• header

JANUARY TRIP

NU! NUUUUU! Som mamma har väntat haha. Vår Thailand-resa blev ju uppskjuten pga Let’s Dance i vintras men nu är det dags att åka. I januari åker vi och är borta 10 dagar… Längre går inte pga jobb men dit ska bli så mysigt! Mamma har aldrig varit där och var så avis på mina bilder därifrån så jag har ju velat ta med henne dit jättelänge.

Hon har varit här idag och så har vi kikat på olika ställen tillsammans. Hon ser så lycklig ut när hon säger “åh, kan inte fatta att det är sant! att vi ska åka!” :’)

Och jag då? Överlycklig. Förra veckan satt jag här lite smådeppig och trodde att jag skulle uppleva 5 månaders mörker & kyla och bara jobba jobba jobba. Nu har jag både surfresa till Marocko + Thailand inplanerat. Får ladda batterierna inför en helt galen vår med massor med jobb och det känns fantastiskt.

// NOW! NOOOOOW! My mom has been waiting for this haha. Our Thailand trip was cancelled because of Let’s Dance last winter but now it’s time to go. We’ll go in January for 10 days… Can’t stay longer because of work but it will be so cozy! My mom has never been there and she was so jealous of my photos so I’ve been wanting to take her there for so long. She was here today and we looked at some places together. She looks so happy when she says “oh, I can’t believe it’s true! we’re going!” :’)

And me? Soooo happy. Last week I sat here a bit depressed and thought I would experience nothing but darkness and cold for 5 months and just work work work. Now I’ve got both surf trip to Morocco + Thailand. I get to charge my batteries for a crazy spring with lots of work and it feels amazing.

72 Comments

Linda

i cant belive these pics are more than 3years old when you was like 19/20 and have the same body now then you had when you was so young….how do you do it?? i bet almost no one has with 24/25 (ok you are still 23 but thats not the point) the same body then they had when they were 18/19….its crazy

Reply
Javel.

Jag åker också till Thailand i Januari! När åker du? Vi åker 10 januari till Kao Lak & Ao Nang :-)

Reply
Jenny

Jag har aldrig ens varit utanför Norden, så jag är avis ;) Och ändå så är jag äldre än dig :S

Reply
Danella

Kenzaaaa!! Have fun and enjoy the sun in Morocco & Thailand!! And will be so nice if u also come visit Hong Kong, even tho you already have been!!!!! :)
Puss puss :*

Reply
Johanna

Gud va fantastiskt att kunna bjuda med sin mamma på semester. Blir så varm i hjärtat när jag läser det. Jag önskar att jag nån gång i framtiden har råd att göra samma sak för min mami. Hoppas ni får det helt underbart, det är ni så värda.
Massa kärlek från en trogen läsare.

Reply
Sofia Öling

Vart till Thailand är du på väg? Jag själv är på väg dit 9e januari till Phuket från Finland! Skulle vara jätteroligt att träffa dig! :)

Reply
Lina M.

Jag läser din blogg dagligen och brukar kika in här då och då men ibland så kommer jag inte in överhuvudtaget. Tycker bara att du förtjänar att ha många följare och vill inta att färre läser din blogg bara för att det inte funkar för du förtjänar det bästa.

Reply
J

Vad roligt det låter! Det ser verkligen otroligt fint ut och det är underbart att din mamma får uppleva det med dig. Hoppas ni får en fantastisk semester, det är ni verkligen värda! ❤

Reply
Anette Starby

Åh vad härligt med en resa till Thailand! Vad roligt att du ska åka dit med din mamma för ibland behöver man lite mor & dotter tid tillsammans. Det är så roligt att ha något att se fram emot & jag är så avis!
Mvh Anette Starby

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Vad använder du dig av för kamera (märke m.m)? Själv har jag en Canon (nybörjar kamera dock!) och vill nu uppdatera mig med en lite bättre :) Tacksam över svar! Diggar din blogg jättemycket, keep up the good work :)

Reply
Charlotte

Låter fantastiskt, jag är så avis!!! Jag önskar att ni har den bästa resan, du och din mamma <3

Reply
Hanna! :)

Men gud vad kul!! Åh skulle också vilja resa iväg ett tag och få lite med d-vitamin haha får ju så lite av det nu i Sverige! Ta gärna med lite sol hem till oss här sen ;)

De som läser den här kommentaren.. skulle jag bara kunna få lite lite liiiite hjälp???
Det är nämligen så att jag är desperat för tips på hur man blir av med en grym huvudvärk… Har skrivit ett inlägg om den på min blogg nyss och skulle väldigt gärna vilja ha eran hjälp med tips på hur man kan göra för att lindra den utan att äta massa piller! :) Så har ni något tips så snälla gå in och bara skriv det i kommentaren så skulle jag bli överlycklig :)

// Hanna :) http://www.hhannahpannah.blogspot.com

Reply
Sara

Jag tycker det är helt absurt att du skriver sånt! Alla vi andra kommer gå igenom “5 månader i mörker” och att du sitter och skriver sånt är inte så trevligt kära Kenza. Alla har inte lika mycket pengar som dig och du tänker dig inte för ibland när du sitter och skryter. Ja, nu kommer du dra din “jag har kämpat för detta” men vet du vad gumman det är många som kämpar SÖÖÖÖNDER och tyvärr inte får den möjligheten. Den du fått pga ditt utseende i princip. Tycker det är fult bara. Du tänker faktiskt inte för att vissa faktiskt kan bli ledsna. Idioti. Trött på dig!!

Reply
julia

alltså Kenza, du är så jäkla snäll! och det bästa är att man verkligen fattar hur glad du blir av att göra någon annan så glad. Du är bäst!!

