
Nathalie

Jag har varit ett f.d fan av TH i lågstadiet/högstadiet. Men tröttnade på dem väldigt fort då jag istället hittade MUSE, och jag har varit ett fan av dem sedan 2009, och 2011 tatuerade jag in deras logo mellan skulderbladen, för de är idag en stor del av mig och jag älskar bandet så sjukt, de är en del av mitt rätta jag och man kan lyssna på dem oavsett humör. Deras musik hjälpte mig genom min svåraste depression 2011 och tack vare dem tog mig upp från min mörka håla med självmordstankar. Så därför tatuerad jag in deras logo och jag bär upp den stolt än idag, ångerfritt, och jag ångrar aldrig att jag gjorde den för att den förtjänar att sitta där <3
Däremot kan jag säga att jag inte alls gillar THs nya album då jag blev nyfiken och lyssnade på den för att se hur de låter idag men det var inget som tilltalade mig längre, tyvärr, men det är ju bara min åsikt. Dock så gillar jag "Love who loves you back" mest, den påminner om Studio Killers soundet :D

Reply
Lisa

Jag har en tatuering på handleden som jag ångrar fett mycket! Har alltid en klocka på höger arm för att dölja den så gott det går.
När jag får pengar (någon gång i framtiden) ska jag ta bort den så jag kan sluta skämmas och visa båda mina handleder utan att behöva ljuga vad som står.

Reply
Alexandra

Jag håller just nu på och lasrar bort en som jag gjort.. Det gör asont och det gör mig grymt fattig men det är det värt. Ibland tänker man inte efter.. Själva motivet är jag väldigt nöjd med men jag satte den på min arm och den syns alltid och det är jag inte nöjd med.
Helt fantastiskt att det finns laser som tar bort!!!

Reply
Linn

En gång så drömde jag att jag tattuerade hela ansiktet svart med en KNALLGUL batmanlogga på pannan. Vaknade upp helt svettig och med jätteångest då jag trodde det var på riktigt haha

Reply
Dixi Wonderland

Yaaaay för kaffebilden :D
Jag gjorde min tatuering när jag fyllde 18, 2 My little ponys med regnbåge och alla krussiduller man kan tänka sig. Idag 6 år senare så känner jag att jag hade kunnat leva utan den. Det är inte så att man går runt och tänker på den heller men om jag inte hade haft den så hade de inte varit någon big deal för mig :)

Reply
Nina

Jag älskar mina två tatueringar jag har! Det ligger mycket tanke bakom dom annars skulle de inte finnas på min kropp :)
Usch vilken ångest om man skulle ångra sig!

Reply
Eva

Haha – I’ve also dreamt about Tokio Hotel tonight, Bill was performning one of their songs in my class, so weird :-D
It must be because we’ve listened too much to the new album – it is SO good though, I really love it too.
I hope you have a nice day, love from Denmark <3

Reply
Elizabete Onzule

I’ve been thinking about my tattoo’s but no, I don’t regret any of them. OK, I’ve only two of them. :D But still, they remind me who I am.
Have a great day Kenza! :)

xx

Reply
sara

Jag ångrar ingen av mina 15 tatueringar, alla vittnar om en epok i mitt liv och jag skulle aldrig vilja ha dem ogjorda. Däremot är det många som jag kanske idag inte hade gjort, valt annan placering, annat typsnitt sov osv. Men istället för att ångra någon av de gamla så gör jag en ny som jag trivs med idag. Alla tatueringar påminner mig om tiden som var då, och att jag valde dem då och gillade dem då det är roligt att se tillbaka på. Det blir som en dagbok på kroppen där varje tatuering får mig att minnas om vem jag var, vad jag gjorde, vart i livet jag befann mig när jag gjorde dem. De är unika på sitt egna sett och jag älskar dem alla. No regrets:)

Reply
Isabelle

Det är därför jag aldrig skulle tatuera mig, är så rädd att jag ska ångra mig! Skulle isf vara mina framtida barns namn eller något sådant!

Reply
elinore

Jag har en full sleeve och alla mina andra som jag ångrar. Har inte en enda tatuering som jag gillar haha.
Kan dock till mitt försvar säga att det är ungdomssynder och nu är jag vuxen. Dock lär jag bära med mig dem hela livet .
Så därför säger jag till alla att tänka efter noga innan och gör inget bara fatt det är coolt :P
Ha en fin dag <3

Reply
Alexandta

Tatuerat in min ex mans namn. Väldigt idiotiskt. Håller på ta bort den med laser. Värt varenda öre dock.

Reply
Nikoline

Jag har en asful tatuering som täcker hela ryggen, och det täcker varenda jävla cm. Kan ju informera om att det suger:) haha

Reply
E

Jag har en på handleden jag inte direkt ångrar men jag vill att den ska sitta på ett annat sätt o vara mindre. Har iallafall lärt mig att verkligen vara kritisk när man är hos tatueraren och inte bara nöja sig

Reply
Marlen

Du klär dig alltid så fantastiskt snyggt!
Vill du vara gullig och tipsa mig om ett par snygga, inte alltför klumpiga ankelboots som passar till både kjol klänning och tajta byxor. Inte för hög klack. Tack på förhand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*