• header

FLOWERS

KenzaZouiten_flowerwall-5 KenzaZouiten_flowerwall-2 KenzaZouiten_flowerwall-3 KenzaZouiten_flowerwall-4 KenzaZouiten_flowerwall-1

Skirt here // shoes from Jennie-Ellen // watch from Larsson & Jennings // Chanel boy bag

En look jag glömt visa er från Marocko!

Hallå såg ni att Instagram rensat bland inaktiva (och fejka) konton idag? Jag tappade typ 7% av mina följare. Haha, fasen… Var så nära en miljon! Jag och mina bloggande/instagrammande vänner kom fram till att alla vi (som aldrig köpt följare) tappade typ samma procentandel av våra följare så det är inget konstigt med det. Däremot så kunde man se folk som tappade mer än hälften av sina följare så det var ju lite….misstänksamt. ;p

// A look from Morocco I forgot to show you! Hey did you see that Instagram removed inactive (and fake) accounts today? I lost 7% of my followers. Haha, damn it. I was so close to one million! My blogging/instagramming friends and I noticed that all of us (who never bought followers) lost aroundx 5-7% of our followers so there’s nothing weird about that. You could see people who lost more than half of their followers tho so that was a bit….suspicious. ;p

(Inlägget innehåller affiliatelänk)

82 Comments

samantha

yyyeaah i noticed it, i was so shocked and i then saw it almost on every account that they lost a lot followers. you had almost 970 000 and now you have 905 000. shiiit haha and i hoped you gonna make the million this year or at least when you are in thailand in the beginning of the new year. (because i think then you will show maaany nice pics and win a few more followers) hmmm damn it hahaa (first world problems) :D

Reply
Maria

Maybe more photos gives you more followers. Look at Chiara, she posts almost every hour and she has 3 millions :)

Kenzas svar: I love her but I don’t follow her on insta because I think she post too much haha.. I sometimes think I post too much when I put like 5 a day… ;P

Reply
Erica

Jag var faktiskt en som “förlorade” närmare hälften, och få har jag inte, handen på hjärtat, köpt några följare alls. :(

Kenzas svar: Tänkte på de som hade typ 150k och nu 70k… Det känns ju lite konstigt, eller? :P

Reply
Dixi Wonderland

Läste de på en skvallerblogg att du tappat 70.000 followers. Var tvungen att gå in och kolla, tyckte de var synd med tanke på att du var väldigt nära 1 miljon som du skriver. Jag tappade inga woohoo ;D haha

Kenzas svar: Haha ja 65k känns ju extreeeeemt mycket men inte om man jämför med 970 000 liksom.. Äh, det är ju inte viktigt egentligen men det kändes så tråkigt för att det var så nära en miljon haha! Puss <3

Reply
Ida

Så himla snygg! (som vanligt) Du är den bästa förebilden Kenza, blir alltid lika glad när jag kikar in här! Men nu behöver jag lite hjälp innan julen. Har önskat mig en Celine väska i julklapp men vet inte vad modellen på din heter? Tror inte du skrivit det. Vet att du har två men skullw du kunn berätta lite kort om båda? Modellen, storleken, färgen osv? Och vilken tycker du är mest användbar/praktisk? Kramar! God jul <3

Reply
Sarah

I love love love your shoes!
And I think it’s good that they deleted those spam accounts since they weren’t active anyway :)

Reply
D. DeMarkey

Vad härligt det ser ut med sommar och värmen, lätta kläder och allt. Nice!

Va jag har inte märkt något alls med Instagram tack och lov! :D

Reply
Mia

Har du den “lilla” eller den “stora” modellen på klockan?

Tack för en kanonblogg!

