• header

OMBRE FLORAL

flowers-1

Bomber here // dress here

Helt förälskad i de här plaggen från Finders Keepers. De känns ju dock väldigt somriga så kanske får stoppa undan dem till nästa år.. ELLER så kör jag dem som ett ballt set tillsammans med antingen ett par höga klackar eller ett par kritvita sneakers på…..MTV EMA’s i Glasgow!! 9e november är det dags för årets fest och denna gång åker jag med Shiva! :-)

// Totally in love with these items from Finders Keepers. They feel very summery though so I might put them away til next year.. OR I’ll wear them as a cool set together with either a pair of heels or a pair of white sneakers at….MTV EMA’s I Glasgow!! On the 9th of November it’s time for the party of the year and this time I’m going with Shiva! :-)

47 Comments

Dixi Wonderland

Lyllos dig som alltid får åka på denna galen, ser så himla kul ut :D Du borde lägga upp de gamla bilderna från när du intervjuvade på röda mattan :D

Reply
Louise

Im totally in love with the dress! Found it on asos a couple of months ago and I’ve been dreaming of it since!!

Reply
Anette

Vilka snygga plagg & mönstret är underbart! Det är ju självklart att du kan använda dessa plagg redan nu så inte behöver du vänta ända tills nästa år. Jag ser fram emot hur du bär dessa plagg!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

Reply
Carolin

Hej kenza!! Jag la precis en beställning på ivy revel men när jag kom till betalningssidan så hakade min webbläsare upp sig och stängdes ner och nu kan jag inte komma tillbaka till samma sida där jag ska fylla i mina kortuppgifter! Hur ska jag göra? Vill så gärna beställa dem där tre tröjorna men rabatten på dem går ut idag och när jag loggar in på min account hos er så står det bara att den ordern är “pending” :( skrev ett mail till [email protected] också.

Tack för en fantastisk blogg! <3

Reply
Otilia

Utbildar mig till inredare och homestaging konsult, hos mig hittar du bilder ur min vardag om min utbildning och även inrednings tips och guldbitar som dyker upp över allt! :)

Reply
Rachel

supercute! when you’re in glasgow, don’t forget to go shopping! buchananstreet in the centre has the familiar fashion shops, but in the West End area you will find the most amazing vintage & 2nd hand shops, with absolutely stunning items (80’s glitter!)

Reply
Matilda

Hej! Kolla in in blogg, jag är 15 och gravid med två söner Milton & Felix.Sedan så skiver jag om en massa mode osv!Kolla in <3

Reply
Lina M.

Jag har alltid undrat vem det är som bjuder dig till stora galor och fester :)

Reply
Adina

Alltså så snygga, jag bara älskar mönstret! Men du har rätt, dem är lite somriga. Jag får nästan lite vårkänsla av mönstret. Men du kan ju lika gärna ha dem nu, regler är gjorda för att brytas ju! ;)

Reply
Linnéa

Fräcka!
Vad är det för skåp jag ser bakom? Ser sjukt snygga ut! Kommer du ihåg var du har köpt dem?

Reply
Felicia Schützler

Hej Kenza!
Fantastisk blogg du har. Hade en fråga angående dina kläder o.s.v, varje gång du visar vad du har köpt så är det helt otroliga priser, typ skyhöga för en liten t-shirt, och jag undrar om du kan börja kolla om det finns billigare varianter till oss som inte har din plånbok :) (ta inte illa upp, menar inget illa)
Svar uppskattas!

Kram på dig

Reply
Therese

Ååh, du kommer hit!! Själv bor jag i Glasgow, och har varit här sedan 7,5 år tillbaka. Säg till om ni behöver en guide i stan, eller vill ses för en drink eller fika! Shoppingen kommer ni älska! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*