• header

THROWBACK 2009

KenzaZouiten_2009_1-1 KenzaZouiten_2009-1 KenzaZouiten_2009-2

Hittade dessa bilder som fotografen Kristian Pohl tog på mig för VeckoRevyn år 2009. 6 år sedan. SEX!!! Alltså, hur länge har jag hållt på med det här egentligen? Känns som en evighet nu haha..

I december fyllde bloggen hela 8 år och jag missade skriva grattis här. Grattis till bloggen, grattis till oss! Helt sjukt att det redan gått 8 år sedan jag skrev mina första rader här. Finns det någon som hängt med sedan aaaallra första början? Nu snackar vi liksom Snobben-pyjamas & jordgubbshalsbandet. Minns ni?

// I found these photos Kristian Pohl took for VeckoRevyn magazine in 2009. 6 years ago. SIX!!!! Seriously, how long have I been doing this? Feels like forever now haha..

My blog turned 8 years in December and I forgot to write happy birthday. Happy birthday to my blog, to us! So crazy it’s been 8 years since I wrote the first words in this blog. Have anyone been here since the veeery first start? I’m talking about Snoopy pyjamas and the strawberry necklace. Do you remember?

165 Comments

Nelly

Jag började läsa typ 08-09, och älskade då att kika i arkivet. Minns jordgubbshalsbanden väl :D

Reply
Anette Starby

Du har inte åldrats alls på 6 år men du är ännu snyggare nu. Det är alltid roligt att kolla på gamla bilder på sig själv och grattis till din blogg!
Mvh Anette

Reply
helene

minns ingen snobbenpyjamas, däremot jordgubbshalsbandet! :D grattis till världens bästa blogg!

Reply
Mathilda

Jaaa! Jordgubbshalsbandet, och så tunikorna i olika färger från Gina Tricot, med sidenband under bysten! Haha, minns du? ;)

Reply
Cornelia

Har funderat många gånger hur många gånger jag skrivit in denna bloggadress, jag har följt med sen slutet på 2007!! Känns helt sjukt och så himla roligt, kommer nog inte sluta förrän du skriver dina sista rader heller. Genom hela min tonårsuppväxt har ju du varit en stor förebild! Tack, tack och tack. Ha ett suveränt 2015!

Kenzas svar: Tack själv!!! Så kul att du varit med så länge! :-)

Reply
Nina

Jag har inte följt dig sedan allra första början, din blogg var redan ganska stor då. Men jag hade så gärna velat följa med från början för att jag är så nyfiken på vad dina första rader var :) Keep up the good work! Kram

Reply
Moa

Jag har följt din blogg sedan allra första början! :) Minns dina allra första inlägg lika starkt nu som då!

Reply
A

Självklart! Var så otroligt avis på jordgubbshalsbandet haha! Minns att du gjorde massor av reklam för She Store också.. Kul att se hur du har utvecklats och märkligt det där hur det känns som om man känner dig personligen efter så många år. Keep up the good job, du är fantastisk!

Reply
ida

jag har hängt med från start, när bloggen var ca 2-3mån gammal =) minns kenneth jay lane halsbandet det var så jag började följa dig! kram

Reply
Veronica Ståhl

Jag har följt dig väldigt länge, dock vet jag inte om jag följt dig sen första början med det var när du var tillsammans med Antonio(?) och gick i skolan =)

Reply
Marielle

Läskigt att säga när man tänker efter, men JA, jag har varit med sedan start. Helt otroligt egentligen, åtta års läsande av din blogg, dagligen. Kul! :D

Reply
Vera

Jag, älskar dig och din blogg så mycket. Har hängt med sen början och kommer fortsätta tills du slutar! <3

Reply
Elli

Jaaag har! Vill minnas att du gjorde ett modelljobb med min granne Amanda Julin, som berättade om det och gjorde mig avundsjuk för att hon träffat dig. Haha!

Reply
Melike

I do remember….. I have literally read almost all your post from the start (95% I think)

Reply
Gabriella

Jag började läsa din blogg när du hade bloggat i tre månader. Det är sjukt, men din vardag är en del av min vardag, haha!
Minns att du var förlovad med han Anthony (det var lite populärt att vara yngre och förlovad då? Kändes som många var det!) , att du klippte dig hos hans mamma, barnen som du var barnvakt åt, när det tog slut mellan er (det kändes som när Rachel och Ross i Vänner gjorde slut), din pappas butik i Vasastan, projektorn du fick låna hem från skolan för att måla ett gigantiskt TH märke på väggen…. Ok, nu framstår jag som creepy.

Reply
Alexandra

Åh. Jag har hängt med sen Anthony-tiden, du gick i skolan och jobbade i en klädbutik (någon släktings?) och du åkte till Marocko!

