• header

BANGKOK AIRPORT

IMG_5066.JPG

Vi sitter på Bangkoks flygplats och väntar på vårt andra flyg. Nu är klockan sex på morgonen här och jag har inte sovit en blund, men jag klarade av den långa flygresan iallafall! Det var ingen turbulens överhuvudtaget så jag blev rätt lugn efter någon timme. Vart dock helt tårögd när vi klev på planet men jag andades lugnt och tog mig igenom det. Låtsades hela tiden att vi satt på ett tåg och att det var mark precis under oss. Nu har vi ett kort flyg till sen är vi framme i paradiset!!!!

// We are at Bangkok airport waiting for our connecting flight. It’s six in the morning here now and I haven’t slept at all, but I made it through the long flight! There was no turbulence at all so I got relaxed about an hour into the flight. I almost cried when we board the plane though but I took deep breaths and got myself through it. I pretended we were on a train the whole time. We have one short flight left now and then we are in paradise!!!!

26 Comments

Amanda

HEJ!
Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

Hoppas vi ses!

Reply
Emelie

Vad skönt att allt gick bra! Jag ser fram emot dina inlägg, ska själv åka till Thailand om en månad så kanske kan få lite inspiration :)

Reply
Karin

Jag är själv flygrädd, och precis som dig låssas jag att det är ett tåg, men jag flyger också med öronproppar! Har kommit på att det värsta jag vet är att höra hur motorerna låter. Jag fattar ju att det är helt normalt att man stänger av motorerna och glider ibland, men det VÄRSTA som finns är att höra att som stängs av för då tror jag alltid att dem gått sönder. Så ännu ett tips för att görs det lite lättare att flyga, använd öronproppar :)

Reply
Kate

We’re going to Thailand for spring break for the second time, we love it so much! Hope you have fun, Thailand is completely incredible.

xx

Reply
olga

du har säkert svarat på det här tusen gånger förr, men vilken kamera använder du? jag ska köpa en ny kamera, är helt ovan vid att fota så tänker mig nån sorts instegsmodell, vet du någon du kan rekommendera? som inte är så komplicerad, tar fina bilder & inte är allt för dyr?
Xxxx

Reply
Sara

Snyggt jobbat! Ska flyga ensam till Bali om en vecka och undrar vad fan jag gett mig in på pga sjuk flygrädsla. Hoppas på en lugnt flight för mig också! Ha en skön vacation!

Reply
Marta

Hi Kenza!!

I have question about Your nails. How You changed their colour, so fast? In the picture from airport and from morning press meting before ELLE night, you have white nails. But then, beside this time, on ELLE gala you have black nails. What is the technique?! Some stickers or somethíng? :D

Best regards and have a nice days in Your trip.

Reply
Katherine

Hej!
Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad du använder för produkter när du gör rent ansiktet ock sånt? Du verkar ha en sån fin hy!
Behöver tips :)

Reply
Emma

Tjoho! Hejja Kenza!

Håll nu fast vid att det gick bra om det blir jobbigt på hemvägen.

Kram på dig!

Reply
malin

Vilken tur att resan gick bra! :)

Har din flygrädsla blivit värre eller bättre med åren? Min har blivit så mycket värre!! Får dödsångest och panik när det blir turbulens och är heeelt säker på att jag ska dö och tänker på hur min familj och vänner kommer tackla beskedet. Usch det är hemskt! Har du nåt tips eller knep att ta till mot flygrädsla?1 Jag har åkt mycket och ofta ensam och det blir verkligen inte bättre…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*