• header

BY THE POOL

KenzaZouiten_pool-5 KenzaZouiten_pool-4 KenzaZouiten_pool-2 KenzaZouiten_pool_2-1 KenzaZouiten_pool-3 KenzaZouiten_pool-1

Wearing bikini from Panos Emporio, Levi’s shorts, shoes from Jennie-Ellen än sunglasses from Glitter

Saknar vårt poolhäng i villan! Goda drinkar, hög musik och najs sällskap. :-) Vet inte var alla försvann när jag tog dessa bilder dock, ser ut som att jag hänger där helt själv haha.

Nu ska jag iväg och träna och käka lunch med Klara! Så taggad på att komma igång med träningen igen. Körde ett par pass i Thailand (vet inte hur Mika lyckades få upp mig på morgnarna för jag är verkligen ingen morgonmänniska och jag tycker inte om att träna på morgonen, men det gick!) men tagit det lugnt sedan dess. Nu vill jag svettas lite igen. :-)

// I  miss hanging out by the pool at the beach house! Delicious drinks, music and nice company. :-) I don’t know where everybody went when I took these photos though, it looks like I’m there all by myself haha. Now I’m gonna go and workout and eat lunch with Klara! So excited to get back to my workout routines. I worked out a couple of times in Thailand (I don’t know how Mika got me out of bed in the mornings cause I’m really not a morning person and I hate working out in the morning, but she did it!) but I’ve been relaxing since then. Now I want to sweat again. :-)

43 Comments

Malia

nej nej nej i reeeeall reaaly dont know what it is but you shock my soo much everytime you post a pic from this trip. you looked on this trip skinnier then ever…maybe it is also because you are so burned and dark skin looks always thinner but the way your collarbones standing out soo much and your skinny legs and belly scary me. maybe it was the way you took the pics with a other lens or soemthing but it looks scary. every single pic is scary skinny.

Reply
Essie mashadi

Hejsan. Först och främst är du sjukt underbart snygg. Sen jag har läst din blogg(fleeera år) har du inspirerat mig till olika stilar samt plagg. Många gånger har jag sprungit till stan och köpt något som jag har tyckt har varit sjukt snyggt som du tipsat om! Tack!

Dina skor från Jennie-ellen har gjort mig galen, sen du hade dem i sommras har jag kontaktat hemsidan(de var slut, samt tillverkas inte längre) samt några andra tjejer som har haft dom. Ingen vill sälja. Jag är inte en tjej som bär många högklackade men när jag köper ett par så använder jag sönder dom tills det bara inte går mer. Jag är heeelt förälskad in dina skor, och de finns ingen annanstans. är du villig, på något plan att sälja dessa till mig?

oavsett, du är bäst! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*