Nu kände jag mig gammal haha

Reply
Anita

Hahahaha, i don’t remember the strawberry necklace, but i do remember pictures where you had a really strong sunburn and the quality of your pictures was…well… let’s just say, not as goos as it is now haha :D I’ve been following your blog since January 2008.
Soo, happy birthday :)
You can be really proud of what you achieved Kenza!

Puss from Hamburg,
Anita
http://theapplepig.blogspot.de

Reply
Josefine

Haha, japp och jag kommer fan ihåg ditt jordgubbshalsband-inlägg, tyckte typ det var det finaste halsbandet nånsin haha…. Jag har följt din blogg sen den var några veckor gammal. Kunde relatera till dina problem hemma och så var/ÄR du ju så himla vacker och rolig så jag fastna :). Minns hur redan inom några månader, att folk viskade i min skola “hörru, har du sett den där Kenza-tjejen,kolla in hennes blogg” :) stort grattis och tack för 8 fina år vi fått följa!

Reply
Hella

It’s so funny to watch your old posts, for example from 2008… You looked so young! I remember I loved your blog but everything was on swedish and I had no idea what you were writing about, but so thankful you write on english too now :)
Anyway, don’t stop posting, I really enjoy reading and watching your outfits, ideas, editorials… You are more than beautiful and I hope one day I’ll get a chance to meet you cause you seem to be such a nice and kind person!

Reply
Camilla

Jag har! Gick i högstadiet då. Pluggar på högskola och har man och barn nu och läser fortfarande din blogg varje dag. Så man kan säga att jag växt upp med din blogg hehe :-) <3

Reply
Linda

Inte riktigt så länge kanske men säkert en sju år. Minns mycket väl när dessa bilderna dök upp här, men att det var så pass länge sedan visste jag inte

Reply
K

Oh ja!

Jag har hängt med sen allra första början. Jordgubbshalsbandet införskaffade jag själv direkt efter att man såg det hos dig.

Minns när du var på semester i Marocko med Andrew, och när du dejtade någon Tim/Ted/Tom däremellan också!

Galet vad tiden går fort.

Reply
Dixi Wonderland

Jag började läsa bloggen när du var tillsammans med A (minns inte hans namn haha) och jag tror inte du hade börjat gymnasiet än eller så hade du precis börjat. det är ju så sjukt många år sedan så jag minns faktiskt inte men jag minns att du fotade outfits framför ett par vita garderobsdörrar haha och att du fortfarande bodde hemma. Känns helt sjukt att man följt dig i så många år. Man har varit med när du köpte din första lägenhet, reste runt och såg TH, reste till Grekland, tog studenten, träffade Aleks, skaffade Mani. Herregud va tiden går fort :D Och under alla dessa år så har du varit samma jordnära och gulliga Kenza!

Reply
A

Jag har hängt med från första början, när du var tillsammans med ditt ex Anthony och som du skrev när du hade jordgubbshalsbandet och dom fina sjalarna runt dina väskor ;) minns när du åkte till Marocko också… Känns som att vi typ är vänner eftersom att jag har läst din blogg så länge, men har tyvärr aldrig fått träffa/se dig…
Ta hand om dig Kenza!
Massa kramar

Reply
Cecilia

Hej Kenza!

Jag hittade din blogg ungefär en månad efter du startade bloggen. Det jag speciellt kom ihåg från den tiden var att du hängde en scarf på dina väskor, ett halsband format som en jordgubbe som såldes i din pappas butik (har jag för mig) och att du lyfte upp benet när du kysstes. Gör du det fortfarande? ^^

Och självkart allt som hade med th att göra, vilket var anledningen till att jag började läsa. :)

Reply
Andrea

Jag har!!! Du var ju tidigt på toppen på blogg.se där jag bloggade då. Min sambo, som inte läser en enda blogg någonsin, sa så gulligt när du åkte ur Let’s Dance: “Nej, vad tråkigt! Är du ledsen nu?!!” Din resa i livet är fantastisk och jag vet inte hur det kommer sig att jag fastnat. Är över tio år äldre än du är. Kram!

Reply
Andrea

Men gud vilken märklig kommentar jag just fick till! Jag menade ju att din resa är fantastisk! Sen ville jag påpeka att det skiljer i ålder mellan oss… ☺️

Reply
Zarah-Lou

Jag har läst sedan din s.k. “tuttskandal” (vilket bara var en sådan otrolig töntig diskussion!) – bilden du tog bakfrån, lipade in mot kameran och höll för bröstet xD

Det har varit otroligt kul att få följa din utveckling sedan dess, och du har vuxit så mycket med åren! :)
(Om tuttarna också har vuxit kan jag dock inte svara på)

Kenzas svar: Hahaha ja justja!! Haha de har tyvärr blivit mindre och lite hängigare men det är ok ;-))

Reply
Inna

I`m here since the strawberry necklace :-), every day nearly, your blog is the best !!!!

