• header

THAT JACKET

KenzaZouiten_acnevelocite-3 KenzaZouiten_acnevelocite-5 KenzaZouiten_acnevelocite-6 KenzaZouiten_acnevelocite-1 KenzaZouiten_acnevelocite-4 KenzaZouiten_acnevelocite-2 KenzaZouiten_acnevelocite-7

Jacket from Acne Studios // dress from BikBok // H&M boots // Céline bag // Prada sunglasses

Jag vet inte om jag visat er min nya Velocite? Har ju en ljusgrå som jag använde hela förra vintern och nu har jag även skaffat mig en helsvart. Ja de är ju helt galet dyra, men det finns ingen (så snygg) jacka som värmer så bra som denna. Nu när det närmar sig nollgradigt så kan jag äntligen börja bära den ordentligt, innan har den varit lite för varm. Nu kommer jag orka mig igenom ännu en iskall vinter!

// I don’t know if I’ve showed you my new Velocite? I have one in light grey as well from last winter and now I’ve also got this black one. Yes they are crazy expensive, but there’s no (stylish) jacket that is warm enough like this one. Now when it’s getting closer to 0 degrees I can finally start wearing it, it has been a bit too warm until now. Now I can make it through another ice cold winter!

50 Comments

Emma

Hej fina Kenza! Vet du om/när ni får in mer av er kappa Javeline? Det är den finaste jag sett och idag när jag skulle beställa så finns den inte i min storlek… Hoppas verkligen ni får in den igen!! kram på dig <3

Reply
Johanna

Haha du är så söt när du skriver om att du köpt dyra grejer! “Vet att den är dyr men den är ju fin” varenda gång ungefär haha :*

Reply
Lina

Hej Kenza!

När du för några månader sen ville sälja din andra jacka så skrev du att du endast hade använt den 2 gånger… Hur kommer det sig nu att du har använt den HELA förra vinter hahaha blir lite förvirrad! Men snygg outfit. Puss

Reply
Linda

Det sprids hemska videos på nätet att bl.a acne använder päls från torterade kaniner i sina kläder! Usch jag vill inte ens veta vart pälsen i din jacka kommer ifrån, och du ska vara djurvän! Jag kan förstå att förr i tiden använde man päls för att klara av kylan men det finns bättre alternativ idag!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*