• header

FORT BOYARD – IKVÄLL 20.00

Ikväll klockan 20.00 på tv4 ser ni mig, Simon och Malin tävla i Fångarna på Fortet! :-) Jag är sååå ledsen att jag missar det för det går inte att kolla på avsnittet härifrån, men jag kunde iallafall se detta klipp. Vad tror ni… Hoppade jag?

// Tonight at 20.00 on tv4 you’ll see me, Simon and Malin at the Fort Boyard! :-) I’m so sad I can’t watch it from here, but at least I could see this video. So what do you think… Did I jump?

42 Comments

Lisa

ÄH FY FAN JAG DÖR VA SPÄNNANDE! hahah! Kissar nästan på mig av att se det där. Screw köpa chips och choklad måste hem och kolla :D

Reply
Malin

Om du laddar ner appen “hola” så går det att kolla ifrån alla länder :)

Reply
Danella

Uhulllll it’s finally out, have been waiting for long :)!! I think you jumped haha :D…is it just 1 episode or many?!
Kram kram :)

Reply
gianna

hahah ofc you jumped..haha also watched the other short clip whem simon had to do a task hahahahahaha the end though how you laugh..had to laugh too

Reply
Freddie

Resten av min familj vill alltid se på spåret på fredagar men idag tänker jag övertala de att se fångarna på fortet! Vill ju inte missa när du är med!! Hoppas ni vinner :)

Reply
Elinn

Hej! Jag har nyss startat en ny blogg där jag verkligen kommer att satsa och är super taggad inför den. Min blogg handlar om för det mesta mode och makeup, även en del av mitt vardagsliv! Skulle bli jätteglad om du kunde kolla in den och kanske dela den om du tycker den är bra!
Tack själv för en bra och intressant blogg!
Med vänlig hälsning,,
Elinn

improveme.se/elinnchanel/

Reply
reni

Hey :) I would love to watch all episode but I can’t from my country. So do you think I could watch the episode online soon. Hugs!! :)

Reply
Hanna

Laddar du ner hola-appen til telefon/iPad kan du dölja IP-adressen så det ser ut som att du är i Sverige! Funkar super! Skal finnas til datorn också men inte testat det.

Reply
Camilla

Ladda ner dold.se det är en IP blockare så känner datorn inte av vilket land du är i!

Reply
L

jag höll på och garva ihjäl mig, jag blir så jävla nervöööööös haha. fyfan vad läskigt Kenza. Har typ aldrig sett dig så seriös. Och jag tror fan du gör det, du såg så koncentrerad ut på slutet.

Reply
Läsare

Sitter för mig själv i soffan med popcorn och saft och hejar på dig. Skriker och hoppar i soffan! hahahah, love you! :D

Reply
Hanna

Jag har alltid undrat en sak när jag tittat på Fångarna på fortet. Får lagledaren själv “bestämma” vilka som ska vara med i dennes lag? Eller är det tv4 som sätter ihop lagen? Vore roligt att veta :)

Reply
Karolina

Vill bara säga att du va så grymt, otroligt modig som gjorde det där hoppet i Fångarna på fortet

Reply
Mimi

JAG GRÄT AV LYCKA!!!! herregud, känns som att du är en gammal kompis som man känner utan och innan och blev så JÄVLA stolt över dig

Reply
Tilde

Grattis till vinsten!!! ♥♥♥ Du var jättemodig som hoppade :) Ha det så kul i Thailand nu ♥ Kram Tilde

Reply
Alva

Har precis sett avsnittet (såg det bara för att du var med, hehe) och jag måste bara säga att du var GRYM!!! Super bra kämpat och du var jätte duktig! Tycker också att det var riktigt modigt av dig att hoppa även fast du var jätte rädd! Hoppas du har det bra i Thailand, pussar och kramar! <3

Reply
Katrine

Jeg så på klippet videre og du hoppet og fikk tak i den greia! Så utrolig tøft gjort av deg! Jeg rakk ikke å se det på tv, men vet du om det går noen reprise? :-)

Reply
Catti

Brukar inte kommentera men hahaha, när jag såg Fångarna på fortet igår skrattade jag så jag höll på kvävas! Så jävla roligt när Simon springer ut utan nyckeln och har helt panik hahaha. Det är seriöst det roligaste avsnittet jag sett av det där programmet :D

Reply
Lili

Can we get a link to watch it ?
I live in La Rochelle, I see the Fort Boyard everyday and I really would like to see you there :-)

Reply
sara

asså förlåt men du är så jävla töntig! Du leker som fan och man ser att du spelar och gör till dig som fan! Alla andra är sig själva men aa du.. hahah!

Reply
sandra

Alltså, förlåt, men det där lät bara fejk. Du är ju säkrad. Inte direkt att du hoppar utan säkerhet. Det där var bara pinsamt ;)

Reply
angelika

Så himla kul att se dig idag på fortet! (Idag för jag missade igår…. ) Fick många skratt och sen lite magpirr när du skulle hoppa! :) Du är så härlig kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*