Reply
Ebba

Åh jag minns så väl!!!! Kommer ihåg bilderna med dig och Anthony när han bar dig på sin rygg!
Älskar din blogg! Har varit så underbart att jag följa dig all these years

Reply
Inna

I`m here since the strawberry necklace :-), every day nearly, your blog is the best!!! :-) :-) :-)

Kenzas answer: Haha so cool!! :-) Thank you so much <3<3

Reply
Sandy

Hahaha, ja! Jordgubbs-handbandet. Minns hur jag ville ha ett :) Jises, åtta år! Tack för du tagit med oss på så många äventyr. Kan verkligen inte tänka mig någon som hade kunnat ta hand om en blogg så bra som du gjort. Du har förändrats under dessa åren, vilket som alla människor gör, men du har alltid varit fin och vettig människa rakt igenom.

Kenzas svar: Men tack underbara du! Vad glad jag blir!! <3

Reply
Sanna Olausson

Jag har följt dig sedan juni 2007! Helt galet egentligen när jag tänker på det.. Men kommer ihåg i början då var du i Marocko tror jag lr utomlands iaf med din familj, och minns sedan en höst med kappor och “baskermössa”, du bodde hemma och hade fullt upp med din första pojkvän.
Tack för dessa åren! Superkul att följa din utveckling :)

Kenzas svar: Haha jaaa! Alla mina baskers! Dör!! Tack själv för att du hängt med så länge! :-) <3

Reply
Olivia

Hahahhaha jag minns jordgubbshalsbandet såååå väl. Följt dig från ALLRA första början för min kusin gick med dig på cheerleading så har avgudat dig länge.. och det där jordgubbshalsbandet som jag va så stört avis på hahaha

Reply
Stephanie

Hi kenza, i’m here since the beginning of 2010 :) not from the very first post but also a faithful reader..

Reply
elli

hahaha Kenza, kollade lite på dina första inlägg och skrattade så mycket. Gud vad du har förändrats, så fin människa du är :)

Kenzas svar: Tack!! Men jag själv skäms när jag läser inläggen från de första åren…. Jäklar vad skrytigt sätt jag kunde skriva på haha.. Fyfan. :P

Reply
Jenny Löv...

Hej Kenza!
Här har du en som följt dig sen första året! :D
Kan inte sluta läsa heller hihi :)
Har även en bild från när vi träffades i scandinavium på Tokio Hotel konserten! haha :D
Du är helt underbar, keep up the good work! :)
Puss och Kram! / Jenny Löv…

Reply
Sofia

Japp, har hängt med sedan jordgubbshalsbanden! Kommer ihåg att jag googlade hur man sydde upp jeans lr ngt sådant, kom in på din blogg, fastnade, och har läst då och då sedan dess.

Reply
Julia

Hängt med sedan våren 09. Oj vilken skillnad det är i bloggvärlden om man jämför med då. Det var liksom som en liten bubbla :)

Reply
Johanna Sjöö

Hahah åh jag har varit med från de första månaderna!!

Det är ju absolut ingen stor skillnad stilmässigt då till nu…. Sidenband á la Kenza :D

Kenzas svar: Hörrudu sidenband piffar lätt upp en tråkig outfit!! ;P

Reply
Moa

Jaa Kenza! Minns också en jeanstunika från vila med ett silvrigt hjärthalsband till :D tyckte du var så himla snygg i det att jag köpte samma kläder till min 16årsfest! Bara 7-8 år sen :) haha

Reply
Patricia

Jag har vart här sen första början! När du var tillsammans med din första kille och minns att bilden du hade som “profilbild” på bloggen var skolfoto från 9an haha :) och jordgubbshalsbandet <3 köpte ett sånt för du hade det.

Kenzas svar: Haha jaaa skolfotot! Vem sätter ett skolfoto som profilbild? Jo jag tydligen…. Haha! Tack för att du hängt med så länge och hoppas du fortfarande finner inspiration trots avsaknaden av frukthalsband. ;-) Puss

Reply
Ingrid

Jag vet inte exakt när jag började läsa din blogg men det var nån gång under mina gymnasieår och jag tog studenten 2008. Du var iaf förlovad med Anthony då och jag kommer ihåg att jag köpte likadana örhängen som du hade (stora silverhjärtan från Ur&Penn) och en svart stickad basker som du också hade. Haha, var väl inte så tufft då kanske att härma en flera år yngre bloggare men men.. Har följt dig sen dess, kram!

Reply
jessica

oooohja!! man kmr ihåg mycket från tidigare år .. som att du hade sidenband runt midjan, att du köpte din första lägenhet och målade en hel vägg med TH, att det tog slut mellan dig och A till att du ett tag senare träffade en grek som du verkade sådär tonårs-kär i och levde i nuet med (tror vi alla som läst din blogg en längre tid visste att det inte skulle hålla, inte för att va elak utan för att man märker att du är en trygghets-tjej fast som gillar spänning) till att du träffat Aleks och skrivit om giftemål. känns som man känner dig men ändå inte haha!!

