• header

FAKE FUR AND GLITTER

IMG_0996.JPG

Kan inte hitta den här fuskpälsen (tror den är slut?) men HÄR har ni en liknande. Är verkligen helt såld på fuskpäls just nu och jag gillar looken jag körde i lördags med stora glittriga örhängen till. Fick till och med ordning på frillan haha! Det har inte varit lätt kan jag lova, har mest kört på hästsvans sedan jag tog ut löshåret för att det känns så jäkla kort och tunt och jag vet inte riktigt hur jag ska styla det snyggt. Men det växer så det knakar och till sommaren har jag nog mitt långa hår tillbaka. Sedan kommer jag aldrig få för mig att klippa page igen… :-)

Lämnade kontoret lite tidigare idag, ska plåta en hel del med Madde imorgon så jag åkte hem för att förbereda lite. Har lite nytt från både IvyRevel och Alexander Wang x H&M som jag vill visa er så det ska vi plåta imorgon. Yaey!

// Can’t find this fake fur (I think it’s sold out?) but HERE you have a similar. I’m really into fake furs right now and I like the look I had on Saturday together with big sparkling earrings. I even succeeded with the hair haha! I promise you it hasn’t been easy, I’ve had it in a ponytail since I removed the extensions because it feels so damn short and thin and I don’t really know how to style it. But it’s growing really fast so I think I’ll have my long hair back by summer. Then I’ll never cut my hair again… :-)

I left the office a bit early today, I’m gonna shoot a few looks with Madde tomorow so I went home to prepare for that. I’ve got some news from both IvyRevel and Alexander Wang x H&M that I want to show you so we’re gonna shoot that tomorrow. Yaey!

41 Comments

k

Vet att inget man säger kommer ändra dig angående ditt hår… MEN det var sååå mycket finare med lite kortare på dig :) du såg mer vuxen och elegant ut än med så långt hår! Men om du inte känner sig bekväm finns det inte så mycket att göra ;)

Reply
Johanna

Kan inte du skriva ett inlägg med lite tips för hur du får håret att växa så snabbt? :D

Reply
Dixi Wonderland

På bilden har du ju lockat håret (vilket gör de kortare) och jag tycker det ser långt ut? :P Visst kan jag förstå känslan du har då jag själv fick lite ont i magen när min frisör klippte bort 7 cm för att få bort allt de slitna men klipper du dig regelbundet så kommer du inte behöva klippa av så mycket som när du klippte page :)

Reply
Matilda

När man har page/kortare hår som du är det ju skitsnyggt att bara ha det rakt! Edgy look! Behöver inte vara det långa håret med de perfekta lockarna ;)

Reply
Jessica

Kenza! Hur går det med rökningen, har du lyckats sluta helt? Jag sitter själv i samma sits som du var i innan och jag undrar om du har några tips? Det är ju svårare än vad man faktiskt tror..
Kram!

Reply
Anette

Jag älskar också fuskpälsjackor & den du har på dig är sjukt snygg & så fort det blir kyligare ska jag börja använda mina. Det är nästan så att jag längtar till kylan men hellre sol med kyla än regn med mörker. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Med vänlig hälsning Anette Starby

Reply
Julia

Så himla härligt med fuskpälsar! Kul att de lyfts fram så mycket :) Jag fick också en i julklapp av min mamma, den är kort och rejält stor men ändå super skön att ha på sig :)

Reply
NA

Hej Kenza! :)
Först och främst vill jag säga att du är en vacker person <3 Jag har några frågor som jag gärna vill ha svar på och hoppas att du kan svara på dem. Enligt mig så är du så fin, din kropp, ansikte och klädstil. Jag undrar när du går ut som finast eller när du har fixat dig hur brukar folk omkring dig bete sig och vara mot dig? Brukar de kolla ''elakt'' på dig, ge dig bitchblickar eller ''stirra''? Är folk snälla mot dig eller försöker dem göra så att du blir på dålig humör genom att säga/göra saker?
Kan du få känslan av att du inte räcker till ibland fastän du är sååå fin? <3
Min sista fråga är, (förlåt om den är personlig) men jag har länge velat ställa den till dig. När du var ett barn/tonåring hade du hopp på att det skulle bli bättre i framtiden efter allt det jobbiga som du har gått igenom och bli lycklig, trygg, och framgångsrik?
Kan du ge några råd till de som har det jobbigt t.ex hemma, skolan, jobbet eller anmält. Hur ska man tänka positivt och vad ska man göra för att må bättre och inte tänka på det jobbiga?

Reply
Sara

Kan inte du göra en video hur du sminkar dig och hur du fixar ditt vackra hår med lockar! Skulle bli jätte tacksam!

Reply
beeeee

Hej Kenza, testa ricinolja!!! Finns att köpa på apoteket, använd 2-3 gånger i veckan en halvtimme innan du tvättar håret :D Börja med att massera in oljan i rötterna och sen lägger du lite på topparna, låt det va i 30 min sen sköljer du med schampo och balsam! Mitt hår växte flera cm under en månad. KRAM!! <3

Reply
Maria

Kenza kan du snälla snälla visa hur du gjorde ditt hår såhär fint? Hur du lockade det och satte det bakom örat sådär fint? Snälla kan du visa alla vi läsare skulle bli så glada då!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*