• header

GREY

KenzaZouiten_workout_Clothes-2 KenzaZouiten_workout_Clothes-3 KenzaZouiten_workout_Clothes-1

Pants here // top here 

Svettig men glad efter ett tufft pass på gymmet med Klara! Jäklar vad vi har kört den här veckan. Imorgon blir det veckans 5e (!!) och sista pass, sedan ska jag vila kroppen hela helgen. :-) Mika fyller år och det vankas lite födelsedagsfirande! Men fasen vad kul det är att träna när man väl kommer in i det. Är alltid SÅ opepp påväg till gymmet men så fort vi drar igång vill jag bara köra mer och mer. Mår så jäkla bra efteråt. Börjar också känna mig fit for….surfing! Nästa lördag drar vi!

// Sweaty but happy after a tough workout at the gym with Klara! Damn we’ve been really good this week. Tomorrow we will do our 5th (!!) and last workout for this week, then I’ll rest my body the whole weekend. :-) Mika is turning 24 so we will celebrate her! But damn it’s so much fun to work out when you’re in it. I always have NO motivation at all on my way to the gym but when we get started I just want to do more and more. I always feel so damn good after. I’m also starting to feel fit for….surfing! We’re leaving next Saturday!

17 Comments

Nathalie

Känslan efter är ju amazing! Kan inte su berätta vilka pass du går på? Jag tränar också på SATS :)

Reply
Anette Starby

Vilken rolig träning & resultatet blir alltid som bäst när träningen är rolig. Jag vill också träna men det får bli i helgen då jag har mer tid.
Mvh Anette Starby

Reply
D. DeMarkey

Vad fin du ser ut i dom där träningskläderna.
Varför är det alltid så tomt på dina träningsställen? Abonnerar du stället du ska träna på eller?

Reply
elsa

Jag tänkte på en sak, hur mycket värnar du och tänker på miljön i din vardag? Du vet nog om att planeten inte mår så bra. I samband med valen twittrade du en bild på moderaternas reklam som handlade något om utlandsresor i vinter som skulle bli billigare/dyrare eller så. Du skrev då att du var glad över din röda röst. Men nu har du själv bokat två resor denna vinter, hur tänker du kring sånt här? Hur mycket tänker du faktiskt på miljön? Du är ju en av dessa människor som har pengar att införskaffa i en elbil eller göra någon “miljöinvestering”. Skulle var intressant att höra dina tankar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*