Reply
OLIVIA

Njaa, jag har hängt med i sex år, missade de två första! En fantastisk människa är du Kenza och jag kommer följa dig tills den dagen du skriver din sista rad här! All kärlek till dig!

Reply
Nadja

Hängt med sedan du var förlovad med Anthony och jobbade i din farbrors butik=) Super kul att få följa med dig i din utveckling och se hur mycket du växt. Att ha gått igenom så mycket som du fått gå igen (med din pappa!) och vara där du är idag, SÅ fruktansvärt imponerande och inspirerande. Du är så jäkla grym!

Reply
Ven

Hahah. Jag minns dina snobbenpyjamas, dina jordgubbsmotiv, sidenband, stora guldringar till örhängen, ALLT. Jag har följt dig sen allra första start, känns som att man vuxit upp med dig och blivit din kompis på långt håll. Du är bäst! Så himla underbar personlighet som är sig själv än idag, trots miljoner följare. <3

Reply
Selma

Kommer ihåg detta! Helt sjukt att det var 6 år sen!!! Var bara 11 då. Har läst din blogg så sjukt länge, nästan sen du började. Kommer ihåg några hellokitty-strumpor men även halsbandet! Det känns som att jag känner dig vid det här läget haha :D

Reply
Clara

Hej Kenza! Jag var nog en av dina första läsare haha och minns dina tunikor från Gina tricot, när du jobbade extra som barnvakt och när du gjorde första plåtningen. Minns även hur SJUKT stort jag tyckte att det var när du kom upp i 15.000 läsare, att dina läsare kunde fylla HELA GLOBEN! Haha, har verkligen vuxit upp med dig och din blogg. Visst saknar jag de mer personliga inläggen men har all förståelse för att du vill hålla ditt privatliv utanför läsarnas räckhåll nu för tiden. Kram!

Reply
erika

hej kenza! jag slösurafade en dag och hittade blondinbellas blogg på nå sätt, därifrån kom jag in på din och kissies. så började läsa din blogg september 2007, om jag inte minns helt fel så hade du skrivit på sidan av bloggen att du hade 7000 läsare då. så ganska från början tycker jag att jag varit :D följt dig slaviskt varje dag, du bella å alex är mina hemliga kompisar sedan 7 år tillbaka :D

Reply
Sandra

Jag vet inte när jag började läsa din blogg, men jag vet att jag läste den när jag blev tillsammans med min första pojkvän, vilket var år 2008. Så förmodligen sen 2007. Du har alltid varit en inspiration för mig! :) Minns speciellt när du klippte lugg back in the days, jag var inte långsam med att haka på!

Reply
lisa

Haha, yes, köpte ett likadant halsband bara för att jag tyckte ditt var så fint, haha!

Reply
Dillis

Snobbenpyjamasen kommer man allt ihåg! :D jag var 12år när jag började läsa din blogg, idag 18. Har vart så himla himla roligt och givande att få ha växt upp med dig. När det vart lite körigt i livet har den styrkan du visat i bloggen inspirerat mig till att hålla huvudet högt också! Heja dig! :D

Reply
erika

sedan du gjorde det där lååånga kollaget om vad du och A gjorde under en dag! *borsta tänder, håret, pussas, promenad osv” åh, kommer ihåg när A rakade av sitt hår! dom där stora örhängena du jämt hade, alla dagens outfit! stövlar, med ljusa strumpor som slutade ovanför stövlarna, strumpbyxor, stickade tröjer, den där affären du ofta va å jobbade i?. alla väskor du hade, minns nån bild där det var typ 10 väskor? i alla dess färger! minns jordgubbshalsbandet, la upp det på min blogg då, “högst upp på önskelistan” haha men köpte det aldrig :D köpte däremot ett långt halsband med ett hjärta som alla också skulle ha.
minns när du fick den där lilla ettan som låg i samma område som din familj (eller va det samma loftgång?). brunt och TH, åh th! när ni åkte till canada, gud vad jag va avundsjuk!va det trumpinnen du fick? eller plektrumet? ni hade en flagga med er som kom med i tv.
du kenza, det finns mycket jag minns! alla grekland resor, den där oranga barn ni alltid söp på, han tom, tim?
jag har inte tänkt på att jag läst din blogg så länge, från jag va 15 och nu är jag strax 23. jag minns alla hjärtans dag när du skrev att du träffat din framtida man. att du varit tsm med han i 5 år sätter perspektiv på hur länge jag läst din blogg. jag har gått igenom mycket det här 7-8 åren, från liten tonåring till vuxen, gamla pojkvänner, grundskolan, gymnasiet, jobb, flytt, så mycket har hänt sedan jag var 15 – men du har funnits med mig hela tiden! alltid vid min sida. ( nu börjar jag låta creepy !?!? :D ) oj vad långt det här blev! tror jag bara kommenterat din blogg 2-3 gånget förut. men jag är dig trogen tills din sista mening. // erika

Reply
seos blogg

Åh jeez ja, jag har verkligen varit med länge känns det som. Har haft många olika bloggar under tiden… Och det där halsbandet… Kom ihåg att jag gjorde ett par såna själv t o m, haha. Är 27 nu och läser ännu. Happy bloggbirthday!

