• header

H&M SHOWROOM

IMG_0789-0.JPG

IMG_0788-0.JPG
Var förbi H&Ms showroom imorse för att kolla in Alexander Wang’s kollektion! Plaggen var till och med finare i verkligheten och jag hade megaproblem med att välja ut mina favoriter för jag ville ha alltihop haha. På andra bilden ser ni vad jag valde för godbitar. :-) Kollektionen släpps nästa vecka, missa inte det!

// I stopped by H&M’s showroom this morning to check out Alexander Wang’s collection! The clothes were even more perfect irl and I had some serious troubles with choosing my favorites cause I wanted them all haha. In the second photo you can see the goodies I picked out. :-) The collection will be out next week, don’t miss it!

49 Comments

Klara

Säljer just nu ut lite balla skor, Jeffrey Campbells, oanvända UNIF Hellbounds och superhöga boots från Have2have. Dessa annonser slutar ikväll sen kommer jag köra ut ett gäng imorgon, har allt ifrån mängder skor att sälja till plagg från Topshop, Asos, Nasty Gal osv. Många plagg som kommer finns inte i Sverige och är använda enbart till plåtningar! Kolla in http://www.tradera.com/profile/items/2958065/seller :D

Reply
g

Varför får du gå före alla andra? Tycker dom att andras pengar inte är värda lika mycket? Reklam har dom gott om. Så aa varför? Kul för dig dock :)

Reply
Lovisa

Älskar H&M varje gång jag går in i H&M butiken så måste jag typ alltid handla nått. Men jag brukar stå emot ibland men det är jobbigt haha

Reply
Anette Starby

Jag har längtat efter den här kollektionen ända sedan de kom ut med nyheten! Lyllo dig som har fått se & även känna på alla plagg & jag hoppas jag lyckas hinna beställa hem några favoriter innan allt blir slutsålt!
Mvh http://starby.devote.se

Reply
Sofia

Hej, älskar din blogg! :)

Kolla gärna in/följ min instagram där jag lägger upp inspirationsbilder. @annasofiiaas1
Ha en fortsatt trevligt kväll! :)

Reply
pernilla

Livet som storbloggare, gud vad roligt! Skulle gärna spendera varje morgon med att välja ut kläder haha… ;) Dock är denna kollektion inte min smak, gillar ett par tights och en matchande topp, som träningskläder.. Men skulle aldrig ta på mig något av det till vardags eller fest. Inte min stil riktigt :)

Reply
Motionerafetto

Åh så snygga kläder. :D skulle förmodligen icke passa mig, men jag tycker att du är så jäkla het jämt. Hur lyckas du?! Haha

KRAM. <3

Reply
Kristin

Supersnygga. Hur är de i storlekarna? Eftersom man inte får beställa hem flera storlekar på nätet så undrar jag om du kan ge din uppfattning hur de är i storlek.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*