• header

FRIDAY LUNCH

lunchmvickandenflickan-1 lunchmvickandenflickan-4 lunchmvickandenflickan-2 lunchmvickandenflickan-3

Mötte upp Vic, Rami & Sania för en fredagslunch på vårt favvoställe Babel! Fråga mig inte vad vi gör på de sista bilderna haha, men tyckte de var lite roliga. ;P

Sitter och mumsar i mig croissanter på kontoret och ska snart iväg till mamma och säga hej och lämna vovven. Han ska vara där i helgen för jag har lite jobb att fixa i helgen och imorgonkväll ska jag på middag/fest! Weho! Min blommiga klänning kommer från H&M förresten, lägger upp hel outfiten imorgon. Trevlig helg finisar!!

// Met up with Vic, Rami & Sania for a Friday lunch at our favorite place Babel! Don’t ask me what we’re doing in the last photos haha, but I thought they were a bit funny. ;P

I’m sitting at the office and eating some croissants, I’m gonna go to my moms place soon to say hi and leave Mani. He’ll stay there for the weekend because I’ve got some work to do this weekend and tomorrow night I’m gonna go to a dinner party! Weho! Btw my flower dress is from H&M, I’ll post the whole outfit tomorrow. Have a great weekend babes!!

30 Comments

Modevärlden

FIna ni är, fina foton och mycket fin mat =)

Idag har jag lagt ut mina senaste outfits, dem vill ni inte missa. Kika in på Modevärlden.se.

Kram Johanna

Reply
Aniqa

You guys look like you are having a good time together :)

aniqadreams.blogspot.com

Reply
Zjikav

Din chans att bidra!
Zjikav startade tidigare i år en insamling för att hjälpa utsatta barn i Kurdistan. Jag har nu fått den stora äran att följa med för att hjälpa till och för att dokumentera allt gott som de insamlade pengarna kommer att kunna göra där. Vi kommer att befinna oss i den Iranska delen av Kurdistan från den 7e till den 13e november i år, och all hjälp är värdefull! Därför vill jag nu sprida budskapet och hoppas att det finns fler som vill öppna upp sina hjärtan och hjälpa till!

Både insamlingen av pengarna samt utförandet av projektet sker privat (genom Zjikav och Maja Jansson) och allt kommer att dokumenteras så att de som hjälpt till ska kunna se precis vad deras pengar gått till.

Projekt Hawkary
Zjikav startade projektet då hon såg hur människorna i Kurdistan har det – hon kände igen sig i sina egna erfarenheter och vill se till att så få som möjligt behöver växa upp i misär. Projektet går ut på att hjälpa utsatta barn och familjer i Kurdistan. De insamlade pengarna kommer att gå till bl.a. välling och blöjor samt kläder, filtar etc., helt beroende på det behov vi ser när vi är på plats.

Under insamlingsperioden har folk kunnat skänka vad de kunnat och velat och det har även sålts armband under evenemanget ’Tillsammans för fred’ på Vårbergs IP den 7e september. Där samlades in hela 17 000 kronor på bara några timmar, det är fantastiskt vad vi kan åstadkomma tillsammans! Många bäckar små 

Om DU vill vara med och bidra så är det bara att kontakta mig, eller att sätta in pengar direkt på Zjikavs konto. Glöm inte att markera överföringen med ditt namn eller med ”Hawkary” – så att vi vet vart pengarna kommer ifrån!

Bank: Swedbank
Kontohavare: Zjikav Abdulla
Clearingnr: 8327-99134830166

Tusen tack till alla som bidrar och sprid gärna budskapet genom att gå med i gruppen Hawkary (kurdiska för ”hjälpa”) på facebook och genom att deladeladela!

Reply
Matilda

Är inte du och Alex tillsammans längre? Länge sedan du skrev om honom. Kram

Reply
Rose

Hi Kenza,
I have the same MBMJ iPhone case and at the beginning it was so hard to pull it off, it’s not handy if you have a docking station for instance =P.
Love to see that you have the same iPhone case. Cannot wait what the new iPhone 6 cases will look like.

Love, Rose

Reply
S

I love your blog but I’m on mobile and it’s difficult to read the blog can you please fix this

Reply
Sara

Love your post haven’t seen pictures of your boyfriend in a while have you broken up
With him that’s why you have been down

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*