Reply
Alexandra

Oh, shit. Jag minns mycket väl jordgubbshalsbandet! Och jag minns första gången jag läste din blogg, och jag minns att bloggar var så nytt då att inte ens folk i min egen högstadieålder hade någon riktig koll på vad det var för något. Helt, helt sjukt att jag läst din blogg i 8 år. Undrar just hur många timmar (dagar?) det blir sammanlagt! Jag har läst väldigt många olika bloggar men förr eller senare ledsnat. Men tydligen är det omöjligt för mig att ledsna på att följa dig. :-) Jag tror det är för att det känns som att du är äkta och en genuint bra person.

Reply
maria

jag hänger med sen start. Tyckte att det var roligast att läsa om din fästman på den tiden..tyckte att det var kul att du var så pass ung och förlovad. Trodde du då att ni skulle vara tillsammans för evigt eller förlovade du dig som en kul grej?

Kenzas svar: Haha ja det är klart man tror det ska hålla för alltid när man är 15 år och kär. :-)

Reply
N

Ive been here almost every day since 2008 but this is the very first time I comment something though. Anyways, I absolutely love your blog!! It just keeps getting better and better and Im excited to see what future has to offer for you :)

Reply
Liv

Grattis til bloggen og deg!! Fantastisk at du har holdt på så lenge og fremdeles har gløden til å lage en god blogg! Jeg har fulgt med helt siden begynnelsen da du var sammen med Anthony:)

Reply
Rebecka

Du har hängt med i mitt liv sedan ditt första år och du bloggade. Läser din blogg mer än aftonbladet och andra sidor. Sjukt att det känns som att man känner dig så bra och du inte ens vet vem jag är :) älskade att följa dig från din Tokyo hotel tid, din Greklands kille, alla hjärtansdag när du mötte “A”, till nu. Njut av livet! / Rebecka i Malmö

Reply
Emilie

Haha oh ja, jordgubbshalsbandet kommer jag mycket väl ihåg :) Haha, skaffade mig ett sånt jag med. Brukar inte kommentera, men det är så kul att ha följt dig och varit med så länge. Det är så härligt att du är så ödmjuk om vad du har äran att göra och fortfarande är kvar på jorden :) Heja! Fortsatt lycka till :)

Reply
rebecka

men gud vad sjukt, du hade väl den där outfitten som banner (eller vad man säger) länge?? den tiden kommer jag ihåg! grattis grattis till bloggen och dig kenza, spännande att följa dig genom åren.

Reply
My

Jag har följt din blogg sen 2006/2007 måste det vara, helt sjukt! Min enda fråga är: konsumerar du fortfarande enorma mängder melontuggummi? Haha, kommer ihåg när du fick en stor påse från Anthony (så var väl hans namn?) och du var så glad :)

Kram o tack för en grym blogg!

Reply
Elina

Har också hängt med från början med sidenband och Mr A! Helt sjukt när man tänker på hur många år som passerat!! Minns så väl första gången jag av en slump klickade mig in på din blogg, sedan var jag fast. Och lika grym är du fortfarande – så jordnära, ödmjuk och så jävla rolig på en och samma gång, haha. Heja dig Kenza, önskar dig ett gott och lyckligt 2015! Kram på dig!

Reply
Cecilia

JA!!! Jag har varit med från början. Har läst din blogg längre än vad jag har känt min man

Reply
Erika

Har hängt med sedan du gick i gymnasiet och hade tunikor från gina tricot med sidenband i midjan. Haha det var länge sedan!

Reply
linnea

Jag har varit med från start, helt sjukt ju :-)

Jag minns dina knälånga strumpor du brukade ha till skinnstövlar, så man bara såg kanten av strumpan! Och strumporna var i olika färger, beroende på dina övriga kläder så det matchade :)

Jag minns att jag också ville ha så, haha

/ En trogen bloggläsare

Reply
Amanda leijon

Jag har följt dig sedan du startade bloggen.. Jag började läsa blogga sommaren 2006.. Då var det inte många bloggar som fanns men de är spännande och se allas utveckling speciellt din. Ohh Jaa jag kommer ihåg jordgubshalsband och snobben pyjamas.. ;)

Reply
Malin

Jag minns framförallt jordgubbshalsbandet! Jag köpte själv ett sånt. Jag har ingen aning om varför jag började läsa din blogg egentlgien men jag vet att jag fastnade direkt. Det måste ha varit när du hade runt 1000 läsare eller nånting. Det är lite underligt eftersom jag är tre år äldre än dig tror jag och på den tiden var ju åldersskillnad en ganska stor grej. Ingen av mina kompisar läste din blogg då tror jag. Men nånting med hur du skrev fick mig att fastna. Det är otroligt kul att fått vara med på din resa. Från somrarna på grönan till dina resor nu. Gud vad creepy jag låter nu, men jag är inte det jag lovar! Önskar dig allt gott i framtiden! mvh Malin

Reply
Steffi

JA!! och jag är liksom 17 år nu, så jag var NIO när jag började läsa din blogg. helt jävla sjukt! och din vattenmellon tuggummi obsession, haha så kul.

