• header

NEW YEAR’S RECAP LIST

Jag lånade den här listan från Tyra! Vill ni att jag gör en ordentlig nyårsresumé med bilder också som förra året eller räcker denna lista? Säg till bara isåfall! :-)

// I borrowed this list from Tyra! Do you want me to do a proper year recap with photos like last year or is this list enough? Just let me know! :-) (please use Google translate to read this post)

Beskriv året med tre ord.
Svar: Stressigt men (jävligt) kul!

Bästa köpet?
Svar: Mina Chanel-väskor. :-)) Och Aleks 30-årspresent!! Bara för att han blev så glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: Oj, så många låtar… Men framförallt alla låtar vi dansade till i Let’s Dance. Speciellt vår chacha-låt “pumpin blood” för känslan jag kände innan jag gick ut och dansade för första gången…ja den glömmer jag aldrig. Ryser varje gång jag hör den spelas, kastas tillbaka till den fredagen på en gång!

premiar_aftonbladet-2

Vår första dans, jag och bästa Calle!

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Min sambo såklart, och Nadia, Mika, Dilay och Shiva. Och Calle. Vi sågs ju och dansade varje dag i flera månader!

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Japp

Vart reste du under 2014?
Svar: Min första tanke var att jag inte alls rest lika mycket som jag brukar göra men det blev en hel del resor ändå! Först Berlin för Stylight fashion blogger awards, följt av jobb i Valencia, party i Barcelona med Shiva, Fångarna på Fortet i Frankrike (mitt avsnitt visas i vår!), Ibiza med Humlan när hon kom hem från Australien över sommaren, Montenegro med Aleks, London med Shiva för Rita Ora’s fest, Japan (Okinawa och Tokyo) med Aleks och Glitter, Skottland med Shiva för MTV EMA’s, Oslo med Glitter för läsarevent och sedan surfing i Marocko med blogg-gänget.

Barcelona-9

Shiva och jag i Barcelona

fest-5

Humlan och jag på Ibiza!

KenzaZouiten_waterfall-1

Magisk natur i Montenegro

Vad var din största tabbe 2014?
Svar: Jag känner inte att jag har gjort något misstag detta år. Kanske att jag grävde ner mig i för mycket jobb där ett tag och nästan glömde bort mig själv, men hårt arbete lönar ju sig även… JOOOO nu kom jag på en.. ATT JAG KLIPPTE AV MIG HÅRET!! Haha aldrig igen!

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Hela Let’s Dance-resan, att jag vann bloggpris i Tyskland, att mitt företag Kenza Zouiten AB drog in 5,6 miljoner kronor, att min systerdotter Sally kom till världen, att jag frontade Glitters kampanjer på tv och i butik och att jag blev nominerad i ELLE-galan (som är nu i januari!) Har säkert glömt något…..

stylightfba st-2

När jag tog emot mitt pris i Berlin

Har du blivit bättre på något?
Svar: Att dansa haha! Och igår började jag spela piano också (Aleks impulsköpte en synth) så det har jag blivit bättre på också. :-)

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Kan inte säga att något var dåligt.

Vad var extra bra?
Svar: Att jag verkligen fick känna vilket otroligt stöd jag har av min familj, pojkvän och vänner. Herregud vad de peppade och hejjade på mig genom allt det här året! ÄLSKAR ER!!!

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Alla som var med i Let’s Dance, framförallt Calle & Simon som jag fortsatte umgås med efter programmet. Har även lärt känna en liten böna som heter Klara som är helt bäng och asrolig att hänga med. ;-)

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Svar: Ja låt oss se. Dansade framför två miljoner människor i live-tv, medverkade i Fångarna på Fortet och gjorde en asläskig grej, träffade Aleks släkt i Montenegro.. Och allt det andra jag skrev lite längre upp!

När vi dansade vals och fick tre tior!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: Allt! Alla!

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Att IvyRevel växer och växer så det knakar. :-) Och mitt samarbete med Glitter som fortsätter in på nästa år också.

