• header

COZY UP

KenzaZouiten_webcam_cozyyyy-1 KenzaZouiten_webcam_cozyyyy-2

Tisha från mina grabbar De Vet Du… ;-)

Ääääntligen! Nu är vi klara med väggbokhyllan!!! Lite fler böcker ska upp på hyllan över dörrkarmen och sladdarna ska fästas lite snyggare men sen är den heeelt klar! Här får ni se en liten smygtitt. :-) Hyllan är full med böcker, serietidningar (Aleks….), några av mina bloggpriser, lampor och lite annat. Ni får se bättre bilder senare när vi är helt klara med allt annat i lägenheten också.

En av mina läsare var precis här och hämtade våra gamla bokhyllor så de är borta nu! Fick en ask Geisha som tack (älskarrr!!), åhhhh ska mumsa på den ikväll framför en film! Men först ska vi äta Aleks jättegoda vegetariska gryta med linser och ananas. Puss! (PS. Sorry att jag varit frånvarande här idag men vaknade upp sjuk med megaont i halsen och fick kämpa mig iväg till jobbet… Har varit helt död idag!)

// Finally!! Now we’re done with the wall bookshelf!!! We’re gonna put up some more books on the shelf over the doorframe and attach the cords a bit nicer but then it’s compleeetely done! Here you have a little sneak peek. :-) The bookshelf is filled with books, comic books (Aleks….), some of my blog awards, lamps and other stuff. I’ll give you better pics later when we’re completely done with everything else in the apartment as well. One of my readers were here tonight and picked up our old bookshelves so they are gone now! She thanked me with a box of chocolate, ohhh I’m gonna eat it tonight and watch a movie! But first we’re gonna eat Aleks delicious vegetarian stew with lentils and pineapple. Hugs! (PS. Sorry I’ve been away from here today but I woke up sick this morning and my throat hurts so bad, I had to struggle to go to work… I’ve been so tired today!)

37 Comments

Dixi Wonderland

Hur fan kan du vara så jävla snygg när du är sjuk? Är du verkligen mänsklig? Börjar starkt undra om du inte är från en annan planet alltså. Tänker hur sleezzzzy detta måste låta om jag varit singel hahahaha! ;D

Reply
Andrea

It looks so nice Kenza! We want to see more!! :)
I need to say that I LOVE the photo behind you, the one with Aleks. I think it’s from a photoshoot you both did together, it’s so sweet <3
Get well soon!

Lots of love from Spain!
Andrea

Reply
Javel.

Finare än dig får man leta efter!
Drick varm choklad (jättemycket) de hjälpte mot mitt halsonda!

PS. Hyllorna är to die for. Ds

Reply
s

ÅHH!!

Har du hört om locktågen som lockar ditt hår automatiskt? BABLISS CURL SECRET tryout har jag på bloggen. Se resultatet som blev hur bra som helst och kolla vart NI KAN HITTA den för ett SJUKT BILLIGT PRIS (700kr) när den egentligen kostar 1400-1700kr!!

http://nouw.com/schouhan

Reply
D. DeMarkey

Mums vad gott det är med den chokladen! !
Jag fick just hem min nya Tassimo maskin och är så galet nöjd med den. Lyriskt rätta det sagt.
T-shirten ser jag inte ens kan jag säga men dom är coola, gruppen. :D
Hoppas du får en fin kväll sötis

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag vet att du saknar ditt gamla långa hår (även om jag tycker du är jättefin i det du har nu med) Men iallafall jag håller också på att spara ut mitt hår nu och jag använder mig av ricinolja. Jag vill bara tipsa dig om det har bara hållit på i drygt en vecka men det känns redan lite längre och kvalitén känns även bättre! Det är jättebilligt och bra måste jag säga. Om du börjar använda det tvätta ut med balsam för det kan vara ganska klibbigt…

Hoppas du gillar mitt lilla tips ha en jättefin kväll, kram!<3

Reply
Louise

Hej, du håller väll på att spara till långt hår igen? Skulle vara kul med ett inlägg där du berättar vilka hårvårdsprodukter du använder just nu och lite om hur du tar hand om ditt hår( hur ofta du tvättar det/klipper det osv)

Reply
kay

looks amazing!!! you should do a videoblog to show us your books and tell us what are your favorites ;)

Reply
iz

Fint. Var har ni köpt vägghyllorna? Exakt sådana vita vill jag ha längst taket i ett rum. Oerhört glad för svar

Reply
Jessica Andersen

Åhhh kan jag inte få receptet på den linsgrytan? Försöker äta mer vegetariskt i veckorna men det går sådär! Hade behövt ett recept som kickar igång inspirationen igen hihi :) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*