Reply
Marie

Jag minns när du reste till Grekland och hängde med din dåvarande kille som sen tänkte sälja eran story till blondinbella.

Jag minns alla tokyo hotel konserter, intervjuer och när du flyttade hemifrån och målade deras logga på väggen.

Jag har följt din blogg sen start och klickat in varje dag, jag är lite äldre än dig men oj vad vuxna vi har blivt båda två

Reply
Sarah

Har följt din blogg sedan 07/08 typ… HERRE vad gammal jag känner mig. Minns också din förlovning med Anthony, tunikorna från Gina Tricot med sidenband (var ju också tvungen att köpa en, haha), strumpor med spetskant som skulle sticka upp ovanför skorna (?), när du hamnade på sjukhus för någon cysta och jag tyckte att det lät jättehemskt… Osv med alla Kreta-resor, douchebaget du träffade där, TH-loggan i din lilla etta, monsterklackarna du köpte från DinSko (?) och pimpade med kedjor och sedan festade måååånga gånger i.
Ok, jag ska sluta nu. Mvh / stalker, haha.

Reply
Louise

Jag har varit med nästan ända från början, kommer ihåg när du skrev att det var helt gaaalet att du hade 5000 läsare haha. Jag jobbade på mello-efterfesten för 2 år sen o jag va på väg att säga hej o ge dig en kram, kändes som man sprang på en gammal kompis! Men så kom jag på att du var DU o vi fick inte prata med Gästerna på det viset så det bidde ingen kram haha.

Reply
Julia Jonsson

Åh jag har följt dig sedan allra första början, och du blir bara snyggare och snyggare med åren helt klart. Det var du som inspirerade mig till att börja blogga, man skulle kunna säga att du var min förebild under en period, vilket jag kan säga att du fortfarande är. Dina inlägg är alltid grymma och din blogg får en tråkig deppig dag till att bli en solig asgrym dag.
Eftersom att det var du som fick mig att börja blogga så skulle det betyda massor om du tog dig en liten stund att titta på min blogg och säga vad du tyckte!!
Massor av kramar från ett stort fan

Reply
shoakan

Haha, jag minns hello kitty strumpor och även stora bälten runt midjan;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reply
Carmen

Hello! just wanted to write my experience! I started reading your blog around october of 2009. I found it in some mexican web page about TH! haha since that day, I fell in love with your style, and clothes. I even remember the post when you signed your contract to buy your apartment! (crazy, I know) in that moment I was like “wow she is that cool that she bought herself an apartment” hahaha childish thoughts. So I guess I’m one of those readers that grew with you!

Reply
Elmira

Jag har hängt med i minst 7 år!!! Så stört! Alltså, jag gick på gymnasiet när jag började läsa din blogg (och jag tog studenten 2007!!!). Har typ sett dig växa upp :P och vuxit upp själv med din blogg. Har alltid tyckt om din blogg, så bra! Och den är bra för att du är så bra! Du verkar vara dig själv, gör dig inte till. Du är en stark kvinna som fått kämpa ibland (men vem har inte det?), och alltid kommit ur det jobbiga starkare, och snyggare heheh Massa kramar till dig och din blogg Kenza!!

Reply
Frida

Jag har läst din blogg sporadiskt sedan 2008
Då hade du finare stil tycker jag
Nu har du så markerat smink att jag tycker du såg finare ut på gamla foton
Du ser mycket fräschare ut utan så mycket smink
Nu ser du tråkig ut, du ser likadan ut på bilder

Reply
Janna

Hej!

Jag är tysk och har bott i Sverige för två år. (2007-2009)
Jag kommer ihåg att din blog var första bloggen jag nagånsin har läst. När jag flyttade tillbacka till Tyskland i 2009 har jag aldrig slutat läsa din blog. Ibland känns det som vi är gamla vänner. :-) Jag alltid skickar dig massor av positiv energie och hoppas du har det bra. Älskar din blog fortfarande som på första dagen.

Kram

Janna

Reply
Chirran

EEHH JAA! Hahaha jag minns när jag började följa dig då var du liten och var tsm med någon svensk kille som du tog med till Marocco. Och då bodde jag i sthlm hos min pappa, nu bor jag i skåne är gift och har två barn. Herregud vad tiden gått fort! kommer aldrig sluta följa dig du verkar vara väldigt jordnära och bry dig om folk i din närhet är jätteglad att du tagit dig såhär långt.