Reply
Bella

Åh, jag kan förstå glädjen i att kunna ge sin mamma något sådant. Har en mamma som inte är bortskämd alls med saker, har alltid tänkt på oss barn (5st) och att bara bjuda henne på restaurang värmer i hjärtat❤️
Hade man haft ekonomi hade hon fått allt

Reply
Maria

Ha! I’m gong to Thailand in january as well! I have been in Stockholm five times, and always during walking through streets of this beautiful city i was hoping to see you somewhere:-) Maybe I will see you in Thailand! :-) greetings from Poland :-)

Reply
Sara

Sån härlig känsla att kunna bjuda sin mamma på en sån resa! Hoppas jag också kunna en dag. Unnar dig också allt i världen så mycket som du kämpat för att komma dit du är idag, fortfarande med fötterna på jorden. Önskar dig och din mamma allt gott och en fin resa tillsammans :) Thailand är helt underbart.

Reply
Zarah-Lou

Så glad för er skull, och FRAMFÖRALLT för din mammas <3

Du som reser en del, åk till Mexico om du får chansen – Yucatanhalvön (Cancun, Isla Mujeres, Akumal osv.) – paradiset på jorden!
Har varit i Thailand oxå, men Mexico… Meeexicoooo…. ;D

Reply
Ema

Förstår inte alla kommentarer kring att du är så bra som bjuder med din mamma på semester en gång. Du har rest en hel del de senaste åren och även öppet skrivit att du betalat för hotell för dina vänner (som i Barcelona). Men hittills har du ju inte brytt dig om att bjuda med din egna mamma, förstår verkligen inte hur du inte prioriterar henne mer. Lika provocerande som alla plagg och väskor över 10 000 du köper medan du frågar bloggläsare om hjälp för lägenhet.

Reply
Emmy

Hej Kenza!

Vill börja med att säga att jag tycker att du är helt enastående och en exemplarisk förebild för unga tjejer! Stor respekt till dig.

Med tanke på ditt effektiva liv, så har jag några produkter som vore ultimata för att du ska uppfylla dina förväntningar på jobbet och/eller privat. Har följt dig i många år och vet att du alltid har mycket på gång.

För att din hälsa och sömn inte ska ta stryk p.g.a ditt aktiva liv så rekommenderar jag varmt Kosttillskotten från FitLine, dem hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna, genom att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.
Detta Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Vi har även en beautyline som håller extremt hög standard. Bakom alla våra produkter finns ett stort vetenskap team med erfarenhet inom både medicin, näring, biologi och livsmedels kemi tillsammans med erfarenheter utifrån.

Mejla gärna tillbaka, så ska jag förklara mer för dig om du tycker att detta är intressant!

Annars önskar jag dig allt gott och en trevlig dag! Kram Emmy

Reply
Eva

De klart hon ska bjuda sin mamma me de lätt förtjänta pengarna hon får. Hobby pengar. Så kul för hennes mamma att få åka hoppas de bli denna gången

Reply
Rebecka

Ibland blir man lite ledsen av dina inlägg som handlar om resor. Som att du är glad att du kommer iväg och slipper några månader av bara mörker. Jag och många andra har inte varit på solresa på fleeera år. Jag säger självklart inte att du inte får åka iväg för att jag inte har råd haha, men det känns lite dumt ibland när du skrivit att det var länge sen du reste och så. Njut av semestern med din mamma, så underbart att du bjuder henne!

Reply
K

Jag och min pojkvän ska åka till Thailand om ungefär en vecka, längtar så mycket! Kan du inte göra en “to do list” för Thailand, vill hinna med så mycket som möjligt när vi är där. Vi har sökt en hel del på nätet men det är alltid kul och höra vad du har att säga.

Kram på dig och ha en trevlig helg! <3

Reply
noithai

Älskar thailand! Är uppvuxen där och gjorde min medicinska thaimassageutbildning där. Har en egen thaimassage i malmö nu. Noithai thaimassage Heter salongen! Älskar att hjälpa människor

Reply
Anonym

Tips på ställe i Thailand är Koh Lipe och hotellet Sita, helt fantastiskt! Jättegod mat, fräscht och trevligt folk!

Reply
Emma

Jag var i Thailand för två år sen, då var vi först en vecka på Koh Lanta vilket är en lite mindre ö och andra veckan var vi i Ao Nang. Båda veckorna var fantastiska men första veckan var ett paradis. Hotellet låg på stranden precis som de flesta, på kvällarna kunde man gå strandpromenader och sen sätta sig på en restaurang vid vattnet och bara njuta. Så jag tipsar om Koh Lanta, ni kommer inte ångra er!!
P.s. Älskar din blogg!!

Reply
Midia

Åker också till Thailand i januari! Eller jag och min bästa vän åker ner redan den 25 december men vi är kvar fram tills den 16 januari. Hojta om du vill hooka någon partynatt! :)

Reply
Elin

Åh vad underbart, du är så fantastisk som tar med din mamma på en sådan resa! Önskar att jag också hade möjlighet att göra det! Ni har väl läst om att den Thailändska militären (?) stängt ner all strandverksamhet så som solstolar, barer/caféer. Tråkigt men går ju bra att åka dit ändå! Hoppas ni får det bäst, kram!

Reply
Linda

förstår inte hur så många kan tycka att man bara “ska” bjuda mamma på en resa, hon kämpar för sina pengar och det är hon som jobbar ihop dom,, man väljer själv vem man vill ge en sak till. Man behöver inte bjuda massa människor eller sin familj bara för att man har en bra lön , skärp er. !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*