• header

ZIP LINING

KenzaZouiten_ziplining-13 KenzaZouiten_ziplining-1 KenzaZouiten_ziplining-11 KenzaZouiten_ziplining-12 KenzaZouiten_ziplining-10 KenzaZouiten_ziplining-4 KenzaZouiten_ziplining-9 KenzaZouiten_ziplining-6 KenzaZouiten_ziplining-7KenzaZouiten_ziplining-5 KenzaZouiten_ziplining-3 KenzaZouiten_ziplining-8

Get my sweater here, shoes here, similar tights here (adlinks)

Antar att ni inte missat the Nelly Epic Spring series på Instagram? Om ni har det kan ni se alla våra videos här (det kommer även en lite längre video senare). En av aktiviteterna jag gjorde var ziplining och det var bland det roligaste jag någonsin gjort! Vi var uppe bland bergen i typ 4 timmar och åkte ner för 13 linbanor. Innan jag förstod exakt hur jag skulle bromsa med handen så var det såklart lite läskigt, men sedan kändes det som att jag aldrig gjort något annat än att hänga över hundra meters-stup i Sydafrika. ;-)

// I guess you haven’t missed the Nelly Epic Spring series on Instagram? You can see all our videos here (they will also give us a longer video later). One of the activities I did was zip lining and it was so much fun! We were up in the mountains for about 4 hours and went down 13 slides. Ofc it was a bit scary before I got a grip on how to slow down with my hand, but then it felt like I have never done anything but hanging from cliffs hundred meters up in South Africa. ;-)

39 Comments

Jasmin

Hej Kenza!
Det här är kanske världens konstigaste fråga, men vad bär du under den gråa toppen? Jag har en likadan men vet ej riktigt hur jag ska ha den för att jag vill inte att man ska se bhn…?! Tack för svar! Pusss <3

Reply
Dixi Wonderland

Brukar du se tillbaka på allt du har fått uppleva och hinner du smälta allt? Du är endast 24 år gammal men har nog upplevt mer än vad många andra gör i sitt liv :) Det känns som att det händer stora grejer runt omkring dig precis hela tiden och mycket kanske känns som en vana för dig? Menar inte att du inte skulle vara tacksam mest nyfiken på om du hinner ta in allt och smälta det? Ofta när man tex reser mycket eller har många bollar i luften så glömmer man av att andas. Hade varit kul att veta hur du känner och tänker kring allt du upplever, kanske ett inlägg med en tillbaka blick på saker du fick uppleva vid 18-19 :)

Reply
Vendela

Wow vilka häftiga bilder!

Flyttar snart till Australien. Har skrivit en stor guide om det på min blogg, så kika in där ifall ni är sugna på att göra något liknande :)

Reply
Therese

Antar att du har ett par JC Foxy? Hur skulle du (eller någon annan som läser här) säga att de är i storleken? Stora/små eller normala? Om man alltid har en stl bör jag köra på den då? :)

Reply
Karin

ååh! Andra och näst sista bilden hade varit jäkligt snygga bilder som bakgrundsbilder på datorn. Skulle man kunna få de i full resolution kanske? :)

Reply
Amanda

Hej Kenza! Eller någon annan. Undrar nämligen också som en ovanstående, vad har du under den gråa toppen från Nelly? Har en svart å en vit men vettetusan vad jag ska ha under!

Ha det bäst! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*