Största framgång på det privata planet?
Svar: Att jag blev av med min scenskräck! Finns ju inget bättre sätt än att verkligen möta rädslan och det gjorde jag i Let’s Dance. Jag växte som person under hela denna resa och blev förvånad över hur stark jag egentligen är.

Vem saknade du?
Svar: Saknar min syster och mina systerdöttrar (som bor i Skåne) konstant ju.. Och Humlan som bor i Australien. :-(

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Svar: Fortsätta jobba röven av mig, men försöka göra mer tid för mig själv. Jag älskar ju att resa och att umgås med mina vänner, dessvärre blev det lite mindre av det detta år och mer av jobb. Men 2015 ska jag försöka hitta en bättre balans!

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Svar: Nej.. Eller jag vet inte haha, känns som att jag gjorde så mycket (karriärmässigt) detta år och vet inte hur fan jag ska toppa det?

Vad kommer du sakna från 2014?
Svar: Asså Let’s Dance såklart. Sorry att jag tjatar men det var fan bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

v6rumba-9

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Tagit vara på dagarna (speciellt sommardagarna) och umgåtts mer med människorna jag älskar. Har varit så trött efter jobbet så har tackat nej till mycket.

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Väskor……..

http://kenzas.se/wp-content/uploads/2014/11/Kenza-Zouiten_IvyRevel_coatskirt-21.jpg

Min lilla favorit-Chanel

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Svar: Vi tar det som det kommer va! Det som är inplanerat nu iallafall är Thailand i januari, eventuellt jobb i Kapstaden i februari, surf på Sri Lanka i mars, ev USA med Glitter-gänget i april….. Har en hel del skoj att se fram emot!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Svar: NJUT! Av varenda sekund! Våga ta ledigt från jobbet, det rullar på även om du är borta några veckor. Ut och res och lev livet!

KenzaZouiten_bluetriangl-3

56 Comments

Englishhh

Hej Kenzazo! Jag kan översätta inlägget i en kommentar eller ett mejl så kan du lägga till det i inlägget, säg bara till =)
*** Goooo Jul! *** KramKram

Reply
Cajsa

Åh fler sånna inlägg tack! Roligt med lite variation, tummen upp! :)
Jag har några frågor på tal om väskor; kan du berätta lite om dina Celine väskor? Vad modellen på båda heter, färgen, storlek osv. Vilken tycker du är mest praktisk/användbar? Har länge undrat då jag önskar mig en.
Undrar även vad du har för uk size på kappan som du hade på dig från Asos för någon dag sen, den ljusrosa. Har problem med storlekarna därifrån. ÄLSKAR DIN STIL! Har röstat på dig på ELLE, du ska vinna!!!!!! <3

Reply
samantha

oh damn this posts is one of the most personal and ineressting and it is soooo hard to understand. i understand you that you dont want to tanslate everything cause it so much…but oohh damn i love to read such things about you and to not be able to understand everything pefectly (because the google translator sucks) is sad.

what happend with fort boyard? it didnt came in the tv yet right?? you would have told us right?? still wanna see it soo badly.

also everything what i understood sounds perfect, happy for you, you may hadnt had so much time you wished for for your friends/family but in the other hand you did some amazing jobs (lets dance and so on) so i think all in all it was a nice year for you.

and aleks!!!!!!!!!!!! tell us what you got from kenza!!!! we are curious :D

Reply
mia

Ahhh im so jealous you had a superr fantastic year! Hopefully moree to come for you.
i am so envious of you being in lets dance tv show. I totally want to be on that show loool even though its impossible but im so happy for you Kenza!! Lots of love from London and mee!

Reply
Tilda

Du har under det här året rest mer än vad många vuxna har gjort under hela deras liv. Och att din tabbe skulle vara att gräva ned dig i för mycket jobb låter överdrivet. Jag kanske låter negativ men jag blir så CHOCKAD över hur mycket du får och gör.

Reply
Spinne

Vad glad man blir av att läsa detta inlägget :-) Det hade varit roligt om du delade med dig av sånt här oftare, t ex framgångar osv.. Du inspirerar många av oss andra!

