• header

NOMINATED IN THE ELLE AWARDS 2015

KenzaZouiten_gala2-1

Foto: Eero

Ok så här kommer ett inlägg jag aldrig någonsin trodde jag skulle skriva. Jag har fått den stora äran att bli nominerad i ELLE Galan 2015!!!!! Jag tror mina chanser är små men om ni skulle vilja rösta på mig som “Årets look” så skulle jag bli extremt glad. För att komma till röstningen, klicka här! Röstningen avslutas redan om tre dagar, den har pågått ett tag men jag har såklart totalmissat det i Marocko.. Jaja, jag är glad bara över att vara nominerad!! :-)

Det kluriga är dock att galan är samma dag jag och min familj åker till Thailand, men jag ska försöka boka om flygbiljetterna (vi flyger med Thai Airways….går det?) till dagen efter. ♥

// Ok so here’s a post I never thought I’d write. I’ve been nominated in the ELLE Awards 2015!!!! Such an honor!! I think my chances are small but if you want to vote for me as “the look of the year” I would be extremely happy. To get to the vote, click here! The voting ends in three days, it’s been up a while now but I’ve totally missed this while I was in Morocco.. Anyways, I’m happy to be nominated at all!! :-) The only tricky thing is that my family and I are going to Thailand the same day as the awards, but I’ll try to change the flight tickets (we’re flying with Thai Airways…is it possible?) to the day after. ♥

62 Comments

samantha

voted for you right away when i saw it on your facebook page and i forced 6 of my colleagues to vote for you too haha :)

i hope you will win…but did you notice that you always away when you are nominated for an award haha <3

Reply
Evelyn

Om du har businessbiljett kan du boka om biljetterna gratis, i vissa ekonomi biljetter kan man boka om gratis alternativt för en kostnad. Det står vad som gäller vid restriktionerna :-)

Reply
vendela

Så himla snygg du är!! Jag kommer helt klart lägga min röst på dig!

Kommer snart ha en tävling på bloggen där man kan vinna en klocka samt länkning. Håll utkik! <3

Reply
Marius

Just wanted to say that I think you’re the most beatiful girl i’ve ever seen, just stunning. Keep up the good work! I’m from Norway, but i know how bad you swedish are in understanding Norwegian.

Reply
Therese

åh vad roligt för dig! Grattis! Självklart har jag skickat iväg min röst. Lycka till!

Reply
Mandukhai

Hej,
Skulle inte bli överraskad alls, om du vinner nomineringen. Dina look är galanta, tycker jag. 1 röst till dig ;)

/Mandukhai

Reply
:)

Hej finaste Kenza! Vet att du typ älskar och skor och vi dina bloggläsare dör ju för din smak av skor, tycker Ivyrevel borde börja sälja skor! That would be something och tror många skulle köpa!!!!!!!! Så kom igen börja sälj skor!!!!! :)

Reply
lauren

Är du sponsrad av nike? vill jättegärna köpa vissa av sakerna du har men kan inte hitta dom nånstans… :´(
älskar din blogg!! <3

Reply
Noor

Woooop, congratulations Kenza!! I just voted, I hope you’re gonna win hehe.

Love you, and please come to Copenhagen soon – we miss yooooou! <3

Reply
Nina

Jag skulle precis rösta på dig (du är en självklar vinnare av de nominerade enligt mig!) Men en sak störde mig att fältet med att få Elles nyhetsbrev var obligatoriskt. Jag vill inte ha Elles nyhetsbrev. Jag tyckte det var lite töntigt faktiskt. Håller i alla fall tummarna för dig!

Reply
Emma

Om någon förtjänar detta pris så är det Angelica Blick..

Du har väldigt fin stil men Angelica satsar verkligen på sin modeblogg. Hon är så nyskapande!

Reply
Mary

I love your earings!!! Where can I get it? :)

Kenzas answer: Thank you! They are from Glitter! :-)

Reply
Anon

To Emma. Angelica is not nominated. So either say something nice or don’t say it at all!! Not everyone likes over the top fashion like angelic as!! Some just like nice and pretty

Reply
Ida Kaarne

Hej Kenza!
Har lagt min röst på dig i hopp om att det är du som vinner.

Reply
Mariah

Skulle ha röstat om jag inte varit tvungen att tacka ja till ELLEs nyhetsbrev för att få rösta. Så det blev ingen röst för mig. Hatar alla dessa SPAM nyhetsmail.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*