• header

LAST DAY OF THE YEAR

IMG_4303.JPG

Haha var bara tvungen att ta en bild på oss i taxin när jag satt på Aleks ögonbindeln. Alltså han var verkligen SÅ rädd haha. Man kan se det på hans hållning i videon jag la upp på Instagram. Han är nämligen extremt höjdrädd så när vi åkte upp i hissen och han känner att vi åker uppåt så får han för sig att jag ska tvinga honom att hoppa bungyjump? Haha. Han verkligen håller i väggarna i hissen och säger “om någon rör mig och tvingar mig göra någonting kommer jag slå dem!!” :’)

Hej förresten! Sista dagen på året! Blandade känslor. Tycker 2014 var ett grymt roligt år så är inte riktigt redo att säga hejdå. Vi får helt enkelt göra 2015 minst lika bra! Ikväll vankas middag och fest och det ska bli så kul!

// Haha I just had to take a photo of us in the cab when I blind folded Aleks. Seriously he was SO scared haha. You can see that in his posture in the video I posted on Instagram. He is extremely scared of heights so when we went up in the elevator he thinks I’m gonna make him do bungyjump? Haha. He was like “if someone touches me and try to make me do something I will hit them!!” :’)

Hey btw! Last day of the year! Mixed feelings. I think 2014 was a great year so I’m not ready to say goodbye. We’ll just have to make 2015 even better! Tonight we’re going to a dinner and party and it will be so much fun!

3

10 Comments

Sandy

Hahaha åh. Man ser också det på videon när du säger ‘akta trösklen’ och han tar ett försiktigt kliv 10 cm för högt haha!

Reply
Masha

OMG! Aleks looks like you here, his smile reminds me of you! Couples really start to look like each other :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*