• header

YESTERDAY’S

KenzaZouiten_greyyy-6 KenzaZouiten_greyyy-2 KenzaZouiten_greyyy-4 KenzaZouiten_greyyy_2-2 KenzaZouiten_greyyy_c-1 KenzaZouiten_greyyy-7 KenzaZouiten_greyyy-5 KenzaZouiten_greyyy_2-1 KenzaZouiten_greyyy-3 KenzaZouiten_greyyy-1

Sweater from IvyRevel (I’m wearing size S) // coat from River Island // beanie from New Era // jeans from Acne // Chanel boy bag // Adidas superstar’s 

Rätt ovant att se mig med mössa haha. Men det är skönt för öronen och denna mössa är ju apsnygg! Passade på och fotade med bästa Madde igår när jag ändå var fint sminkad på plåtningen. Grått grått och grått. :-) Älskar vår nya Kingston-tröja med silver V! SÅ SNYGG!

// Pretty unusual to see me with a beanie haha. But it’s nice for the ears and this beanie is really cool! I took these photos yesterday with Madde when I had my make up done for the shoot. Grey grey and grey. :-) I love our new Kingston sweater with silver V! SO FIERCE!!

69 Comments

Jojo

I love this OOTD! And I love how you know to style different kind of coats! I just started to use a coat,lol :D

Reply
Anna

Snygg outfit!! Så skönt med lite vårväder i Stockholm också så man kunde gå i kappa utan att frysa :)

Reply
Jessica

Hej Kenza. Måste säga att jag älskar din stil och dina kläder! Och du har under många år varit en stor inspiration för mig :) Men jag undrar bara vart du har köpt den mössan eller om du vet vart man kan köpa den?

Reply
sofia

För snart 5 månader sedan fick min syster ett cancer besked. Hon hade då gått med näsblod i flera månader, ena näsborren slutade att fungera och dom hade även opererat näsväggen då den hade flyttat sig.
Den 1 Oktober fick vi beskedet att hon har spottkörtel cancer.
I början på November åkte hon till Köpenhamn för att opereras då denna cancer är så ovanlig och så svår att den gick inte att operera bort här i Sverige. Nästan hela vår familj var nere i Köpenhamn under tiden då hon låg på sjukhuset.
Där opererade de bort hela hennes högra käke, från ögat och ner till tänderna. Alla tänder saknas på höger överkäke så hon kan inte äta. Nu har hon strålats 35 ggr och har en slang i magen där hon kan få i sig mat. I September är det dags för nästa stora operation då de ska ta skelett ifrån bröstet och vaden för att sen bygga en ny käke och sätta in tänder…
För att följa hennes resa, gå in på

http://Www.minturattleva.blogspot.com

FUCK CANCER!

Reply
Guro

Hei Kenza! Du har en utrolig fin blogg, har fulgt med i mange år! I går fikk jeg hjem Tracy-trøyan fra ditt as-grymma merke og ble så glad over hvor fin den var :) Skulle gjerne bestilt en til i annen farge hadde den funnits i størrelsen, men nej. Så jeg vil bare komme med en liten oppfordring om å fortsette å ha en så bra bas-trøya i sortimentet, men det er veldig kul om det kommer andre farger også efterhand! :) Keep on rockin´! Og ha en fin helg!

Reply
Marta

Kenza, do you know if the coat is available anywhere to buy? I just looooooove it!!!

Reply
Viola1987

Kenza, what lipstick are you wearing? Could you share it, please :) Because, oh my gosh, the shade is simply gorgeous :) :) And Im just just dying to pick up one like that :)

Reply
Julia P

Vad heter det läppstiftet du har på dig och från vilket märke?? Så himla fint var det :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*