• header

GE BORT EN FRUKOST

Banner Gebortenfinax(1)

Flyttar skeden lite till höger, juicen lite närmare skålen… Så, perfekt.. *knäpper kort* *lägger på filter* Frukostbilder på Instagram känner vi till va? Tänk att det finns människor i vårt land som inte ens har råd att äta frukost, förra året ökade antalet frukostgäster hos Stadsmissionen i Malmö med hela 22% och de har över 100 000 besök årligen. Nu vill Finax hjälpa till, och jag vill hjälpa dem att hjälpa!

För varje person som lägger upp bild på sin müslifrukost på Instagram och taggar #GeBortEnFinax skänker de 1 paket müsli till Skåne Stadsmission. Ett paket ger ca 10-15 portioner så tänk vad många magar vi kan mätta! Tänk på att ni måste ha öppen Insta-profil för att kunna delta. Läs mer här. Nu kör vi!!

16 Comments

Julia Lennartsson

Jag vill bara tacka dig för all inspiration och motivation du ger mig varje dag!

Jag har följt din blogg sen flera år tillbaka. Jag jobbar som frisör och vill bygga upp mitt eget företag och vara unik precis som du. Jag vill bli stark och trygg i mig själv och lita på att jag är bra på det jag gör. Så för lite drygt en månad sen tog jag tag i mitt liv och startade upp en blogg. Jag läste säkert 100 artiklar om hur jag får min blogg att se professionell ut (den ska ju trots allt vara en del av mitt företag). Jag undrar nu om du kan ge mig något mer tips på hur jag får den att bli ännu bättre. Jag jobbar på den varje dag och skulle uppskatta feedback på den. Gå gärna in på den om du har tid(vilket jag förstår att du inte har).

Återigen TACK!! för allt och för en fantastisk blogg. Du får mig att tro att ALLT är möjligt bara man vill och är driftig!

http://www.kreatorens.se

Reply
Ida.A

Detta har inte med inlägget att göra men har du kollat din mejl Kenza? Har mejlat dig men inte fått nå svar än.. :(
skulle vara snällt om du kunde svara :)

kram Ida

Reply
Zozo

Jag kommer självklart hjälpa till, men tycker att det är lite fult av företag att dölja reklam bakom välgörenhet. Vaddå “vi hoppas på att kunna ge bort ca 20 000 portioner” (från deras hemsida). Det är väl bara att ge bort! Nej, publicitet är vad Finax egentligen bryr sig om.

Reply
Guest

Man måste alltså dissa din blogg och skriva mer eller mindre att den e skit och att du endast skriver om köp köp än nått annat vettigt för att du nu helt plötsligt ska skriva om att hjälpa. Förlåt men så jävla fake! Det du gör kommer inte från hjärtat du gör det bara för att framstå som att du gör nått bra. Man ser igenom dig!

Reply
b

Bra, tack för att du tänker på de som har det sämre och inte bara de som lever i ett fattigt land utan även de i ditt eget :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*