• header

CHRISTMAS TREE

KenzaZouiten_tree-1

Get my sweater here (affiliate)

Ikväll har vi fixat det sista här hemma! Spikat upp tavlor och fått upp en hylla i köket. Vi har även julpyntat ordentligt (samtidigt som vi åt pepparkakor och lyssnade på julmusik) och i år fick det till och med bli en riktig gran, det doftar så gott.. :-))

Åh det blev så himla fint och mysigt här hemma nu!!!! Vill bara att folk ska komma över och se haha. Mamma och lillebror kommer på middag imorgon, de lär nog få en chock när de ser vad mycket vi gjort om. Det ser ut som en helt ny lägenhet! Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför Harry Potter. Tro det eller ej men Aleks har typ aldrig sett HP. Han har sett ettan och tvåan någongång för länge sedan och minns inget typ. Jag ÄLSKAR ju HP så nu ska jag tvinga honom att se allihopa. Med start ikväll! ♥

// We fixed the last couple of things tonight! Put up some paintings and another shelf in the kitchen. We also decorated with Christmas stuff (while eating gingerbread and listening to Christmas music) and this year we even got a real tree, it smells so good… :-)) Oh it’s so pretty and cozy here now!!! I just want people to come over and see haha. My mom and brother are coming over for dinner tomorrow, I think they’ll get a shock when they see everything we’ve done. It looks like a brand new apartment! Now we’re gonna eat and watch Harry Potter. Believe it or not but Aleks has never seen HP. He saw the first and second many years ago but barely remembers anything. You know I LOVE HP so now I’m gonna make him watch all of them. Starting tonight! ♥

62 Comments

Jennifer

Vad mysigt att se Harry Potter tillsammans :) Han kommer säker älska dem, hur kan man inte göra det <3

Reply
samantha

omg now i feel like a dosser…this is how you look like when you chill at home? THIS sexy, in this really short pants and then this cute sweater. omg when i am at home i wear huge sweat pants or onesies hahahaha naah now im feeling bad.

have you made the gingerbread or do you bake christimas cookies at all or never and buy it? :)

and if you want to show everybody how cozy it is…well start with showing us. i wanna seeeeeee it. you even could record it and upload a video…like a roomtour. so we can see everything better (how the rooms are what is on which wall) than in pics :)

have a cozy night you two :) <3

Reply
Dixi Wonderland

Gud så fint ni verkar ha det :D Din tröja är så cute! Hade matchat min My little pony tatuering ;) Älskar erat golv också, längtar tills vi får se bilder på lägenheten :D Och hur kan han inte sett mer än bara de första filmerna? Tur du tvingar honom med tanke på att de ska göra nya filmer ;D

Reply
Sofie M

Så koselig juletre! Håper du får en kjempefin jul med familien og at du koser deg masse :)

Stor juleklem fra meg <3

Reply
Marcus

Var det verkligen nödvändigt att ha så korta byxor på sig under julpyntet?

Barn läser ju!

Med Vänlig Hälsning

Reply
Marica

Åh gud vad mysigt! Älskar att ha ett julpyntat hem, man får så mycket mer julkänslor då. Det lyser verkligen upp i vintermörkret.

Himla söt tröja du har förresten. Kram! :)

Reply
Sara

Kenza, vet att du har en sån snygg kappa från zara som är från 2012 med dragkedjor på sidorna enkel svart. Jag hade dött för den och om du hade velat sälja den till mig. Har letat efter liknande men inte hittat just den. Här är länken till när du hade på dig den: http://kenzas.se/2012/12/02/gardagens-23/#comments
Kram på dig :)

Reply
Ida

Skulle vara kul att se lite mer bilder från ert hem! Förstår att det är er frizon men lite snapshots så man ser lite inredning vore såå kul att se:) men såklart upp till dig. Av det man ser så ser det ut som du har mycket bra smak när det gäller inredning

Reply
Hanna

Kenza kan du inte göra fler inlägg om hur du fixar håret. Jag är helt lost och jag äääälskar ditt hår. Hur lockar du det och hur gör du när det bara är lite naturligt vågigt?

Reply
Mikaela

Så mycket fixat i lägenheten men fortfarande inga gardiner? ingen känsla för inredning är tydligt.

Reply
Moa W

Hej! Vad skulle du rekommenderar för bloggportal som “nybörjare”? Ingen nybörjare men jag undrar vad du skulle rekommenderar för nån bra bloggportal?!

Reply
Elin

Haha vi kollar också på Harry Potter här I lägenheten för att få lite julstämmning, de tre första filmerna särskilt är perfekt för det. Du har något att se fram emot Aleks! Himla fin gran förresten, väldigt Disney :)

Reply
Fiffi

Hej Kenza! Vi var och hämta gran i skogen igår❤️ Och idag ska vi pynta den! Så mysigt och så mycket kärlek till dig kenza<3

Reply
Frida

Snälla kan du inte lägga upp bilder rum för rum hur ni bor? Jag älskar inredning och är SÅ himla nyfiken på hur det ser ut hos er

Reply
Diana

Meen ååh! De verkar så fint hos er! Kan du inte lägga upp bilder/göra en “hemma hos mig” video? :))

Reply
Clara

Hej Kenza! Nu när du har gjort om din lägenhet så undrar jag hur du förvarar ditt smink och smycken? Jag verkar aldrig få någon bra ordning på det, har du tips på sminkställ eller smyckeshållare? Kram!

Reply
Elvira

Hej Kenzaaaa!
Asså dom shortsen va bara för snygga! Vet du var du köpt dem? P&K

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*