• header

NEW YEAR’S DRESSES

ivyrevel_dresses-1

We just released our New Year’s party dresses! Check them all out at www.ivyrevel.com :*

52 Comments

Caroline

Så fina, blev dock besviken när jag såg att den i roséguld gick till knäna. Vet att det är “mode” nu men den modellen passar inte alls ens kroppstyp haha :(

Reply
Lisa

Kikade in på klänningarna och hittade en så fantastiskt fin i vitt och spets! Kommer det att släppas fler klänningar som den som passar till studenten? Skulle så gärna köpa min studentklänning från ivyrevel!

Reply
H

Jag gillar ivyrevel dock är jag lite besviken på alla klänningar. För oss som är lite “större” passar inte ett tight fodral så det hade varit kul att se en klänning som täcker magen. Lite i stil med den mönstrade svarta eller den gröna med öppen rygg fast mer party. En tanke bara, tror det är mer som känner som mig :)

Reply
Emma

Är sugen på den långärmade klänningen i vitt eller svart. Men undrar vad längden är på dem då jag är osäker om jag ska ha XS eller S. Undrar även hur lätt det är att se igenom den vita, inte kul om underkläderna syns lätt :)

Reply
Anette Starby

Vilka snygga klänningar! Speciellt den första & sista för jag älskar enkla klänningar som man kan piffa upp med grymma accessoarer.
Mvh Anette Starby

Reply
carol

kenza, du som är jetsetflicka, omringad av lyx och glamour, borde absolut besöka ön CAPRI där jag bor. Följ mitt liv här på:

mittlivpacapri.blogspot.se

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*