Reply
Anette Starby

Vilken vacker bild med en blommig kjol och en blommig bakgrund. Jag har bara följare som jag känner på min instagram och alla är kvar såg jag

Reply
viola

Kenza I really want you to know: you never post too much!! All your posts make me really happy so: the more the better ;)

Reply
Sanna

typiskt !!
men du ska nog se att du snart når 1 miljon följare snart och då helt riktiga konton, det tvivlar jag inte ett dugg på =)

Reply
Marica

Så himla fina bilder!
Ang. Instagram så tappade jag från ca 730 till 450 och kände mest bara oj! Men cirka ingen av mina följare gillar eller kommenterar mina bilder, så det var väl inte helt oväntat att många var inaktiva haha.

Reply
Maja ♥

Jag hade 707 följare och trodde typ att jag skulle tappa max hundra, NEJ, igår när jag kollade hade jag bara 293 följare!! :O Blev så himla ledsen… Inte för att följare är allt men ändå :(

Reply
Jessica Trulsson

Hej Kenza! Jag har precis startat upp en blogg för att diskutera myter och fördomar som finns om tiggeri: visamedmansklighet.blogg.se. Om du skulle vilja sprida information om den hade jag blivit jätteglad, önskar att jag kunde nå ut till så många som möjligt :)

Reply
Emma

Kolla gärna in min blogg som skrivs av mig,studerar att bli stylist med tips om hår,smink,hud,naglar,mode!:) / nattstad.se/beautylover

Reply
Jo

Tappade 700 st, så skönt att dom rensat, gav upp för längesen med att försöka hålla efter själv.

Reply
selma

Du skrev att det är konstigt att de som hade 150 tusen kom ner i 70 tusen hahah alltså vaa, det är 80.000 följare. Du förlorade ju nästan lika mycket, då kan man lika gärna säga att du köpt följare också för 65.000 oaktiva konton känns väldigt mycket, som du själv säger: eller…?;P

Reply
Melanie

I love your style!!! And these photos, with the flowers and the colors of your skirt matching together <3 So cute!!!!

Reply
Isabella

Hej!
Assnygg outfit!! Får man fråga vartifrån guldarmbandet med dödsskallarna är? x

Reply
H

Snälla rara Kenza allt handlar inte om följare. Hatar när folk sitter och klagar över hur många följare dem har eller när de inte är har tillräckligt mycket gillningar. Jag är så trött på den sociala nätverkets bubbla. Kan folk lägga ner sina mobiler och appar för en gångs skull.
Saknar den tiden då Instagram och Twitter inte fanns. Ja, nu spåra min kommentar lite men jag är så frustrerad över att det är så viktigt med sånt. Det spelar ingen roll hur många följare du har Kenza vilket fall är du ändå Kenza. Följare ger ingen lycka, gillningar på ett foto ger ingen lycka inte heller definerar det oss.

Reply
Jenny

Jag tappade typ hälften av mina 980 (iallafall 400) och jag har då ALDRIG köpt en följare!!! Haha helt sjukt! Men en gång för två somrar sen fick jag typ 100 följare om dagen två dagar irad och många i flera veckor så måste varit att jag hamnade på nån slumpmässig utvalning eller nåt…

Reply
Hans kompis

Min vän fyller 18 år idag och han kämpar för sitt liv i nu läge. Kom till Sverige för att kunna vara trygg. Tyvärr blev resultatet sämre. Jag personligen trodde att Sverige var ett land som var mänsklig o kunna ge människor en andra chans i livet samt öppna sin famn. Jag undrar vad som händer med Sverige? Nu vill jag att vi tillsammans visar att det finns människor med hjärta i Sverige, som kämpar för mänskliga rättighet. Om du är en av de människorna så kämpa med mig och flera andra i kampen för Zikos liv.

Reply
Florentina Azemi

Hej Kenza jag undrar vart dina skor kommer i från, jag ska gifta mig och jag vill VERKLIGEN ha ett par bekväma skor/sandaler som du har på kortet. JAg har vart inne på Jenni Ellen men jag vet inte hur man beställer dem, skulle du bara kunna skicka länken till mig vart skorna är. BEHÖVER VERKLIGEN DIN HJÄLPPPPP:

BÄSTA BLOGGEN HAR DU :)

Florentina

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*