• header

SPARKLE & POP

KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-1 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-6 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-5 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-3 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-9 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-7 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses-4 KenzaZouiten_IvyRevel_Dresses_2-1

Photos by Madelene Holmström // Hair & make up by Maria Mroxx // Dresses from IvyRevel 

Resultatet från den lilla plåtningen jag gjorde med Madde och Mirre hos Summit! Kul att leka lite med sina kreativa vänner, och visa upp våra fina nyårsklänningar… :-) Jag bär storlek XS i alla klänningar. De flesta smyckena är från Glitter (förutom de gröna örhängena som jag köpte för några år sedan) och den grå/svarta fuskpälsen är från Lindex.

Vad tycker ni? ♥

// The result from the little shoot I did with Madde and Mirre at Summit! So fun to play around with my creative friends, and show you our pretty New Year’s dresses… :-) I wear size XS in all of them. Most of the jewellery are from Glitter (except the green ones, I bought those years ago) and the grey/black fake fur is from Lindex.

What do you think? ♥

72 Comments

Lana

Fin blogg :-)

Precis börjat blogga på myshowroom igen efter 6 års bloggande på blogg.se. Kika gärna om du är intresserad av mode!

Reply
Alexandra

Jätte fina bilder, du är så vacker!! ❤️
Älskar den knallrosa klänningen som du har på sista bilden och tänkte kolla hur det är med längden på den – är den jätte kort typ “precis under rumpan”, eller känner man sig “safe” liksom?

Tack för en awesome blogg :*

Reply
Evelinn

Alltså Kenza… jag hade ju typ bestämt mig för en nyårsklänning från nelly men nu börjar jag tveka på mitt val. Alla era klänningar var ju superfina, speciellt den första, you go girl :)

Reply
AGG!E

u look absolutely stunning! :) the dresses are beautiful ! (too bad your clothes are too expensive for me…)

Reply
Dixi Wonderland

Förstår du ens själv hur otroligt vacker du är? Så galet vackra ansiktsdrag, perfekta läppar, stora vackra ögon och ett så vackert leende! Blir alltid så glad av att besöka din blogg och bombas med inspiration. Din blogg har nog aldrig varit så bra som den är idag!

Reply
HEDIE MERAJI

HOW IS THIS POSSIBLE??? YOU ARE ONE OF THE MOST BEAUTIFUL WOMEN I’VE EVER SEEN!!! <3
A LOTS OF LOOOVE, HEDIE

Reply
HEDIE MERAJI

HOW IS THIS POSSIBLE??? YOU ARE ONE OF THE MOST BEAUTIFUL GIRLS I’VE EVER SEEN!!! HOLY <3
LOTS OF LOOOOVE, HEDIE

Reply
jessika

ledsen om jag låter elak nu.. men jag har verkligen svårt att tro på att du verkligen slitit riktigt hårt för ditt klädmärke ivyrevel.. menar, efter att märket funnits ute i 1,5 år nu och att ha sett att verkligen ALLA era plagg är kopierade från de plagg som redan finns ute på marknaden sen länge. skojar inte, det är verkligen ALLA plagg. det finns inget unikt med något plagg alls, förutom att de ser ut som alla andra plagg man redan sett 1000 ggr innan men som är mycket dyrare och har namnet “ivyrevel” på sig och som är “designade” av dig.. jag är ett stort fan av dig och har varit det länge. och jag minns hur exalterad jag var inför lanseringen av ivyrevel. men gud så besviken jag blev och fortfarande blir.. jag vet ju att din stil är sååå grym och att du alltid rockar i allt och är kreativ när du sätter ihop outfits och tar bilder osv osv. jag vet att du egentligen kan mer än såhär. hoppas man får se mer av DIG i ivyrevel i framtiden!!!

Reply
Ajahn Chah

Allting undergår ständigt förändring, hur förhåller du dig till att även du kommer att förlora din skönhet, din fysik, och de som står dig nära?

Reply
Sara

De är så otroligt fina, men lite synd att så många har öppna ryggar (har man tillräckligt stora(naturliga) bröst funkar inte freebras, tyvärr) och att alla är så tighta, hade velat se någon med en vippig kjol eller liknande:)

Reply
Linn

MEN LÄGG AV KENZA!!!!!! DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Sofia

Verkligen superfina allihop!! :)
Men på dej. Efter jag fött barn är höftbenen väldigt utstickande, brösten måste ha bh å magen inte den allra plattaste även om jag är smal.
Hade gärna velat ha någon inte helt slickad modell eller ännu hellre fina toppar.

Reply
Nathalie

Den champagne färgade klänningen på första bilden skulle jag gärna vilja se på dig när du står upp hehe :) vill se hur lång den är osv. Annars jättefina bilder!

Reply
Anette Starby

Otroligt vackra bilder på dig & klänningarna är galet snygga. Speciellt den gråa klänningen. Du är otroligt snygg på bilderna då de är väldigt proffsiga. Jag måste verkligen skaffa mig en bra kamera känner jag.
Mvh Anette Starby

Reply
D. DeMarkey

Vilka underbara bilder, härligt att ha såna vänner som man kan leka lite med bilder med och samtidigt får dom bra bilder och ha i portfolion. :D Du är otroligt vacker.

Reply
Tea Rajkovic

—————-> TEARAJKOVIC.BLOGGO.NU <——————–

———-MODE , HÄSTAR, INSPERATION, MOBBNING, BLOGGLÄSARE ——–

Reply
anna

Man ska ju inte kommentera andra människors kroppar, men shit alltså, du ser inte ut ha storlek xs! Och det menar jag som en komplimang! Jag undrar ifall era kläder är anpassade för mer kurviga, kvinnliga former? Själv måste jag alltid gå upp till M-L för att mina höfter ska rymmas, men då blir plagget för stor i midjan och över axlarna (om det är en klänning). Passar era kläder på någon som inte är rak som ett streck, men inte heller överviktig?

Reply
Katja

Du är så underbar :) naturlig snygg, och har en sån jävla rolig humor <3 kämpa på du e bäääst :))

Reply
Katja

Förresten du och din kille passar såååå bra ihop :) <3 hoppas du har så roligt

Reply
jenny

Jag antar att du har löshår på dom här bilderna, och jag har för mig du skrev att det var från Rapunzel.. Vet du vilket färgnummer du har? Ser ut som en färg som skulle matcha mitt hår perfekt så jag vill gärna veta!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*