• header

BLACK ON BLACK ON BLACK

KenzaZouiten_blackonblack-1 KenzaZouiten_blackonblack-4 KenzaZouiten_blackonblack-7 KenzaZouiten_blackonblack_c-1 KenzaZouiten_blackonblack-3 KenzaZouiten_blackonblack-6KenzaZouiten_blackonblack-2KenzaZouiten_blackonblack-5 KenzaZouiten_blackonblack-8

Jeans here // knitted sweater from Dagmar // sunglasses similar here // H&M rings + boots // Pello Bello jacket // Chanel boy bag

Svart på svart på svart. Till och med naglarna haha. Borde tagit de helsvarta brillorna dock. ;-)

Hoppas ni haft en fin onsdag! Jag har jobbat hela dagen, sedan hämtade jag upp min galaklänning och åkte hem för att börja packa lite smått för Thailand innan Nadia kom över på middagsmys. Eftersom att jag är upptagen på fredag så måste väskan vara färdigpackad imorgon. Jag med min beslutsångest råkar ju alltid ta med för mycket grejer så ska försöka packa smart den här gången haha. Men har så mycket fina nya plagg som jag ser fram emot att visa upp i härliga sommaroutfits från varma Thailand!! :-)

// Black on black on black. Even the nails haha. Should have taken the black suglasses though. ;-) I hope you had a lovely Wednesday! I’ve been working all day, then I picked up my gala dress and went home to start packing a little bit for Thailand before Nadia came over for dinner. Since I’m busy all Friday I have to be done packing tomorrow. And I always bring too much stuff so I’ll try to pack smarter this time haha. But I have a lot of pretty new clothes that I want to show you i summer outfits from warm Thailand!! :-)

51 Comments

Nora

Men ASSÅ JACKAN!?!?! *tusen smileys med hjärtögon” Är det här Mongolian modellen eller deras vanliga?? :-)

Reply
Rebecca

Fina Kenza!! Läste om din flygrädsla här uppe, jag är lite likadan så kan inte direkt ge några tips, det enda är att jag helt enkelt konfronterar min rädsla och flyger ändå. Och hittils har jag ju inte störtat. ;)

Tror det handlar mycket om kontrollbehov. Bara tanken på att mitt liv faktiskt ligger i piloternas händer, i tekniken (typ om nånting händer med planet) eller vädret är skrämmande.. Att JAG inte kan göra något och ta mig ur/rädda situationen. Tror du tänker lite likadant, det blir en kväningskänsla på något vis, men om nu något skulle hända kan jag säga att du förlorar medvetandet fortfarande än du hinner tänka att det kommer ske så egentligen är rädslan helt obefogad. Ta djupa andetag och se dig själv gåendes på stranden med sanden mellan tårna, för tro mig, du kommer göra det. <3

Reply
alice

Hej Kenza!
Jag tar studenten i vår, och ska äntligen få gå på min bal! Problemet är att jag har svårt att hitta bra sidor med fina balklänningar. Har kikat på de vanliga som asos, nelly, missguided, bubbleroom osv. Undrar om du kan tipsa om några bra sidor och fina klänningar? Hade varit jätteuppskattat! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*