• header

WINNER AT THE ELLE AWARDS

omslag8

KenzaZouiten_ELLEwinner-1

Tack tack tack!! Tusen tack till ELLE & Loreal för nomineringen och tack till alla som röstade! Trodde aldrig att jag skulle ha ett ELLE-pris hemma i bokhyllan. Ett pris från en av världens största modetidningar. Det känns så jäkla fett! Tack igen! Nu ska jag sova och imorgon åker vi till Thailand. Bilder och sånt från kvällen ska ni få så fort jag landat. :-)

Puss och godnatt! ♥

// Thank you thank you thank you!! Thanks a lot to ELLE for the nomination and thanks everyone who voted! I never thought I would have an ELLE trophy in my bookshelf. An award from one of the biggest fashion magazines in the world. It feels so freaking awesome! Thanks again! Now I’m gonna go to bed and tomorrow we’re heading to Thailand. I’ll give you photos from tonight as soon as I’ve landed. :-) Hugs and goodnight! ♥

80 Comments

Louise

Du är så värd det priset Kenza, inte bara för att du är vacker och är moderiktig -utan för att du har en personlighet som är vacker också.

Kram Louise

Reply
maja

Grattis det förtjänar du ! Och vilken vacker bild på dig på “elle omslaget” sårbar,vacker & så vuxen , inte en tjej m mössa som gör peacetecken ;) iofs vacker då med men denna bild fångade mig ! Den finaste bild jag sett på dig och jag har följt dig i flera år ☆

Reply
Christie

Congrats! You should make that photo your website banner if you also have it in colour.

Reply
Monika

Åh grattis, du förtjänar det verkligen. Röstade förstås på dig! Den covern var din bästa någonsin dessutom!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32