• header

KINGSTON

chill-1 chill-2

Shulululu! Jag och Tove kom precis tillbaka till kontoret efter ett TUFFT träningspass! Jag tror inte jag kommer kunna gå imorgon, och verkligen inte lyfta mina armar haha.. Nu ska vi sätta igång och städa här, städdag på kontoret och mitt skrivbord är kaozzz.

Bor förresten i den här Kingston-tröjan från IvyRevel. ÄLSKAR DEN!! PS. Idag är sista dagen på vår toppkampanj, upp till 60% rabatt på massvis med toppar. :-)

// Helloooo! Tove and I came back to the office a minute ago after a TOUGH workout! I don’t think I will be able to walk tomorrow, and definitely not lift my arms haha.. Now we’re gonna start cleaning here, we have cleaning day at the office and my desk is chaos.

Btw I seriously LIVE in this Kingston sweater from IvyRevel. LOVE IT!! PS. Today is the last day of our top compaign, up to 60% off on lots of tops.

38 Comments

Andrea

SÅ fin tröja, är den likadan i storleken som den gråa?
Sedan undrar jag vad du har för storlek på dina Celine väskor och är färgen svart på båda? :) Kramar

Reply
Jessica

Hej Kenza. Konstig fråga kanske men jag blir galen snart. Vilket är det korrekta sättet att uttala IvyRevel egentligen? Kom att tänka på det igår kväll när jag skulle somna och det blev lite av ett sånt där frustrerande ögonblick som när man börjar tänka på hur universum verkligen kan vara oändligt.. Jag har iaf minst 3 möjliga uttal i mitt huvud och blir galen om jag inte får veta det korrekta, hur ni som grunadat det tänkt er det. Ett videoinlägg hade ju varit det optimala men en förklaring med var betoningen ligger hade också räckt. Tack på förhand!
För övrigt så vill jag även att du ska veta att jag tycker du är en otroligt inspirerande tjej och en mycket fin förebild för unga, och äldre, tjejer idag! Mvh Jessica, 29

Reply
D. DeMarkey

oh my vad jag bara ääälskar den där jackan, så förbaskat synd att man inte kan beställa den i Sverige, finns ingenstans!! :(

Reply
Bella

Hade inte du kunnat ha en liten Q&A om IvyRevel? Jag vet i alla fall att jag har flera nyfikna frågor kring ditt klädmärke :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*