• header

FRIDAY NIGHT OUT

utekvall-1 utekvall-3 utekvall-6 utekvall-2utekvall-5

Note to self: börja ta bilder liiiiiite innan kl 3 på morgonen & 8 glas senare. Haha. SJUKT ROLIG fredagskväll iallafall! Jag och tjejerna flängde runt lite här och var och dansade tills benen värkte. Sprang på Calle också och så fick vi för oss att dansa salsa mitt på dansgolvet. Lite tricks på det också. HAHA. Orkar inte.. Så himla kul att se honom igen iallafall, skrattar alltid så att jag får ont i magen med (åt? haha) honom!

Idag har jag städat i flera timmar och nu ska jag fixa lite till innan min syster och hennes familj kommer från Skåne!! Yaeyy!! De ska vara här hela veckan. :-) Så jobbigt med bilen dock, det finns ingen som byter rutor på helger så det har ställt till det lite.. Hoppas jag hinner få det gjort imorgon iallafall för på tisdag ska vi alla åka och hälsa på min mormor och morfar i Västerås.

// Note to self: start taking photos a liiiitle bit before 3 am & 8 glasses later. Haha. GREAT friday night though!! My girls and I went around a little here and there and danced til our legs hurt. Bumped into Calle as well and of some reason we started to dance salsa on the dance floor. Some tricks on that too.. HAHA. Can’t take it.. So much fun to see him again, I always laugh so much my stomach hurts with (at? haha) him!

Today I’ve been cleaning for hours and now I have a few more things to do before my sister and her family comes!! Yaey!! They’ll be here all week. :-) So annoying about my car though, nobody changes windows on the weekends so it has caused some problems for us… I hope I can get it done tomorrow because on Tuesday we’re all going to Västerås to visit my grandparents.

39 Comments

Dixi Wonderland

Åhh låter som en sjukt rolig utekväll och va kul att din syster + familj kommer :D Är det första gången du träffar den minsta? Minns att du var nere och målade med kritor ute på gatan men minns ej om den yngsta dottern var född då :) Hur som helst så är det super kul :D Håller tummarna för att ni får fint väder, här är allt grått och det blåser way to much :(

Reply
Caro

Hi Kenza! Love your blog! Just one question: Which camera you take such party pictures with? I’m looking for a small camera to take with me all the time… Happy sunday and much love from Germany!

Reply
ellen

Extremt osmaklig tröja. Även om budskapet är helt rätt är hakkorset en så pass laddad symbol att det spelar ingen roll att den är överkryssad, det blir ändå väldigt fel. En påminnelse om den mörka tiden är ingenting man vill få, speciellt inte se ute på krogen.

Reply
Lina

Men usch vilken obehaglig t-shirt du har på dig. Förstår att det är emot rasism men att bara se den nazistiska symbolen på en tröja får mig att må illa….

Reply
Sabine

Hej! Jag ville bara säga att jag stödjer ditt val av tröja. Det är för mig självklart att det inte endast är ett “fashion statement” där du utnyttjar symbolen för uppmärksamhet. Blir så otroligt trött på människor som förminskar ~framförallt~ kvinnors åsikter och avsikter, och skriver saker som att en är korkad, uppmärksamhetssökare osv…….. Inte bara på instagram utan på forum, bloggar, överallt. Arg, trött och besviken på världen. Stå på dig, det gör skillnad. Kanske inte idag, kanske inte imorgon, men en dag. Kram på dig

Reply
sara

vad är de för kamera du använt där? gillar bilderna och undrar vad du använder som kan va smidigt ute? :D för antar att de kanske inte är största systemkameran liksom :D kramis!

Reply
r

Haha fan vad kul, man hade verkligen velat se er dansa lite igen! Älskar din tshirt förresten, du måste säga vad den är ifrån? :)

Reply
mirjam

Tröjans symbol är precis så obehaglig som budskapet.Kannske borde kenza skicka en tröja till Jimmie Åkesson eftersom han påstår att det råder “nolltolerans” mot rasism inom hans parti.

Reply
Lina

Kenza, tröjan. Förstår inte varför du vill bära den där symbolen. Överkryssad eller ej så är det verkligen världens mest osmakliga t-shirttryck (och nu kommer sååå måååånga köpa en lika).

Reply
Lina

Att du har på dig en sån fruktansvärd tröja när du festar ger inget budskap utan bara ilska. Det är hemskt att se den symbolen även om den är överkryssad, och speciellt på en utekväll? Är det något du vill förknippa symbolen med när du är ute och festar?! Helt osmakligt gjort från din sida och jag hade inte sagt något om du hade den hemma eller lagt upp bild på den i bloggen, men när du har den på en utekväll ger du helt fel signaler än vad jag tror du egentligen ville.

Reply
Alessandra

Hej Kenza!
Vilka politiska tishor du har på dig på senare tiden ute! Förra veckan tyckte jag det var ett utmärkt val men tänkte bara säga nu att hakkorset – innan fasciterna tog över symbolen (http://www.bbc.co.uk/news/magazine-29644591) – till en början var en religiös lyckosymbol!

Reply
Elias

Svar till Ellen: Då föreslår jag att du tar ditt pick och pack och drar, för du kommer inte slippa se den där symbolen. Oavsett om du bara är utomhus eller på krogen. Den finns. Den har en historia och ISTÄLLET för att vilja mörka det hemska bakom den (som du tydligt propagerar för), är det BRA att bära en sådan här tröja för att tydligt visa sitt motstånd.

Speciellt bra att Kenza gör det eftersom hon når ut till en väldigt stor publik. Just deal with it, Ellen. Tycker att du snarare hade en osmaklig åsikt.

Reply
Anna

Haha fantastiskt att folk på riktigt blir upprörda för en tröja som är ANTI nazism? Säger en del om hur Sverige ser ut idag tyvärr. Jag tycker att du rockar tröjan! Tycker det är skitkul att du börjat visa dig mer politisk i bloggen!

Reply
my

Förstår också syftet med tröjan, men kan verkligen inte låta bli att tycka att det är oehört osmakligt. Såg dessa först på Rebecka & Fiona och tyckte samma då. Folk missuppfattar även fast det är överkryssat. Den där sidan som säljer dessa har fler tröjor med budskap som är bra ja, men folk tar även illa upp.

Reply
Ro

Gillar både dig & outfiten <3 Skit i haters, sjukt att det ska vara sådan tabu att visa att en är antinazist.

Reply
mathilda

Tycker också att det är en obehaglig symbol, även fast det är menat väl, du har många unga läsare och du är en förebild för dem. inget illa menat :(

Reply
Alexandra

Hey! Wanted to say I liked you blog, but I think you don’t really realize what you wearing, and because you some kind of fashion blogger doesn’t meab that you can wear nazi symphols. In other countries you would sit behind the bars for this. Learn some history honey before wearing “cool fashion statements”!!!!! Nazi….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*