• header

LARS WALLIN SHOWROOM

KenzaZouiten_LarsWallin-5 KenzaZouiten_LarsWallin-9 KenzaZouiten_LarsWallin-2 KenzaZouiten_LarsWallin_2-1 KenzaZouiten_LarsWallin-8 KenzaZouiten_LarsWallin-6 KenzaZouiten_LarsWallin-7 KenzaZouiten_LarsWallin-3 KenzaZouiten_LarsWallin-1 KenzaZouiten_LarsWallin-4

ELLE-galan närmar sig och som ni vet så har jag fått den stora äran att bli nominerad i kategorin “årets look”, så jag bokade om flyget till Thailand så att vi åker dagen efter galan för jag vill ju såklart jättejättegärna gå! Håller alla tummar och tår att jag kammar hem priset…..

Iallafall, min look för denna kväll blir ju viktigare än någonsin (måste ju leva upp till nomineringen! haha pressssss) så jag är på jakt efter en magisk klänning. Imorse var jag hos Lars Wallin och provade en hel del kotyrklänningar! Blev kär i både klänningarna och deras vackra showroom. Klänningen jag föll mest för finns inte med på denna bild. Om det blir den till ELLE-galan så vill jag inte visa den innan. :-))

// The ELLE Awards is getting closer and as you know I got the big honor to be nominated in the category “look of the year”, so I changed our flight to Thailand so that we’re leaving the day after the gala cause I want to go sooo bad! I’m keeping all my fingers and toes crossed that I take home the award…..

Anyways, my look for this night is more important then ever (well I have to live up to my nomination! haha paniccccc) so I’m looking for a magical dress to wear. This morning I stopped by Lars Wallin to try some couture dresses! I fell in love with both the dresses and their beautiful showroom. The dress I loved the most is not in these photos. If I choose to wear that one to the ELLE Awards I don’t want to show it yet. :-))

62 Comments

samantha

OMGGGGG THE BLACK ON. OMG i love love love love love the black one…the baaack…how beautiful the back is and it gives your butt such a nice shape.

i wouldnt chose the white one because it is too much like the one from last year not that they look the same but it gives the same feeling (princess/elf nice girl in white dress)
the last one is beautiful but nothing special…but the BLACK ONE. oh wow!!!!

the dress you loved most which is not one of the 3 cant be better than the black one hahahah ;) ooh i want to see it.. :D !!!! so exited!

Reply
r

det är ju jättetråkigt att välja lars wallin när man är ändå är nominerad till årets look, dvs ett pris för att du har en kanske fin, genomtänkt eller annorlunda stil. lars wallin skriker ju tyvärr tant och typ vimmelsidor i tidningar som damernas värld. kom igen, våga kolla bland internationella märken, eller något svenskt som inte känns så daterat. Wooooo!

Reply
Ida

Du kammar hem priset! För det förtjänar du! Jag har röstat på dig <3

Men nu behöver jag lite hjälp innan julen (panik!) Det är nämligen så att jag har önskat mig en Celine väska i julklapp men vet inte vad modellen på din heter? Tror inte du skrivit det förut. Vet att du har två men skulle du kunna berätta lite kort om båda? Modellen, storleken, färgen osv? Och vilken tycker du är mest användbar/praktisk? Kramar! God jul <3

Reply
laura nanette

the photos look absolutely stunning! and the dresses – wow!!
wish you the greatest of luck for getting that award, and I did vote for you!

best
stylephantom.com

Reply
Dixi Wonderland

När jag såg första bilden så trodde jag de var hemma hos er först xD Tänkte GUD VA FINT HON BOR! haha ;D
Älskar de vackra klänningarna, den svarta var ju helt magisk :D Gud så snygg du kommer vara!

Reply
Paulina

Åh helt fantastiska foton och klänningar!! :D

//hundredkitchenstories.blogg.se

Reply
Maria

The dresses are perfect! My fav is the black one with open back and the white also looks gorgeous!

Reply
Sandra

At first, I thought the pictures that you had posted was of your house haha! As I was scrolling through the pictures, I was thinking… WOW!!!! Kenza and Aleks did such a great job on their house renovations!!!!! (You had recently mentioned that you and Aleks were renovating) but then I realized that the pics was of the the Lars Wallin store haha!! :P

Reply
Emma Karlsson

Hej, balen närmar sig med stormsteg för oss studenter och klänningarna är ofta svåra att finna. Har du tips på balklänningar med bra kvalité? Tror många tjejer skulle uppskatta lite hjälp :) kram

Reply
Clara

Wow vilka klänningar, de är helt otroligt vackra!!! Du med, som vanligt❤️
Kram:-)

Reply
Melanie

You look amazing! In my opinion it doesn’t matter what you wear because your face and your silouette is soooo wonderful/beautiful that the only thing I can do is to vote for you: done! and to be jeaulous: I do!

Reply
Lidia

The first dress a DREAM, AMAZING, UNFORGETTABLE, you shouls choose this one
the black ones actually not so original like the first one

Reply
Camilla

Måste bara berätta vad min snart 5 åriga son sa tidigare idag när han kikade över axeln när jag läste din blogg. Är det en prinsessa mamma? Han tyckte klänningarna var så fina

Reply
Yaz

Omg the black one is perfect! I normally like when u have ur hair down but with a top bun u’d totally look like a italian princess!! Pick that one :) much love xx

Reply
ida

klänningarna ser ut som om de var gjorda för dig :) jag hade aldrig kunnat välja :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*