Är dock fortfarande nyfiken över vad han fick i julklapp… :-)

Reply
Emmy

det skulle vara kul med en bildanläggning från året också! Förresten fick en jacka från Ivyrevel i julklapp, blev sjukt sjukt glad!!! Såååå fin!!

Reply
cere

I really love this post!! Happy to see (read) how good 2014 was for you and how happy you are with your life. Wishing you all the best, beautiful Kenza! Keep on going!

And I think that you should do a recap of what seems to have been a great year for you – maybe with some unseen funny pictures :)

xo

Reply
Ceren

I really love this post !! Happy to see (read) how good 2014 was for you and how happy you are with your life. Wishing you all the best, beautiful Kenza! Keep on going!

And I Think That You Should do a recap of what Seems to havebeen a great year for you – maybe with some unseen funny pictures :)

xo

oops typed my name wrong in my first comment hahah: ))

Reply
Mikaela

Låter som du haft ett underbart 2014, hoppas 2015 blir lika bra om inte bättre! Så roligt med Sri-lanka, min mamma är därifrån :)

Reply
Anna s

Åh Kenza! Vilken himla härlig person du verkar vara. Jag hoppas ditt 2015 blir så fantastiskt som det verkar låta att det kommer bli:) för mig själv vill jag utvecklas, få nya kunskaper, och lära känna mig själv mer än vad jag gjorde igår. Ha en fortsatt fin jul och gott nytt år:)

Reply
Greta

I-landsproblem numero uno: Reste bara 4 ggr (Marocko) under året! – Så privilegierad…

Reply
Anette Starby

Oj ditt år var verkligen händelserik och det blev en intressant läsning. Det skulle vara roligt att se dig som programledare någon gång?
Mvh Anette

Reply
Anna

Åh låter som ett fantastiskt år!! Jag har ju läst nästan varenda inlägg även detta året så det är roligt när man kan läsa det du skrev här och “komma ihåg” grejer man läst om innan haha!
Btw. Låter som att Let’s dance var en stor del av detta året :)

Reply
Jenny

2014 var verkligen ett bra år!
Skulle gärna se en sammanfattning med bilder också. Om det inte blir för jobbigt :-)

Reply
Edith

Kan du inte göra ett inlägg om dina tatueringar?! Du har ju fått mmmaaasssaaaa nya läsare sen du sist skrev om dem :)

Reply
Chips&Choklad

Önskar att jag hade haft råd att resa så mycket, det är verkligen helt fantastiskt! Men gör av med alla pengar på chips och choklad istället så det är ju lite småtråkigt.

Reply
Jenni R

Hey! What hotel did you stay in Okinawa? I have been looking for hotels in there but I dont know which would be a good location

Reply
Klaudia

You should do a recap with pictures :) It’s going to be fun for you and us :D You’re my style inspiration and I have to say you look like a really nice person , it looks like we could get along :) Hope you’ve had an amazing Christmas and I wish you all the best in 2015! Love you <3

Reply
S

Hej Kenza.
Jag undrar om du gör någon slags klimatkompensation för alla resor du reser och allt shoppande du gör?
Det är väldigt enkelt att göra och du har minst sagt råd med det. Du kan maila mig om du behöver hjälp att komma igång eller så kan du googla klimatkompensation så kommer en del hemsidor upp som kan hjälpa dig.

Det är viktigt att dom som kan gör det dom kan för vår planet. Jag älskar också att resa men det är viktigt att tänka på vilka konsekvenser det medför.

Tänk på saken!

Reply
marie

this is amazing :)
please make a hole list with all youre great experience this year

Reply
Svenne Kålrot

Så länge Let’s Dance sänds på TV så kan vi svenskar glömma alla världsproblem och det parlamentariska läget i riksdagen.

Reply
Anonym

Brukar du komma till Skåne? Isåfall skulle du kunna komma till Malmö så alla dina fans får träffa dig/fanträff?❤️❤️❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*