• header

ONE OF THOSE MORNINGS

adidas_set-1 adidas_set-2

Bought this cute set in Tokyo!

Hallå där! Gamla hederliga webcambilder – check! Tog ledigt idag så jag har haft en sån där härlig mysmorgon här hemma. Ätit frukost framför Top Model och skickat massa freakvideos till mina vänner. Helt besatt av en där crazy helium-appen haha. :-)

Nu ska jag välja kläder och packa väskan för Göteborg! Snart kommer mammsen över också, vi ska käka lunch och boka en resa… ♥

// Hey there! Old school webcam photos – check! I took the day off today so I’ve had one of those cozy mornings at home. Had breakfast in front of Top Model and sent a lot of freak videos to my friends. I’m obsessed with that crazy helium app haha. :-) Now I have to pick out some clothes and pack my bag for Gothenburg! My mom will be here soon as well, we’re gonna eat lunch and book a trip… ♥

37 Comments

Caroline

Kan inte du berätta lite om hur det gick till när du startade Ivy Revel? Tycker det verkar så himla spännande att starta ett eget företag och sådär och undrar lite hur du gick tillväga och hur du tänkte när du drog igång det från början. Så himla coolt att lyckas göra något sådant, du ger så himla mycket inspiration!

Reply
Tijana

Hej fina Kenza! tänkte passa på och fråga vilka pass du brukar gå på när du är på gymmet? Eller kör du fritt?

Dessutom såg jag en outfit där du ade en lång/tjock grå cardigan från notion 1.3. Vilken storlek har du i den? :)

Reply
Mia Simonsson

Fastnade på gamla “Vakna med The Voice” youtube-klipp och i “kenza som kläddesigner” pratar ni ju om att du gjort din (då första!) Jofama by Kenza jacka Såååå kul! Och så pratar ni om ifall du skulle vilja designa egna kläder i framtiden. Så himla kul att se och höra dina tankar då och se hur långt du har kommit nu! :) Du är så duktig och du är så inspirerande. Jag fastade även igår i din outfitkategori och bläddrade igenom sida efter sida då massa gamla Ivy Revel kläder poppade upp. Också sjukt kul då man glömt bort en del! :) Vore kul med ett trowback thursday-inlägg om sådant! Stor kram

Reply
Anette Starby

Vad mycket snygga kläder från Adidas du hittade i Tokyo! Den där appen crazy helium måste jag ladda ner för jag älskar galna appar eftersom jag är galen själv. Tack för tipset!
Mvh Anette Starby

Reply
Alexandra

Hej!! :) Älskar din blogg :) har följt dig i flera flera år nu haha, och du har så grym stil och känsla! Undrar om du har lite inredningstips? Min pojkvän och jag har precis köpt lägenhet tillsammans och försöker få så mycket inspiration som möjligt, men båda tycker att det är ganska krångligt och blir lätt vilsna i alla olika saker.. ! Vore även kul att se mer av hur du har inrett hos dig! :)

Reply
samantha

hahahah kenza you look and sound like sams in your video on insta hahahahaa made my day

Reply
Annastina Sundberg

Haha, du kan ju lägga upp en rolig video här också! ;D Ha en bra dag!

Reply
Christie

Yaaaaas Kenza. Great outfit, you look so beautiful.

I love your old school webcam pics – much more personal than posed photos.

Reply
lyckokick

Kenza, kan du inte visa lite bilder hur det ser ut hemma hos dig? Skulle vara kul med lite inredning!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*