• header

LOOKS

KenzaZouiten_Selfiezzz-1

Två looks av min bästa Mirre! Älskar sminket. De fina klänningarna är från IvyRevel och ni får se resultatet från denna lilla plåtning väldigt snart. :-)

Nu är jag nyduschad efter jobb och träning (2 pass idag, herregud vad hände) och nu ska jag göra min laxpasta till middag. Ni hittar den i kategorin “food & health” om ni är sugna! Ska bara sätta på lite musik och sedan börja laga maten. Det som spelas på repeat hos mig just nu är Bruno Mars “Uptown funk” såklart varvat med One Direction’s nya skiva.. Sån blandning haha. Är jag den enda i min ålder som faktiskt gillar deras musik? Mina vänner ba…………………..

// Two looks by my best Mirre! Love the make up. The pretty dresses are from IvyRevel and you’ll get the result of this little shoot very soon. :-) I just took a shower after work + workout at the gym (2 workouts today, dear God what happened) and now I’m gonna make my salmon pasta for dinner. You can find it in the category “food & health” if you’re interested! I’m just gonna put on some music and then start cooking. What’s on repeat here at the moment is Bruno Mars “Uptown funk” ofc, mixed with One Direction’s new album.. Such a mix haha. Am I the only one in my age who actually likes their music? My friends are like…………………

63 Comments

johanna - Student i London

Samma här, jag sitter också med middagen efter dagens träningspass :) Här blev det färskpasta, tortellini fylld med spenat och ricotta ost, så gott!

Och gällande 1D, jag gillar dom ;) är inte överförtjust i deras senaste skiva men älskar Midnight Memories!

Reply
Lorena Jimenez

Du borde göra en video visa dina favorit sminkprodukter eller något i den riktningen! Det skulle vara sjukt kul att se på, du kanske skulle kunna göra en appearance i Linda Hallbergs youtubekanal?

Reply
Fanny

Jag älskar One Direction och jag 22! Jag vet många som är i vår ålder som gillar dom. Mina närmsta vänner är dock som dina vänner…

Reply
Sara

haha nej du är inte den enda Kenza. Jag lyssnar också på One Direrction och tycker att deras album är skitbra. Var på deras konsert i somras, kan nog säga att kanske var den enda som var 22 år haha men det var kul :)

Reply
Cajsa

Neej du är inte den enda! Hahah, ja och min bästis är helt besatta av dom och våra andra vänner är bara, okeeej? Men dom är helt underbara låtarna! Älskar Night Changes! Och fireproof, och steal my girl, okej alla!

Reply
Malin

Absolut inte! Jag är 24 och lyssnar också på dom. Deras nya skiva är ju ett helt nytt sound, och fler borde ge det chansen faktiskt, riktigt bra!:)

Reply
jhs

Nej jag gillar dem också men jag vill inte riktigt erkänna de! Typ som att jag kan alla Carolas låtar……. ;)

Reply
.

Haha åh jag gillade också Tokio Hotel när jag var 14 och nu gillar jag One Direction…

Reply
Nasra

Hej Kenza, jag undrade bara kan inte du ha en kategori som heter my love, och ha alla bilderna som du har lagt upp. Det jag vill komma fram till är att jag är säker på att alla dina läsare skulle älska att du skulle göra kategori som handlar om din karl ! Puss ha en fin dag.

Reply
cajsa

Ska du på attitude mässan? Isåfall ska du vara där båda dagarna, skulle vara superkul att träffa dig! :)

Reply
Linn

Jag ÄLSKAR dom! Var med en kompis på deras spelning på friends i våras. Förutom den stora gruppen föräldrar-till-6-åringar var vi definitivt äldst…

Reply
k

Jag är 20 och lyssnar vanligtvis på deep house, men jag bara älskar Justin biebers senaste skiva! Så nej du är nog inte ensam om att gilla lite töntig musik ;)

Reply
Cornelia

Tyckte det var roligt att läsa när du la upp flera bilder om hur din dag hade varit! Hoppas du kan göra något sånt igen!

Har läst din blogg i 7 år och du är en stor förebild för mig. Ha en fin dag Kenza!

Reply
Karin

Den glittriga ser jättefin ut. Min musiksmak är också väldigt blandad, alla tycker att jag är konstig…

Reply
Sara

Åh! Älskar One Direction haha! Är själv 23 år men som tur är har jag två kompisar, 22 och 20 år, som också diggar dom så vi hänger på alla konserter och nu tillexempel idolfinalen tillsammans! Vill du joina så hör av dig ;) Haha!

Reply
Stefanie

same right here haha, i’m 25 and bought concert cards for one direction, all of my friends are like “alright, thanks for being such a good friend for the last 20 years, but you have to go now…”

Reply
Frida

Jag gillar också deras musik och är 25 år.. Tycker ju att de är rätt söta med..Mina vänner tycker att jag är lite speciell.. :)

Reply
Louise

Nej, du är verkligen inte ensam om att gilla One directions musik! Jag och min kompis ska på deras konserter i både Göteborg och Oslo i Juni nästa år :D ( haha vi är 21 år )

Reply
sara

haha åå tack!!! love them också men mina vänner är också lite “eeeeeeh” wtf låt mig tycka om dom ;-)
mvh 22 år

Reply
Maja

Jag är 24 år och min lillasyster 22. I sommar går vi på andra konserter med 1D. Vår yngsta lillasyster är 17 år och en äkta directioner och killarna är det vi har gemensamt och det är jag så otroligt glad för. 1D for life!!!

Reply
Sandra

Nej jag ääääälskar också one direction. Jag är 22 år och jag blir alltid lika dumförklarad av såväl vänner som pojkvän OCH t.o.m familj haha :) but i dont care, i love it ♡

Reply
Jen

Hej Kenza!

Tack för roliga blogg inlägg! Älskar verkligen din stil.

Jag har själv en blog (på engelska) där jag skriver om allt roligt som har med sex att göra, relationer, galna upplevelser som alla singel tjejer kan relatera till och allt som man hade velat läsa om när det gäller män, sex och hjärtekross.

Hade verkligen varit kul om du bara orkade ta dig en pytteliten titt :)

queenofheartbreaks.weebly.com

många kramar. en trogen bloggläsare.

Reply
e

Hej, jag måste tyvärr klaga lite på din blogg.. tycker det är så tråkigt att du nästan bara lägger upp outfits från IvyRevel nu förtiden :/ Du har ju alltid haft en otroligt bra stil och det har alltid vart kul att gå in på din blogg och kolla outfit-bilder och få inspiration. På sistone; not so much. Jag fattar att du är stolt över ditt märke och företag och pusha för det så mycket som möjligt, men jag tror alla har fattat grejen nu. Börjar mer och mer kännas som en reklamblogg för ditt egna märke och jag har upptäckt att jag alltmer sällan besöker din blogg av den anledningen.
Tråkigt när bloggen var så bra innan.

Reply
Bella

Haha jag älskar också One Direction! Är 25 år gammal och tycker det är liiiite pin men vad tusan, blir glad av det så :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*