Reply
Emma

Lika vacker då som nu! Men vad annars liksom? :D

För 8 år sedan visste jag dock inte vad bloggar var, och hörde talas om dig först några år senare när du redan var stor! Men hade gärna hängt här på Snobbenpyjamas- och jordgubbshalsbandstiden haha! :)

Reply
Malin

Jag har hängt med lääänge! Du var lik en skådespelare i serien blue water high som gick på sommarlovsmorgon. Sen blev jag fast. Det är sedan ett år tillbaka rutin att läsa din, blondinbellas och fokis blogg varje kväll just innan jag somnar. Kan typ inte somna om jag inte gör det! Du får verelingen inte sluta blogga!

Reply
Madelene

Hej!

Har aldrig varit så att jag har gått tillbaka i arkivet men det första jag kommer ihåg var att du hade ett armband med ett kuvert från Kyss Johanna, som du hade köpt/fått, vet ej. Men älskade det där armbandet och sedan har jag följt dig! Haha

Reply
Madeleine Wahlkvist

Jag har hängt med i stort sett varje dag i lite drygt 7 år! Sen vi båda var 16 år gamla. SJUKT men samtidigt jätteroligt och otroligt givande. Du har alltid varit en förebild :)
Stor kram på dig <3

Reply
Fatma

Jag har följt dig sen start! Skit kul!:) minns att vi va vänner på playahead (fråga inte mig hur hahhaha har ingen aning) då hade du dina modebilder med hattreklamen? Nåt sånt.. Fortsatt trevlig bloggande

Reply
Caroline Brunner

Jag är med sedan början! Jag var 11 år och gick på fritids då min bästis Nadja (haha nästan som din!) visade mig bloggen och sedan dess har jag läst den flera gånger om dagen i alla år. Sjukt! Tack för en fin blogg <3 puss

Reply
Jenny

Tror jag följt dig sen 08/09! Minns dina blå jeans med dragkedjor vid fötterna. Letade efter dem i evigheters evigheter innan jag gav upp!

Reply
Jenny

Tror jag följt dig sen 08/09! Minns dina blå jeans med dragkedjor vid fötterna. Letade efter dem i evigheters evigheter innan jag gav upp!

Reply
Charlotte

Åh! Har följt dig sen tidigt. När du gick på någon modelltävling/modellskola a la top model. Tog bilder med små hattar. Var arg för att du och A inte fick sova i samma rum/säng i Marocko. När du hängde på grönan en hel sommar. Osv :) kram!

Reply
Eleonora

Jag har följt dig från första början och när man tänker på det, hela åtta år?!, vart fan tog livet vägen!!! Vi är i samma ålder så det har alltid varit extra kul att läsa din blogg och få “följa med” i ett liv som är lite olikt mitt eget

Reply
Jonna

Haha åh, jag kommer ihåg jordgubbshalsbandet! Sen klänningarna från Gina Tricot med sidenband som man knöt runt midjan, alla unga tjejer i Sverige hade minst en i garderoben. Lyckat för Gina haha!

Reply
Paulina

Jag har varit med sen första början! :D Kommer ihåg jordgubbshalsbandet, var så satans avundsjuk på det, haha… Så underlig känsla att tycka att man “känner” dig, och samtidigt veta att det bara är en bråkdel av allt man vet. Men känslan av att genuint bry sig om dig och dela glädjen över dina framgångar – den är banne mig verklig. Kärlek till dig!

Reply
Matilda

Jag har hängt med från allra första början, helt galet att det är åtta år sedan. Är också född -91, köpte ett eget jordgubbshalsband, minns Gina-tunikorna mm. som andra har kommenterat här över. Blir nästan nostalgisk här nu haha.. Hur som helst, tack för en härlig blogg alla dessa år!

Reply
Therese

Oh ja! :) Minns pojkvännen som du hade då och hur du arbetade i din farbrors (pappas?) affär :)

Reply
Mici

Åh, herregud. Jag tänkte precis: “så läge har jag väl inte läst den här bloggen, men de där bilderna kommer jag ju ihåg” och så gick jag in och läste kommentarerna och insåg att jag nästan hängt med från början ju! Kommer ihåg förlovningen, Kreta-resorna, TH-besattheten (hehe), Gina Tricot-tunikorna (hade ett par stycken själv, så himla snygga…då), greken, modelljobben, mötet med Aleks och allt därefter…
You go girl, är allt jag har att säga!

Reply
Frida

Jaaaaa! Jag var bara 13 år när jag började läsa/följa din blogg och nu är jag 20 år och klickar mig fortfarande in hit. Shit! Hahaha! Du har kommit bra långt iallafall! Känns ju nästan som att en har vuxit upp med dig!

