• header

WINNER AT THE ELLE AWARDS

omslag8

KenzaZouiten_ELLEwinner-1

Tack tack tack!! Tusen tack till ELLE & Loreal för nomineringen och tack till alla som röstade! Trodde aldrig att jag skulle ha ett ELLE-pris hemma i bokhyllan. Ett pris från en av världens största modetidningar. Det känns så jäkla fett! Tack igen! Nu ska jag sova och imorgon åker vi till Thailand. Bilder och sånt från kvällen ska ni få så fort jag landat. :-)

Puss och godnatt! ♥

// Thank you thank you thank you!! Thanks a lot to ELLE for the nomination and thanks everyone who voted! I never thought I would have an ELLE trophy in my bookshelf. An award from one of the biggest fashion magazines in the world. It feels so freaking awesome! Thanks again! Now I’m gonna go to bed and tomorrow we’re heading to Thailand. I’ll give you photos from tonight as soon as I’ve landed. :-) Hugs and goodnight! ♥

82 Comments

samantha

I KNNNEEWW IT, who else would win? IF kenza is nominated anywhere she wins <3 cuz you deserve it and cuz we all love you so much that it would break out hearts to know you sitting there hoping that they will say your name and then they say another name. ugh that would break my heart. conratulations i am SO happy for you. you do such an amzing job, that elle nominated you is the best prof!!!!!!!! crazy crazy crazy :D so cool, i hope you at least celebrated a bit and drank a bit even if you are already home because you fly to thailand tomorrow.

btw did you knew before the award started?? because on your instagram pic you wrote: FINALLY i can tell you….why finally? so you knew before and had to be quiet? :)

sleep well fashion queen <3

Reply
Lorellay

This is a huge step in your career! Make sure you enjoy each moment! Congrats!! You deserve it! Hope I’ll get there one day

Reply
Emma

Ååh, GRYMT ju!! Grattis fina du! Definitivt välförtjänt pris :D Ha så kul i Thailand och hoppas flygresan går super!! :)

Reply
Sandra

Congratulationss!!!! I’m soooo happy for you!!!!! :-) now the only thing you must do is enjoy your vacay in Thailand!! Can’t wait to see the pictures of your dress from the Elle awards and some pics from Thailand! :)

Reply
elin

Grattis, asså jag förstod nästan att du skulle vinna för du är så sjukt fin och verkar vara hyr snäll som Helst! Hoppas verkligen flygresan går bar! Själv har jag aldrig suttit på ett plan men jag är säker på att du kommer att klara det eller hur man ska säga

Reply
Klara

Congrats Kenza! You deserve it! :)
I really hope that I’ll step into your footprints one day (but in Austria) in the Category Fitness haha! :) You are my role model, keep up your good job! You are doing great and you are really inspiring! :) Greetings from a Fitnessblogger in Austria xx Klara

Reply
Stina-Lee

Jag blev genuint glad nu på morgonen när jag surfade in på ELLE och fick se nyheten. Så ballt! <3 Och så Thailand på det, kan fan inte bli bättre, haha. Ha en underbar semester!

Reply
D. DeMarkey

Ett stooooort grattis fina Kenza, du är så värd det med allt ditt jobb och allt du gör. Grattis och njut så länge det varar fina.

Reply
Lina

Hej! GRATTIS!!!!!!
Sjukt fin klänning du valde ❤️ Nu är det såhär att jag tar studenten i sommar och ska på bal, men jag hittar inte en enda butik varken online eller riktig som har något. Enda utbudet online är klänningar från kina som inte känns så pålitliga. Om du har tips på butik eller onlinebutik med balklänningar skulle jag bli otroligt glad! Grattis till priset, blev så glad när jag såg att du vann!

Reply
Lina

En annan fråga: hyr eller köper du dina balklänningar? Om du köper dem kanske du kan sälja en till en trogen läsare med samma storlek som dig

Reply
linaa

Oh please who are you joking? It was more than obviously that you were going to win and you know that so dont act like you are very suprised -_-

Reply
Malin

Åh, GRATTIS fina du<3
Du är så himla värd dehär o jag hoppas att du kommer ha det bäst i Thailand!

Kram Malin

Reply
Sofia

Vad roligt! Stooort grattis, det är du så värd! :D hoppas ni får en bra resa, kram!

Reply
Louise

Du är så värd det priset Kenza, inte bara för att du är vacker och är moderiktig -utan för att du har en personlighet som är vacker också.

Kram Louise

Reply
maja

Grattis det förtjänar du ! Och vilken vacker bild på dig på “elle omslaget” sårbar,vacker & så vuxen , inte en tjej m mössa som gör peacetecken ;) iofs vacker då med men denna bild fångade mig ! Den finaste bild jag sett på dig och jag har följt dig i flera år ☆

Reply
Christie

Congrats! You should make that photo your website banner if you also have it in colour.

Reply
Monika

Åh grattis, du förtjänar det verkligen. Röstade förstås på dig! Den covern var din bästa någonsin dessutom!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*