• header

5INIST

5inist-5

5inist-4 5inist-1  5inist-2 5inist_c1-1

5inist-3

Tog inte med mig kameran ut igårkväll så några mobilbilder får duga. :-) Min grymma FEM(5)INIST tröja kommer från Faggot Apparel (som skänker delar av sitt överskott till Civil Right Defenders, heja!!), bomberjackan är härfrån och skorna från Jeffrey Campbell.

Hade ni en härlig fredagskväll? Jag bjöd tjejorna på middag & drinkar på Brillo, följt av dans heeela natten lång. Kom i säng vid 5 imorse (bilderna ovan togs utanför Spy Bar kl 04:20 haha), men jag drack bara några få drinkar igår så jag mår toppen idag. Nu ska jag och min karl ut i det härliga vädret! Puss ♥

// I didn’t bring my camera out last night but here you have some iPhone photos. :-) My awesome FEMINST (5 = FEM in swedish ;-)) sweater is from Faggot Apparel, bomberjacket from here and shoes from Jeffrey Campbell. Did you have a nice Friday night? I took my girls out for dinner and drinks at Brillo, followed by dancing aaaall night long. I fell asleep around 5 this morning (these photos were waken outside Spy Bar at 4:20 haha), but I only had a few drinks last night so I feel great today. Now my man and I are going out to enjoy the lovely weather! Kisses ♥

80 Comments

Hedda

Gud vilken bra tröja, och gud vad bra du är! Verkligen ball tröja, måste införskaffas!

Reply
Ida Marklund

Hej Kenza, fasiken vad bra du är!! Jag undrar vilken din favorit parfym är, vad gillar du för dofter? :)

Reply
Liza

Fasen vilken snygg outfit, kaxigt med sååå snyggt! :)
Det låter som om att du och dina tjejjor hade en fin kväll tillsammans! :)
Jag och sambon tillbringade vår kväll sittandes på golvet uppe i sovrummet och montera ihop IKEA möbler, haha! De har ju en tendens att alltid komma i 100 olika delar! ;) Det tar sin tid att flytta in minsann, inte så BARA. :)
Hoppas att du, Mani och sambon har en fin söndag! :)

Reply
Hanna

Varför kan du inte skriva om femenisten, vart du står i det? Varför skriver du aldrig om dina åsikter ang politik? Din blogg har blivit så jävla tråkig de senaste åren, inte undra på att du tappar läsare varje dag

Reply
Emma

OMG!!✨ Älskar outfiten!!❤️❤️❤️ Visst äre Jeffrey Campbell?
KENZA! Alltid du med dina snygga kläder✨

Reply
Emelie

Vill bara skriva en kommentar om peppa dig för att du är så JÄVLA GRYM <3 Älskar att du är öppet feminist i det här jäkla skitsamhället! Du vet att systerskapet alltid har din rygg och orkar när du inte gör <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32