Reply
marie

Jag minns det så väl! Speciellt lite senare när bloggen började bli mer känd.. hade släkt i närheten av din pappas butik, så jag åkte dit, vågade knappt säga hej till dig då jag var ensam med mamma i butiken haha..Men spanade noga in vad du hade på dig, röda pumps, vita byxor, rött linne med rosett, och kenneth jay lane halsbandet! Jag kopierade hela skiten rakt av, haha :P såg ju inte lika bra ut på mig som på dig, men de röda don donna pumpsen var med mig ända till i våras :)

Reply
Emilia

Jag minns!!! Har hängt med sedan december 2007. Hade ett likadant jordgubbshalsband och bamboo-örhängen

Reply
amanda

hahah! Nu fattar jag varför jag hade ett sådant jäkla jordgubbshalsband hemma! Tittade på det typ förra året och tänkte “herregud, använde jag detta!”
Jag funderadfe på hur länge jag följt dig och det måste varit mitt första år i gymnasiet, så sensommaren 2007. En lite nördig klasskompis visade din blogg och sa att det var coolt att läsa den hahaahha. Så när jag kom hem den dagen så gick jag direkt till datorn och läste dina tidigare inlägg.

Minns extra starkt när du skrev att du hade träffat mannen i ditt liv. Du var helt till dig. JAG var helt till mig hahaha. Du var så cool! Gillade att du hade dagens outfit med HM grejer och saker från Gina som alla hade råd med.

oj nu måste jag jobba haha!

Reply
Aa

Jag har varit med sen första början gumman! Anthony tiderna och ja allt!!! Heja oss!

Reply
A

Minns dom feta svarta klackarna med hög platå som du tyckte var assköna att festa i. Jag var så himla avis på dom! Köpte ett par liknande men osköna skor som jag också pimpade med kedjor. Aldrig använda!
Minns alla kretaresor. Alla bikinibilder, hoppbilder, bakispizzor, fester.. Minns en hemsk grej som hände er i Grekland. Att några av dina kompisar blev utsatt av en äcklig taxichaufför. Att du redan var på hotellet och ni efteråt bara ville åka hem. När ni försökte anmäla så fick ni som svar att ni typ fick skylla er själva eftersom ni var svenska tjejer.

Reply
Redhead

Ögonbrynspennan från hm !

TH med Mirre

Kenzatyrashow med din fis i snurran! Haha

Reply
Hedvig

Åh jag har hängt med sen starten i princip! Jag minns någon gång runt 2007 när jag skrev en fråga på bloggen om hur ditt namn ska uttalas och du SVARADE på MIN BLOGG! Jag var i extas i flera veckor, hahaha

Reply
Anna

Jag har hängt med nästan från början! Började följa dig för att du var tokio hotel-fan, och jag och mina vänner var såååå avundsjuka på dig och tyckte iiiinte om din blogg. Nu i efterhand, så himla dumt ju. Men jag blev kvar, insåg att du är en väldigt klok och jordnära person så jag fastnade för bloggen på riktigt. Minns iaf när su flyttade in till lägenheten bredvid din mamma, att du ofta köpte gina tricot-kläder man själv ville ha, i alla färger (ooooh). Och, jag minns att jag var så fascinerad av att du hade höga pumps i skolan. Haha, tider det. När jag tänker på nin högstadietid (nu har jag tagit studenten för två år sedan) tänker jag faktiskt ofta på din blogg.

Reply
linnea

Såg en kommentar om “tuttskandalen” som även jag var involverad i (och Izza!). Skrev ett långt inlägg om det som du länkade till i ett helt eget inlägg. Största och enda som hänt i min sk bloggkarriär haha! Ett eget inlägg i Kenzas blogg, woho… synd att du ändå inte hade lika många läsare 2008 som idag bara haha. Den uppmärksamhet jag fick i samband med det gjorde också att lisaplace gjorde en header till mig för att hon ville ha en länk hos mig, hahaha! Det var tidet.

Reply
Sofia Karemyr

Jag har hängt med sedan jan-feb 2007, så himla kul! Började läsa din blogg strax efter jag startade min egen första blogg (också i december 2006). Minns att jag tyckte att du var så cool som var tre år äldre än jag (är född 94), men att jag ändå kände igen mig i dig eftersom du också gick i skolan med de som var ett år äldre precis som jag. Och jag ville ha ett likadant jordgubbshalsband som du haha! Tyckte det var asfint. Tack för en superblogg genom alla år, kramar!

Reply
Thess

Läst sedan 2007. Jag har läst din, Stina-Lees och Blondinbellas sen dess… Minns inte något jordgubbshalsband men minns dina skoloutfits speciellt en med höga strumpor, strumbyxor, kappa(?), basker och väskan. Och den vita tröjan med den konjaksfärgade axelväskan som du hade so profilbild. Och långa tunikor med sidenband. När du skaffade Mani. Din lägga där du målade TH-loggan… M.m. Läser fortfarande fast det blir mest instagram nu, inte alltid man sitter vid datorn. Hade bra i Thailand /87:a från Norrbotten.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*