• header

GOODBYE MOROCCO

julianh_marocko7FannyLyckman-SurfDiary5 LisaOlsson_marocko19http://kenzas.se/wp-content/uploads/2014/12/IMG_3202-0.jpgMarocko_snapshot13

Har seriöst haft en av de bästa veckorna i mitt liv! Haft SÅ kul med det här gänget! Det här blir absolut inte min sista surfresa. Kommer åka iväg igen om några månader med Aleks! :-)

Nu åker vi hem. Hejdå Marocko! Denna gång ska det fan inte gå så lång tid innan jag kommer tillbaka!

// I’ve seriously had one of the best weeks in my life! Had SO much fun with this crew! This will definitely not be my last surftrip. I’m gonna go again in a couple of months with Aleks! :-) Now we’re going back home to Sweden. Bye Morocco! This time I swear it wont be that long until I come back again!

50 Comments

Dixi Wonderland

Lite ironiskt att medans du varit borta och haft de underbart har folk spridit rykten om att du och Aleks gjort slut. Helt sjukt att folk inte verkar förstå att det finns ett liv utanför bloggen. Bara för att man inte skriver om någon så betyder de inte att man är ovänner/gjort slut. Hoppas ni får en mysig flygresa hem och att du har lyckats ladda om batterierna :) Ta gärna med sol och värme hit till gråa tråkiga Sverige.

Reply
Linn

Älskar din blogg <3
Om någon vill och har tid så får ni super gärna kolla in min blogg :)
lifeofteng.blogspot.com

Reply
Sarah

So glad you liked it ! You look incredibly amazing in all your pictures. We’re proud that you’re half moroccan. Come back soon! :)

Reply
M

You should definately see morocco in summer! It’s like another country, I promise!!

Reply
Helen

Hej Kenza! Tänkte bara fråga om du inte kunde ta upp hur det gick till när du skulle rida på kamelen? Såg att många hade kommenterat under det inlägget(jag var en av dom men min kommentar tycks ha försvunnit)då många var upprörda över ditt val av “rolig semester aktivitet”.
Dock så verkar många tro sig VETA att kamelen hade det hemskt osv men jag skulle vilja fråga DIG hur det gick till. Om du pratade med dem som drev den här “turist verksamheten”, hur de tar hand om kamelerna, om de har det bra osv. Antar att munkorgen kamelen hade på sig var för att den bits men är det rätta valet då att sätta en munkorg på kamelen? Sådana frågor skulle nog(jag skulle i alla fall)verkligen uppskattas om du tog upp. Känns som om att du är en för stor djurvän och lite klokare än så än att bara hoppa upp på en kamel utan att ha lite bakgrundsfakta innan om hur den har det, om det är rätt med munkavel på kameler osv.

Reply
maja

Jösses visste inte vem som va du på gruppbilden , du har en tvilling.. hon i blå glasögon? Lr e de du? Fast ja den jag tror är du Har färgglad bikini mer till vänster /förvirrad

Reply
Lisa

Helen: Men alltså. Vad tror du på riktigt? Inget djur mår bra av att man rider på dem. Inte kameler och inte elefanter och inte hästar eller åsnor. Inga djur är byggda till att bära människor. Och självklart säger de som har hand om kamelen att den mår bra och blir behandlad på bästa sätt för varför skulle de ljuga? Se den här videon så kanske du förstår att det sprids lögner när det kommer till djur inom turistbranschen: https://www.youtube.com/watch?v=arHJWB9-cLI

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*