• header

BYE THAILAND

KenzaZouiten_podaisland-11 KenzaZouiten_podaisland-9 KenzaZouiten_podaisland-10

Kan inte fatta hur fort tiden har gått här! Ikväll åker vi hem och förutom att jag har ångest för den långa flygresan så vill jag inte heller lämna lugnet här. Vi har verkligen haft världens mysigaste och mest avkopplande semester och jag är så glad över att jag fick dela den med min mamma, min bror och min bästa vän. Jag kommer minnas detta för alltid! ♥

Vi landar i kalla Stockholm klockan sju imorgonbitti, då är det bara hem och lämna resväskan och sedan raka vägen till kontoret. Puss, vi hörs hemma!

// I can’t believe how fast the days passed by here! We’re going home tonight and I’m anxious about the long flight and about leaving this calm place. We really had the most cozy and relaxing vacation and I’m so happy I got to share it with my mother, my brother and my best friend. I will remember this forever! ♥

We will land in cold Stockholm at 7 tomorrow morning, I will go home and leave my suitcase and then straight to the office. Hugs, see you at home!

59 Comments

Aronssonemil

Hej Kenza!

Du får säkert höra detta jätte ofta, du är helt sjukt vacker verkligen en dröm tjej och din blogg är sjukt bra den med

Kolla gärna in min blogg, vore jätte kul att se vad du tycker.
Det går ju inte riktigt lika bra som för dig haha.. Men ligger 21a på bloggportalen!
Vore kul med din åsikt hade :)

Reply
Lisa Schnatz

I really hoe you had a nice holiday there. Thailand ist one of my biggest travel destinations and when I see your pictures I want to go there as soon as possible! Don’t be afraid of the flight, everything will be fine :)

Reply
Lotta

Verkligen glad att ni hade en underbar resa, har själv också njutit av de fina bilderna och vackra du! <3 Hemresan går bra, du behöver inte oroa dig xx puss o kram

Reply
sam

Lace is timeless and even though it creates a cover-up it is totally breezy and will not make you overheated. This looks great and why not pineapples???? It just makes a fun tropical look and the white always contrasts and shows off a nice tan. Looks great!

Reply
sophie

Skulle inte heller vilja åka därifrån, ser ju hur mysigt ut som helst!
Kolla gärna in min blogg för tips om smink, kläder och annat skoj :D

Reply
Ce

Det hade varit så kul att få se lite bilder på Thailand också! Jag har aldrig varit där och har inte riktigt fått en känsla för hur det är att semestra i Thailand. Har du inga bilder på platser ni besökte eller andra upplevelser? Förstår att du har haft ett samarbete med River Island och måste visa deras kläder – men har du inte en bild på dig i sponsrade kläder i en annan miljö än strand? Jag känner att jag har dunderkoll på vilka bikinis du haft på dig under resan men vet inget om vad ni har gjort? Hoppas ni haft en riktigt härlig resa iaf!! Stränderna ser verkligen fina ut :)

Reply
Hanna

Asså Kenza!! På riktigt!! Du är såå snygg!! Är så avundsjuk på dig! Haha :) Hoppas flygresan går bra!! Är så spänd på att få följa din resa i Kap staden är nämligen sugen på att dra dit!! är dock bara 17 så mamma är inte lika sugen på låta mig åka, haha. Får vänta något år… ;)
Ha det så bra Kenza! I love you<3
// Hanna

Reply
Nisi

I have followed your Blog now for 3 years or more and I still love it! Please, please, please, don´t ever change!!! Keep on showing your amazing style with wearable outfits. You reflect such a great personality and you have a wonderful sense of humor. I wish you all the best!

Reply
Em - mitt liv på NZ

Underbara bilder! Det syns verkligen på dej att du fått slappna av ordentligt på den här resan, du ser tillfreds och lycklig ut! Hoppas flygresan hem går bra och att du kan sova. Tack för en toppenblogg! Kram från Nya Zeeland

Reply
Katrina H

Beautiful beach beautiful girl with a glow and beautiful out fit. Simply amazing…

Reply
Stina

Hart varit jätte kul att följa din semester! Och jissus vilka fina bilder du lägger upp, fantastiska. Ska själv till ao nang om två veckor så vore roligt att få en utvärdering av dig! Vilka öar och stränder man ska åka till, restauranger man ska besöka, utflykter som är värda att lägga pengar på osv :)

Reply
Angie

Hi Kenza! I have been looking at you blog alot and what i notice most are always those lovely nails of yours! So i have a question, are they acrylic nails or gel? Do you have them permanently and are they ruining your natural nails? Cheers from Germany!

Reply
Josefin Holst-Norén

Hej! Jag tänkte bara kolla om någon här har erfarenhet av att studera/resa utomlands och kan hjälpa mig? Har ingen aning om vart jag ska åka! Har förklarat mina funderingar på bloggen. Kram på er!

/Josefin

Reply
Emelia

Snälla kolla min och min kompis blogg, vi skriver om vår vardag, tips och massa annat skoj! vilmamela.blogg.se

Reply
Elli

Underbart, det är du och dina nära värda <3
Tack för att du uppdaterar och håller oss varma som stannat i vintriga Svea alldeles för länge :)

Reply
Rosanna

Hej Kenza! Vilka underbara bilder från Thailnad, hoppas no hade det bra!

Jag tänkte gråa dig vad hotellet ni bodde på heter? Det ser fantastiskt ut på bilderna, och när du berättade att det låg upp i bergen med trappor överallt blev jag ännu mer exalterad haha! Enormt tacksam för svar!

Kram Rosanna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*