• header

5INIST

5inist-5

5inist-4 5inist-1  5inist-2 5inist_c1-1

5inist-3

Tog inte med mig kameran ut igårkväll så några mobilbilder får duga. :-) Min grymma FEM(5)INIST tröja kommer från Faggot Apparel (som skänker delar av sitt överskott till Civil Right Defenders, heja!!), bomberjackan är härfrån och skorna från Jeffrey Campbell.

Hade ni en härlig fredagskväll? Jag bjöd tjejorna på middag & drinkar på Brillo, följt av dans heeela natten lång. Kom i säng vid 5 imorse (bilderna ovan togs utanför Spy Bar kl 04:20 haha), men jag drack bara några få drinkar igår så jag mår toppen idag. Nu ska jag och min karl ut i det härliga vädret! Puss ♥

// I didn’t bring my camera out last night but here you have some iPhone photos. :-) My awesome FEMINST (5 = FEM in swedish ;-)) sweater is from Faggot Apparel, bomberjacket from here and shoes from Jeffrey Campbell. Did you have a nice Friday night? I took my girls out for dinner and drinks at Brillo, followed by dancing aaaall night long. I fell asleep around 5 this morning (these photos were waken outside Spy Bar at 4:20 haha), but I only had a few drinks last night so I feel great today. Now my man and I are going out to enjoy the lovely weather! Kisses ♥

80 Comments

Lina

Ursäkta reklamen nu.
Men söker ni efter er jul- eller nyårsklänning? Kika in på Tradera, där säljer jag ut några av mina klänningar. Utrop 1kr. (Tänk på miljön ;))

Reply
Yolanta Rosetta

I love how casual this outfit is! Especially those boots, they look so comfy! My friday was filled with Art museums and Thrift shops! You have inspired my look for today :) x

Reply
Klara Lindgren

Hej Kenza! Du är ju så resvan, har du någonsin varit med om en riktigt jobbig flygresa? Vilken är den värsta flygningen du varit med om? Kram

Reply
Josefin

Såg dig inne på StureComagniet med dina kompisar. Är ett stort fan så hade jag sett dig ute på stan hade jag förmodligen bett om en fanbild, men du såg ut att ha så kul på dansgolvet så ville inte störa. Jättefin var du också! Hoppas kvällen var lyckad!

Reply
amanda

skulle också vilja se så där fräsch ut kl 04.20 på morgonen efter en utekväll! Herregud :O

Reply
Julia

Megabra att du har på dig en klänning med det budskapet på tycker jag! Go Kenza go! :)
Mvh
Julia

Reply
Josefine

Har ditt bolag dragit in 5,6 miljoner på ett och ett halvt år. Ska fan börja blogga alltså. Det verkar vara lönsamt.

Reply
Adina

Jag har precis börjat vlogga, gå in och titta här:
https://www.youtube.com/watch?v=AyqPCXT8jQU

Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
[email protected]

Reply
Hedda

Gud vilken bra tröja, och gud vad bra du är! Verkligen ball tröja, måste införskaffas!

Reply
Ida Marklund

Hej Kenza, fasiken vad bra du är!! Jag undrar vilken din favorit parfym är, vad gillar du för dofter? :)

Reply
Liza

Fasen vilken snygg outfit, kaxigt med sååå snyggt! :)
Det låter som om att du och dina tjejjor hade en fin kväll tillsammans! :)
Jag och sambon tillbringade vår kväll sittandes på golvet uppe i sovrummet och montera ihop IKEA möbler, haha! De har ju en tendens att alltid komma i 100 olika delar! ;) Det tar sin tid att flytta in minsann, inte så BARA. :)
Hoppas att du, Mani och sambon har en fin söndag! :)

Reply
Hanna

Varför kan du inte skriva om femenisten, vart du står i det? Varför skriver du aldrig om dina åsikter ang politik? Din blogg har blivit så jävla tråkig de senaste åren, inte undra på att du tappar läsare varje dag

Reply
Emma

OMG!!✨ Älskar outfiten!!❤️❤️❤️ Visst äre Jeffrey Campbell?
KENZA! Alltid du med dina snygga kläder✨

Reply
Emelie

Vill bara skriva en kommentar om peppa dig för att du är så JÄVLA GRYM <3 Älskar att du är öppet feminist i det här jäkla skitsamhället! Du vet att systerskapet alltid har din rygg och orkar när du inte gör <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*