• header

COFFEE

(null)


Var ute i kylan och plåtade med Madde och sedan bjöd jag med henne upp till mig för lite fika och skitsnack. :-) Brownies och arabiskt kaffe i vår lilla servis haha, kände mig så otroligt vuxen när jag serverade i detta.


Nu ligger jag i badet och värmer mig innan det är dags att göra mig i ordning för kvällen. Ska på premiären av Let’s Dance ikväll med min bästa danspartner Calle! Kan inte fatta att det redan gått ett år sedan vi stod där i studion och jag var så nervös att jag nästan kräktes innan vår cha cha. Kommer kännas konstigt att sitta där i studion ikväll men såååå kul att träffa alla igen! Och hejja på Rebecca, Marie och Alex! :-))


// Madde and I were out in the cold shooting and then I invited her up to my place for some coffee and talk. Brownies and Arabic coffee in our little coffee set haha, I feel like such a grown up when serving coffee in those. Now I’m taking a bath before I need to get ready for tonight. I’m going to the premiere of Let’s Dance tonight with my best dance partner Calle! I can’t believe that it’s already been a year since we stood there in the studio and I was so nervous that I almost threw up before our cha cha. It will feel a bit weird to sit there in the studio tonight but sooo much fun to see everyone again! And to cheer for Rebecca, Marie and Alex! :-))

32 Comments

michaela

Men, vad hände med den där kistan ni skulle ha som soffbord? (lol, känner mig som en stalker som har koll på sånt xD)

Reply
carro

Tycker d inte att du likna Rebecca i let’s dance? Haha fett lika ju! Ta foto tillsammans! Haha love you

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag undrar om du kommer vara på plats där alla veckor, eller var det bara idag? Skulle såååå gärna vilja träffa dig där!

Kram Anna <3

Reply
Sannie

Jag brukar sällan be om någon.. eller rättare sagt jag har aldrig gjort det tidigare. Men snälla, skulle du kunna gå in på instagram (@Regentsuniversity) och rösta på denna bilden: https://instagram.com/p/zfWgHlEW0R
Det hade bettyt så himla mycket för mig! MASSA KÄRLEK <3

Reply
väderkarta.se - Klart Väder

Väder under LÖRDAGEN får Götaland och Svealand mulet väder men efterhand lite solchanser. I sydöstra Götaland kan lokal byar av snö och regn förekomma. Södra Norrland får varierad molnighet, medan norra Norrland får molnigt väder. Temperatur i allmänhet mellan 0 och 4 plusgrader, men i de inre delarna av Norrland 0-4 grader kallt.

Reply
ISA

mmmh, smarrigt!
men gud, nu påmindes jag hur sjukt snabbt tiden går! ett år eller?? känns som 3 mån typ :/

Reply
Juni

Kenza, du är nominerad i fem kategorier för Finest Awards i år. Be dina läsare rösta vettja. Man får rösta varje dag.
Juni.

Reply
Pi

Hej Kenza! Jag behöver verkligen hjälp av dig!! Jag undrar om du kunde hitta ert par nike air Max 90 i vit till mig med storlek 37??

Snälla, snälla kan du hjälpa mig? Jag hittar inga Air Max 90 med storlek 37…

Du är bäst! /Pi

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*