• header

BLACK AND WHITE

KenzaZouiten_IvyRevel_top-2-2 KenzaZouiten_IvyRevel_top-3-2KenzaZouiten_IvyRevel_top-4KenzaZouiten_IvyRevel_top-6KenzaZouiten_IvyRevel_top-5KenzaZouiten_IvyRevel_top-1-2

IvyRevel top (I’m wearing size S) // pants from JC // Jennie Ellen boots // Céline bag // Karen Walker sunglasses // coat from Monki

Här har ni en look från tidigare i veckan. Älskar den här toppen! Så fint med de transparenta partierna.

Nu sitter vi på tåget tillbaka till Stockholm! Haft en underbar helg med mina tjejer och jag kommer sakna dem massor. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi ses igen! Tågresan kommer ta ett par timmar men jag har laddat upp med tidningar och godis. :-)

// Here you have a look from earlier this week. I love this top! So nice with the see-through parts.

Now we’re on the train back to Stockholm! I’ve had a wonderful weekend with my girls and I will miss them a lot. Hopefully it won’t be long until we see each other again! The train ride will take a couple of hours but I’ve got magazines and candy so I’m alright. :-)

66 Comments

Dixi Wonderland

Jag har aldrig mått så dåligt som när jag åkte tåget mellan Göteborg – Sthlm. Trodde på riktigt att jag skulle dö, fyfan va hemskt det var. Förstörde mycket av våran dag i Sthlm för jag mådde dåligt hela dagen :( Beundrar att du klarar av att läsa tidningar haha.

Reply
Linnea

Hej! Välkomna att kolla min blogg – STÖRST i sörmland! :D Med 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Reply
Carina

Dear Kenza

Really beautiful Bag *in love*!!!! Is your Bag the Mini Luggage or the Micro luggage?

Thank you for your answer and kisses from Switzerland

Reply
Rebecka

Mitt namn är Rebecka och som gymnasiearbete nästa år ska jag resa till Zanzibar och forska om delfiner. Just nu håller jag på att samla in pengar till min resa och på min blogg gör jag uppdateringar och jag har även en bloppis där jag säljer kläder. Det här är en av mina drömresor så hoppas verkligen att ni har tid att gå in och kolla och gärna köpa något och tipsa jättegärna andra också!!!

Reply
Sofia

Hej! Är det dina syskonbarn? Fått för mig att du endast har en lillebror nämligen? <3

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Kom på att under alla dessa år har jag aldrig kommenterat. I natt drömde jag att du slutade blogga och jag vaknade upp och hade sån ångest för att jag aldrig sagt TACK!

Tack Kenza för att jag och alla andra får ta del av ditt liv! För mig började det när jag läste en artikel om bland annat dig och Kissie i någon tidning, kanske Frida för minst 8 år sedan. Jag surfade in på alla, men det var din jag fastnade för och har besökt flera gånger i veckan sedan dess.

Det har varit så kul att följa din resa här i bloggen! Genom pojkvänner, tokio hotel-resor, tatueringar, kloka värderingar, stilkänsla, modelljobb, modejobb, fester, solsemestrar, funderingar… Se hur du har utvecklats och fått utvecklas med dig!

Jag vill också säga att jag älskar alla vackra bilder du lägger upp nu, men att du inte ska vara rädd att någon gång ibland lägga upp fula mobilbilder också. Jag som följt dig så länge vet att du är helt fantastisk även utan glossiga bilder!

Tack igen fina, starka, smarta, galna, spralliga Kenza för alla dessa år, och hoppas jag får följa din resa länge till!

Reply
Glamour ljusdekorationer

Hej Kenza :) Först o främt tycker jag om dig o ditt namn jätte mycket , du är en väldigt speciell person därför menade jag inget illa när jag postade mina reklam hos dig på instagram , kan du avblockera för jag vill se dina bilder tycker om din stil , så är du jättesnäll. Tack så mycket :)

Reply
Alva

Hej, kissie använder en av dina bilder i ett inspo collage utan att skriva att det är din bild. Tänkte bara att du kanske skulle vilja veta ;)

Reply
Emilie Loman

Vet att det finns fler boho-indian-gypsy-girls där ute!
Min blogg är full av inspiration för hur man kan leva så i stora Stockholm.

Vem vill inte gå runt i saltvattenshår, skira tyger, härliga färger och fransar dagarna i ända?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*