• header

FRIDAY

KenzaZouiten_blackblack_c-1KenzaZouiten_blackblack-1

All black today! It’s funny that I look orange now that I finally have a real tan and not spraytan…..haha

Hej babes! Det är fredag men jag vet inte riktigt vad det är för dag eller klockslag uppe i mitt huvud haha. Kanske lite jetlag, däckade på soffan klockan nio igårkväll och sov till åtta imorse. Men jag är fortfarande helt slut i skallen och så en huvudvärk på det. Härligt! :P

Det känns iallafall kul att vara tillbaka här i Stockholm en sväng. Är på kontoret hela dagen idag och jobbar med en massa prover och förbereder för ännu en vecka borta härifrån. Ikväll ska jag försöka hålla mig vaken och se till att umgås och mysa ordentligt med min karl. Mat, filmer, godis.. Så ska hela helgen se ut! ♥

// Hey babes! It’s Friday but I don’t really know what day or time it is up in my head haha. Maybe a bit jetlag, I fell asleep on the couch at nine last night and slept til eight this morning. But my head is still slow and I also have a headache. Nice! :P But it feels good to be back in Stockholm for a little while. I’m at the office all day today working with a lot of samples and preparing for another week away from here. Tonight I’m gonna try to stay awake and make sure that I spend a lot of cozy time with my man. Food, movies, sweets.. That’s how I’ll spend my whole weekend! ♥

62 Comments

Anna

Hey Kenza! Just wanted to say it was so nice meeting you at our hotel in Krabi, you seemed like such a sweet girl.

I’m having a bit of a jet lag here, too. On the other hand it’s so nice to actually feel tired early in the evening and wake up well-rested at 7 am. It usually never happens. ;) Have a lovely weekend with your man!

http://www.arcticvanilla.com/

Reply
Nicolina Lindblad

Hej!!
Älskar din blogg! Har vart på jakt efter en snygg svart fuls päls jacka som den du har på dig (vet inte om din är riktigt päls) som inte kostar mer än 1-2 tusen. Vart kommer din ifrån? Och kan du tipsa om någon liknande inom den prisklassen? Skulle vara jätte snällt!

Tack på förhand

Reply
Moa

Gud vad fin päls! Önskar också att jag kunde bära en men det är alltid så dåligt väder här (Har snöat så himla mycket).

Reply
nina

Tycker inte du ser orange ut, lika fin som vanligt :) och vill bara säga att jag verkligen beundrar dig som har så många bollar i luften och ändå orkar sskriva i bloggen och hantera kritik så väl (läste en tidigare kommentar igår där någon var spydig och undrar vad du egentligen gör). Själv blev jag sjuk i fem dagar efter att ha stressat som fan med min b-uppsats och sen hoppa på praktiken direkt haha, klarade knappt av att varva det med pojkvän och vänner så verkligen, du är grym! Kram :)

Reply
Sara

Hej Kenza! Såg att Jupiter jackan är slutsåld?!!!! Vet du om det kommer in nå fler storlekar? Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram :)

Reply
:)

Älssssskar din blogg :)
Men en grej jag har tänkt på. Du är ju en sån modeikon. Vart köper du dina kläder? Kollar du upp först om de görs med barnarbete och otillräckligt betalda arbetare? På senare tid har jag tänkt mer på detta och skulle älska om du skrev ett inlägg om det eftersom det är ett sånt stort problem.
Kanske kan du som är ett så stort namn göra någonting åt det och väcka intresset. Veckans goda gärning.

Bye <3

Reply
melissa

allt var fint men hur kan man ha jumpaskor med en chanel väska???? det är en elegant väska som ska bäras med eleganta väskor. stackars väska!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*