• header

MY FALL UNIFORM

KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-1 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-7 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-8 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-5 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-3 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-2 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-4 KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-9

KenzaZouiten_IvyRevel_furrysweater-6

Furry sweater “Kay” from IvyRevel (it’s a really dark navy blue color, I’m wearing size S) // boots from H&M last year // skirt from Zara // earcuff from H&M Prada sunglasses // Chanel boy bag

Såhär vill jag se ut hela hösten! Klädd i mysiga tröjor och lårhöga stövlar. Den här tröjan från IvyRevel är så mjuk och gosig att jag aldrig vill ta av mig den. Vi har den även i en kortare variant utan polokrage, samt en klännings-variant som är djupt urringad i ryggen. Så fina allihop! :-)

// This is what I want to look like this whole fall! Dressed in cozy sweaters and thigh high boots. This sweater from IvyRevel is so soft and cozy that I never want to take it off. We also have a shorter one without turtleneck, and a dress with a deep v-neck in the back. So pretty all of them! :-)

86 Comments

H

Vilken snygg tröjaaaa!!! Fy va fin verkligen!! *hjärtögon*
är de tröjorna och klänningen stickig? jag vill sååå gärna ha få vänta till rean eller samla ihop så kan skaffa mig!
Dem är verkligen dösnygga! Grymt jobbat Kenza!

Ha en fin kväll <3

Reply
Active Fitness

Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna :)

Reply
Melissa

Älskar verkligen hösten när det gäller mode.
Checkade in Ivyrevels hemsidan, och blev förälskad i de nya plaggen. Ville köpa hem allt! :)
Kramisar: melissaxo.blogg.se

Reply
Louise

Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om vilka hårprodukter du använder just nu och hur du tar hand om håret nu när du håller på att spara ut det? :)

Reply
Helena

Hej! Är det samma färg, mörk marinblå, på den fluffiga klänningen “Dry” också? Kunde inte riktigt avgöra färgen på hemsidan :)

Reply
Kate

That ear cuff is a great way to add a little sparkle to practically any outfit! I really really love the boots as well <3

xx

Reply
Mikaela

Himla snygga stövlar, jag köpte liknande idag faktiskt. Ha en bra dag, själv ska jag sova då det är kväll här i Las Vegas :)
Kram

Reply
Anette

Hjälp vilken snygg outfit! Jag älskar också sådana fluffiga, mysiga tröjor då jag äger också några stycken. De finns att få tag på nästan överallt & jag ska nog göra ett inläggs tips om fluffiga tröjor. Ha en trevlig dag!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

Reply
Adina

Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
Beskrivning
Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!

Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
[email protected]

Reply
nina

Det är den absolut snyggaste väskan på jordklotet! Sagt till min pojkvän att när han friar (när det väl blir dags) så vill jag fan hellre ha en chanel boy bag istället för ring heehhhe

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*