• header

MAKE A WISH

IMG_9874.JPG


Jag minns när vi var i Thailand och släppte upp Khom Loys. :-) Har för mig att tanken är att man ska önska sig något när man gör det så igårkväll önskade jag GE MIG MITT HÅR TILLBAKA!! Haha. Som ni ser tog jag äntligen ut löshåret igår efter tre månader, visst har pagen vuxit ut men fasen vad tunt det känns. Alla säger att det är för att jag varit van med det tjocka löshåret men alltså det känns verkligen MEGAtunt. :(( Mycket tunnare än innan. Jaja, hår är ju bara hår så jag ska försöka låta det va nu och hoppas på det växer till sig igen.


// I remember when we did this in Thailand. :-) If I remember correctly you’re supposed to make a wish when you lighten a khom loy so last night I wished for MY HAIR TO COME BACK!! Haha. As you can see I removed my extensions yesterday after three months, sure it has really grown but it feels so damn thin. Everybody says it’s because I’m used to the thick extensions but it really feels SUPER thin. :(( A lot thinner than before. Whatever, hair is just hair so I’m just gonna leave it alone now and hopefully it will grow back.

42 Comments

Caroline

När du klippte håret kort i våras fick jag för mig att göra samma sak då jag tyckte det var supersnyggt på dig, och tkr fortfarande! Jag trivs i mitt iaf så tack för inspirationen :)

Reply
Krista

Aww I feel the same! My hair feels so thin and it’s taking time growing out. I wish our hair will be better soon.

Reply
Sofia

Det kommer nog återhämta sig snart! Skulle gissa på att löshåret har “stört” ditt eget hår under tiden med löshår, men det blir nog snart bra igen!

Reply
Mikkis

Förstår den känslan. Klippte också av mitt hår när jag hade väldigt långt. Det tog en vecka, sen ångrade jag mig och nu längtar jag ihjäl mig efter att det ska växa ut igen :) Tycker du passar i både kort och långt hår :)

Reply
Rebecka

Ja så besatt du är av att ha långt hår igen , sluta var så besatt över det och sluta tänka på det

Reply
Matilda

Du har ju jättefint hår nu ju!! Perfekt längd och sådär jämt i kanterna

Reply
Xenia

OMG you’re so funny!i totaly feel with you..i had extentions too and its such a bad feeling when you dont have full hair anymore!but The good thing is: it really comes back!!(you just have to wait a Little..:))

Reply
K

Till för att minnas dödsoffren i tsunamin i Thailand men önska ditt hår tillbaka, det är viktigare

Reply
Lindsey

Hi Kenza, try vitamine B supplements. It’s really good for the growth and health of your hair and nails! (It helped me when I lost a lot of hair because of agressive medicines)

Reply
Maria

Hej Kenza,

Jag vill tipsa dig om hårtabletterna som heter “hårkontroll”. Jag tycker dom är svinbra och fick verkligen mitt hår att bli längre och tjockare!

Jag tyckte mitt hår stannade vid en längd så jag satte in löshår och höll på, sen tog jag ut håret och började käka tabletterna och jag säger bara My god.

Aldrig haft så långt hår som jag har nu :) dom kostar inte alls mycket heller. Finns på internet som tex. Apotea eller så finns dom i life butikerna. Stort tips till dig!

Dom smakar verkligen skit men funkar gör dom verkligen!!

Kram

Reply
Linnéa

Har läst att du provat balsammetoden, funkar det? Tar studenten i år o vill att mitt hår ska ha vuxit till sig! Har du några knep för att få långt hår? Kramisar

Reply
Smilla

Du har berättat att ditt hår växer fort förr så det skall nog inte vara någon fara! Mitt gör också det och växte 15-20cm på nio månader med lite hjälp på traven av biotin :)
Slappna av och en dag känns längden helt plötsligt acceptabel :)

