• header

BTS – CHRISTMAS SHOOT FOR GLITTER

Här har ni en behind the scenes-video från min julplåtning med Glitter! Det var så kul att plåtas för dem! Snart får ni se den nya reklamfilmen också. :-)


// Here’s a behind the scenes video from my Christmas shoot with Glitter! Had so much fun shooting with them! Soon you’ll also get the new tv commercial.. :-)

51 Comments

Linda

gooosh how beautiful you are.i think alll of the photos you did for glitter are the most prettiest ever. they did your make-up perfect for you and really in all the photos you look so exaggerated stunning. so amazing!!!! and the sing though it is such an earworm hahaha

at this shoot you did also the little scene for the music video for these funny boys right?? :) <3

Reply
Rebecca

Asssåååå kvinna!!! Så himla vacker!! Önskar dig all lycka i livet!
Stor kram !!

Reply
Elli

Men herregud vad det jordens snyggaste kvinna?! Och minst lika skön som vacker verkar du vara också.

Och hälsa Aleks att om han såg ngn idiot som glodde på honom på stan så var det jag. Jag har sett honom på bilder över hela världen i flera års tid via din blogg så det är klart att jag blev lite starstruck haha :D

Reply
Ida Andersson

Hej! Jag är en 20 årig kvinna som nyligen gått upp i vikt och fått kurvor jag inte hade en aning om att jag kunde ha. Så nu har jag försökt köpa nya kläder men känner mig inte bekväm i min gamla stil och blir osäker på vad som faktiskt passar min lite större kropp. Kan du ge mig tips på plagg som passar en fyllig timglas figur? Ha det bra! Hälsningar Ida

Reply
Emmy

Du är verkligen så otroligt vacker Kenza! Både på insidan och utsidan. Läser din blogg varje dag och ser dig som en stor förebild!

Reply
ANNIE

Glitter kampanjen kommer bli grym! Denna snutt kommer bli definitivt en av de vackraste bilderna som tagits på dig! Du är så fin! Kram från en läsare som följt din blogg sedan 2008! <3 /Annie

Reply
ANNIE

Glitter kampanjen kommer bli grym! Du är beautiful! En läsare som följt din blogg sedan 2008! <3 /Annie

Reply
Emma

Jättefint!! :)

LOVeLLY är webbutiken med enbart ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter från etablerade varumärken såsom Klean Kanteen, Naty by Nature Babycare, Lifefactory, Urtekram, Humble Brush, Sophie the Giraffe, Natursutten och många fler! http://www.lovelly.se. Fyll i rabattkoden “lovelly” i kassan och få 15 % på hela köpet!

Den största förändringen gör vi tillsammans!

Reply
Anette Starby

Vad roligt med en egen video från Glitter & de har verkligen snygga smycken. Jag har köpt en hel del smycken av dem som du gör reklam på för dessa är min stil. Jag har även en av väskorna som jag är supernöjd med & så var den nästan gratis också. Alltid bra!
Mvh Anette Starby

Reply
tessi

gud asså! du är så sjukt vacker och så fin och så snygg!!! åååh PERFEKT

Reply
Emma

Verkligen superfin är du! Men gud vad jag skrattade åt ditt crazy eyebrow i den här videon, haha. Jag har ett likadant själv dock, so I feel you.

Reply
Catrin

Men, du är ju FÖR snygg. Och då menar jag för snygg för att vara i reklamfilmen och marknadsföra dessa produkter. Man lägger ju inte ens märke till smyckena. Man ser dem inte ens efter som du överglänser dem med hästlängder. Det här är en genuin kommentar. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte ens kan beskriva hur ett enda smycke såg ut för att du tog över hela filmen.

Förutom att ge dig komplimanger för ditt utseende, som du säkerligen är vad vid vid det här laget, så vill jag passa på att berömma dig för din driftiga företagsamhet och jag är imponerad över hur sättet du förvaltat bloggen på från att ha varit en vanlig liten blogg på blogg.se till var du står nu – samtidigt med båda fötterna på jorden. Bra gjort!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*