• header

HELIUM STUDIOS

KenzaZouiten_heliumstudios-1 KenzaZouiten_heliumstudios-2

Lunch at Pocket by Pontus

Mötte upp Maxinne och Dasha för en lunch idag! Dessa fina tjejer driver eventbolaget Helium Studios och det var de som hjälpte mig styra upp Aleks överraskningsfest. De fixade allt från lokal & rekvisita till mat & dryck och allt en fest behöver (t.ex. fotobås, djs m.m.) Det blev extremt lyckat och jag hade aldrig kunnat ge Aleks en sån här brakfest om det inte vore för dem! Rekommenderar dem verkligen. :-) ♥

// Met up with Maxinne and Dasha for a lunch today! These sweet girls are running the event company Helium Studios and they are the ones who helped me with Aleks surprise party. They fixed everything from place & props to food & drinks and everything a party needs (like photobooth, djs etc). It was a big success and I couldn’t have done it without them!

15 Comments

Micaela Karlberg

Hej Kenza!

Tack för att du skriver en så fantastiskt ärlig, rolig och spännande modeblogg :D Du verkar som en toppen trevlig tjej! Jag har en moderelaterad fråga, jag är 181 cm lång och väldigt smal men ganska vältränad då jag Rider fem dagar i veckan. Jag har jätte svårt att hitta kläder som passar. Jag har nog str 36 för att jag är så smal, men alla klänningar som ska sitta åt i midja sitter under bysten på mig, alla tröjor blir för korta i ärmarna och i längden. Alla långkläningar och lång byxor blir en decimeter för korta. Min fråga är Då om du vet någon äffär eller märke som har kläder som kan passa min långa och smala kropp?

Kramar Micaela

Reply
Bella

Hej Kenza!
Jag undrar vart har du köpt dina svarta utsvängda byxor du har på bild i detta inlägget?

Reply
Moa Emilsson

Vart är dina byxor ifrån? Letat efter svarta bootcut huur länge som helst utan att lyckats hitta några som sitter bra :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*