Reply
elsa

Ett stort tips är att använda RICIN-olja. Jag gjorde det för något år sen och det fungerar faktiskt!!! Du masserar in oljan i hårbotten, låter den sitta i i ca 30 min och sen tvättar håret som vanligt, och det gör man 3 ggr i veckan! Dom säger att det ska växa 5cm i månaden då….. men det växer iaf snabbare!!! Vet inte om det är själva oljan som gör det eller om det är att man masserar hårsäckarna, men anyway så funkar det! Älskar din blogg btw, pussssss :-)

Reply
Silvia

Kenza don’t worry, you are extremely beautiful as always. Bioscalin or Sabal Plus are useful, but they seem ok to me. They are so long even without extensions, which means they grow fast :)

Reply
Julia

Hej igen förresten.
Du har säkert hört om vad som håller på att hända i Syrien. IS håller på att tränga sig in i den övervägande kurdiska staden Kobane. Om de lyckas med detta kommer de ha kontroll över en lång obruten rad städer/områden längs gränsen mellan Turkiet och Syrien vilket kommer ge dem större makt över området och göra det möjligt att organisera ytterligare attacker mot olika mål i Mellanöstern. Framförallt förväntas det enligt experter att de kommer börja med andra mål i Syrien och Irak. I dagsläget kämpar den syrisk-kurdiska rörelsen YPG mot IS i Kobane och försöker skydda staden och dess civila invånare (de som inte har flytt därifrån) från IS men de är kraftigt underlägsna jihadisterna då dessa har tillgång till vapen och är många fler i mantal. Omvärlden står och tittar på och säger att det som händer kommer ha allvarliga konsekvenser för hela Mellanöstern. FN har bl.a. varnat för att tusentals människor troligen kommer bli massakrerade om IS lyckas i sin erövran av Kobane. Situationen har jämförts med den i Bosniska Srebenica i 1995 där 8000 muslimer massakerades av Serber.
Jag har ingen tro på krig och våld men tycker det är fruktansvärt att civila ska drabbas så hårt och att omvärlden (Turkiet, USA) tittar på det som händer men låter bli att gå in och stödja försvararna YPG mot en terroriströrelse som IS på grund av politiska skäl.
YPG (internationellt People’s Protection Unit) behöver stöd och det var och en kan göra för att stödja dem är att skriva under en petition online om att faktiskt ge dem militärt stöd så tusentals människor kan få behålla sina hem och liv, och så IS inte får ökad makt i Mellanöstern. Målet är 100 000 namn och tiden är knapp eftersom kampen pågår i detta nu. Länken kommer här:

http://wh.gov/i3kIE

Eller

https://petitions.whitehouse.gov/petition/officially-arm-peoples-protection-unit-ypg-syria-defend-isis-destroying-kobane-community/MqkGM32Y

Jag vet inte om du läser detta, men om du gör det och håller med om att något måste göras skulle det vara helt fantastiskt om du kunde dela den, lägga upp den på din blogg eller FB-sida eller någon annanstans där folk kan se detta och vara med på att göra sina röster hörda mot orättvisan. Det finns för mycket av den idag men vi behöver inte vara tysta och titta på.

Reply
Julia

Vill korrigera min förra kommentar: Jag menade att skriva IS har tillgång till mycket fler och mer avancerade vapen.

Din titel, Make a wish, inspirerade mig att önska att en ändring sker på riktigt och att detta når ut till fler personer.

Reply
Rebecca

Är ju helt stört hur fort ditt hår växer! Jag sitter här med mitt lilla rufs och bara väntar på att det ska växa ut igen. Klippte av det askort i december och nu är det liksom näääästan till axlarna. För att jag skulle få längden du har nu tror jag det skulle ta kanske 3-4 år :'(

Reply
flis

Känner så varje gång jag tagit ut mitt löshår. Det brukar dock bounca tillbaka hyfsat efter någon vecka. Det känns liksom så platt utan löshåret… Men håret kommer tillbaka, så hang in there! :)

Reply
Katrine

Jeg syns du er fin med den lengden du har nå jeg! Men hår vokser alltids, det gjelder bare å være tålmodig :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*