• header

WANG X H&M EVENT

kenzafanny-1

Beautiful Fanny and I last night

Hej vinter! Det snöar… Jag hade inte brytt mig om det inte vore för att jag inte hunnit sätta på vinterdäck än. Samma sak varje vinter haha. Kan jag aldrig vara ute i god tid? Ska ringa och höra nu när de har tid. Antingen får Assleks hjälpa mig och åka dit i helgen eller så får det bli nästa vecka när jag är tillbaka från Skottland.

Ja imorgon bitti åker vi!! Woho! MTV EMA på söndag! Är sjukt taggad. Men SJÄLVKLART vaknade jag upp sjuk IDAG, Aleks har varit sjuk hela veckan och igårkväll skämtade jag om att “tänk om jag blir sjuk nu innan EMA hhööhöhöh”…….. Ska ta det lugnt nu på förmiddagen och vila och dricka massor med te, sedan in en sväng till kontoret för möte och prova av lite prover.

Igårkväll var jag förresten på ELLE & Cafés event på H&M där vi fick shoppa loss Alexander Wang-kläder innan de släpps idag. Sprang dit efter en heldag med plåtning + jobb på kontoret. Hade redan ett gäng kläder ur den kollektionen hemma men det var några favoriter som fattades. :-) Vill ni se?

// Hello winter! It’s snowing… I wouldn’t care if I had changed to my winter tires but no, same thing every winter haha. Why can’t I just put them on in time? I’m gonna call them now and ask when they have time for me. Either Assleks will help me this weekend or I’ll go there next week when I’m back from Skottland. Yes, we’re leaving tomorrow morning! Woho! MTV EMA’s on Sunday! I’m so freaking excited. But OFC I woke up sick TODAY, Aleks has been sick all week and last night I joked “what if I get sick now before EMA’s hehehehe”…… I’m gonna rest now in the morning and drink a lot of tea, then I have to go to the office for a meeting and to try some samples.

Btw last night I was at Wang x H&M shopping event, we got to buy the collection before it’s released today. I ran there after a whole day with shooting + work at the office. I already had a bunch of clothes from the collection at home but a few favorites were missing. :-) Do you want to see?

50 Comments

vera

Om du är förkyld så ät mycket vitlök. Superbra mot förkylning. Skiva vitlök på en knäckebrödsmacka med tomat och salt och ät! Du kommer i och för sig lukta ganska mycket vitlök, men det är värt det!

Reply
Anette Starby

Vad fubbigt att du fick tjuvstarta shoppingen & jag kommer inte ens in online då det är fullt där. Mina favoriter lär vara slutsålda när jag väl kommer in. Ha en trevlig dag & krya på dig!
Mvh Anette Starby

Reply
vera

Jag ligger hemma sjuk och hade plats för gårdagens event men fick vara hemma istället fan!!!!
Men men :)

Reply
Fanny

Heeej! Vi vill jättegärna se! Dum fråga nu, men du har inget plagg du vill sälja?

Reply
Renee

Yes, show us! I went today and got two sport tops and the ‘this is an Alexander Wang tank top’-top. I had to go back thought to get different sizes… Somehow the sizes are weird! But who cares, it’s Alexander Wang, right?! :P

Reply
sandra

Fan vad du går runt och bär på samma väska. Blondinen är lätt snyggare än dig! Vad är hennes blogg?

Reply
Marisa

yess show us!! <3 i've also bought one shirt from the collection really happy with it (:

Reply
Maria

Kenza kan du snälla snälla visa hur du gjorde ditt hår när du hade silverklänningen och hade mask? Vi läsare skulle bli så otroligt glada då! Jag ser att det är fler som undrar hur du gjorde. Jag vill veta hur du lockade håret och hur du satte det bakom håret sådär fint.

Snälla snälla svara jag skulle bli sååå otroligt glad då!

Reply
Frida

Vad roligt att du ska till Skottland! Jag har bott här sen tre år tillbaka så undrar du något eller vill ha tips så är det bara att fråga. Du kommer att älska shoppingen.

Reply
sandra

Du bär hela tiden på den väskan. Och blondinen är snyggare än dig! ;) (Orka ta bort min kommentar) Skrev inget olagligt eller kränkande. Haha stackars människa, behåller bara positiva kommentarer och får sig själv att framstå som “älskad”. Nej kenza, du var grym för två år sedan. Nu börjar du likna “alla” tjejer i gbg. Inget unikt med dig alls..

Reply
Linda

haha did you notice that almost every single time before you have a trip to somewhere or a job (shooting etc) you are one day before sick?? you almost write that every single time one or two days before

Reply
Thalia

Yessss show us all the peices you purchased ! :) can’t wait to see how you style everything <3

Reply
Elin

Ååhh!! Har haft datumet för kollektionen inskrivet i kalendern i nästan ett år. Självklart hamnade ett viktigt prov i vägen samma tid som den släpps sån otur!! D:
Sprang i alla fall till H&M direkt efter men lyckades i alla fall inte hitta ett enda plagg i min storlek. snyft* SÅ otroligt snygga kläder i alla fall, och du är super vacker som vanligt! Ha det bäst på EMA och hoppas du mår bättre tills dess, kryakrya!

Reply
wilma

Skulle vara jätte kul om du kunde visa vilka plagg du har köpt! Jag tycker Alexander Wangs nya collektion är awesome, skulle vara kul att se!
kram :-)

Reply
Sofia

Uppe lite utanför Umeå har vi i alla fall lite mer än fem cm snö! Känns sjukt härligt faktiskt!
Du får krya på dig!

Reply
dboom

I don’t reallt like this collection but Im still curious about what you bought! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*