• header

VALENTINE’S DAY

KenzaZouiten_love-2 KenzaZouiten_love-1

Mother and daughter ♥

Glad alla hjärtans dag! En dag som denna vill jag skicka lite extra kärlek till min mami, för att hon är bäst. :-) Jag och Aleks har precis ätit frukost och nu ska jag röja undan lite jobb innan vi sticker iväg. Först ska vi förbi Aleks bror för att fira stora tjejen som fyller 9 och sedan ska vi skämma bort oss med spa & hotellnatt och fira att det idag är 6 år sedan vi kysstes för första gången. ♥

Hoppas ni får en mysig dag!

// Happy Valentine’s day! A day like this I want to send some extra love to my mom, cause she’s the best. :-) Aleks and I just had breakfast and now I’m gonna work a little before we leave. First we’re gonna stop by Aleks brother’s house to celebrate Casandra who’s turning 9 and then we’re gonna spoil ourselves with a spa & hotel night to celebrate that it’s been 6 years since we first kissed today. ♥ I hope you’ll have a cozy day!

43 Comments

Alexandra

Hej Kenza!

Jag känner mig otroligt ledsen över filmen Fifty shades of Grey och jag ber dig att du läser vad jag har skrivit. Det är otroligt viktigt. Framförallt eftersom din blogg blir läst var dag av, ja jag vet inte hur många, unga tjejer. Du har chans att påverka!

Jag vet att du kallar dig feminist och tror säkert att du menar det. Men varför hyllar du då en film som Fifty shades of Grey? Jag kan inte förstå det. Feminismen har kommit en bit på vägen mot ett jämställt samhälle – men fortfarande behandlas kvinnor runt om i världen som sexobjekt och var dag våldtas och kränks kvinnor som att de inte vore människor. Fifty shades of Grey hyllas som en otrolig film. Även av de som kallar sig feminister – som du. I filmen har mannen makt över kvinnan när de har sex – oavsett om kvinnan säger nej. Du som feminist tycker säkert som jag att samtyckeslagen är ETT MÅSTE. Denna film är MOTSATTS till detta. Tänk på alla flickor och kvinnor som blivit sexuellt utnyttjade och får bära med sig fruktansvärda trauman genom hela livet – tänk på dessa och hur de måste känna när denna film hyllas över hela världen. Jag vet att detta är en modeblogg, men det skulle vaa intressant om ett inlägg där du berättar hur du tänker om detta. Tror att fler än jag känner sig förbryllade av hur en hyllning av en sådan film passar ihop med kampen mot jämställdhet.
Alexandra, 16 år

Reply
Vendela

Maaaaammaa! <3 min är också bäst! härliga bilder på er :) Här blir det thaibuffé med pojkvännen, FROSSAAAAAAA!

Reply
Lotta

Så fina ni är, både mamma och dotter! <3 Aww, vad underbart de låter. Jag är så glad för dig och Aleks xx puss, älskar dig!

Reply
Patricia

Åååh så vacker din mamma är, ni är så fina tillsammans – vilken underbar mamma/dotter relation! :) hoppas du och Aleks får en underbar alla hjärtansdag!

Reply
Rebecka

Såå himla fina, skickar lite extra kärlek till min mamma ockå.

Gå gärna in på min blogg, köpte nyss två tröjor från IvyRevel och har nu lagt upp outfitsbilder.

Reply
Anna

nämen oj, man kan inte tro att ni är släkt. du är jätte vacker, och liknar inte någon av familjemedlemmarna man fått se i bloggen.

Reply
lucas

så sjuuukt tjusig blogg du har!!
Ville bara tacka för den snälla kommentaren du skickade in till min blogg!
Blev så glad när jag såg den!

Reply
Sanna

Åh, hoppas att ni hade det underbart! Jag behöver lite råd, blir man tsm med någon om man har kysst varandra? Är det så ni två har räknat att det var då ni blev ihop?
Jag och killen jag är intresserad av har inte haft “the talk”, men har pussats fyra gånger sedan augusti månad…nu sist för två veckor sedan.
Vi brukar höras av per sms då och då, men ibland kan det vara tyst typ två veckor :( och tyvärr så blir det oftast jag som hör av mig. Märker ju att han är intresserad och vill vara med mig, han säger att vi borde träffas och så tar han aldrig initiativet till det.
Blir tokig på riktigt snart!
Han hörde av sig igår, märkte att han ville träffas men han frågade aldrig och jag orkar inte fråga längre för det blir aldrig av att vi träffas?
Vad vill han??
Snälla Kenza om du kan svara? :(
Eller någon annan som läser det här….plz?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*