• header

FRIDAY NIGHT

KenzaZouiten_rubywoo-1

Wearing my fav lipstick Ruby Woo from Mac (with the pen “Cherry”)

Phuuu!! Äntligen är jag klar med allt som skulle bli klart denna vecka och nu tar jag lite ledigt! Imorgon åker vi till Österrike för att åka skidor och jag är sååå nervös haha. Har ALDRIG åkt skidor i HEEEELA mitt liv. Sjukt för en svenne va?! Sanningen är att när alla i skolan åkte iväg till Åre osv på friluftsdagarna så var jag en av de fattiga barnen som fick stanna kvar och göra en av gratisaktiviteterna istället, typ åka skridskor i ishallen. Sen har det bara inte blivit av i vuxen ålder. Men nu så!! Så kul bara att min första gång blir i fakking Alperna. Haha. Håll bara tummarna för att det inte blir några brutna ben… ;P

Nu blir det fredagsmys här hos oss! Carbonara och Let’s Dance. Samtidigt som vi springer i tvättstugan och jag packar inför imorgon. Ha en härlig kväll! Puss!

// Phuuu!! Finally done with everything that had to be done this week and now I’m taking a couple of days off! We’re going to Austria tomorrow for some skiing and I’m sooo nervous haha. I have NEVER done that in my WHOLE life. Isn’t that weird for a Swede?! The truth is when everybody in school went on ski trips on field days I was one of the poor kids left who had to do the activities that didn’t cost anything, like ice skating in ice rink. And now when I’m grown up it just hasn’t happend yet. But now!! I think it’s hilarious that my first time will be in the fucking Alps. Haha. Keep your fingers crossed that I won’t end up with any broken bones… ;P

Now we’re gonna have cozy Friday night here! With carbonara and Let’s Dance. While doing the laundry and packing for tomorrow. Have a lovely night everyone! Hugs!

61 Comments

Adela

Lol it’s like you described my story! I was also that kid who always stayed in school and had to do other activities, while others were skiing. :) However, first time I went skiing, I really enjoyed. I’m sure you will too. Good luck and have fun! :))

Reply
Roxana

Måste bara säga att du är så jävla bäst ! Tänk bara på hur mycket du åstadkommit… från att vara “fattig” som barn och inte ens ha råd att åka skidor till nu när du kan köpa precis vad du vill!
“Started from the bottom now we here” ;)

Reply
Jessica

Det grejer du! Tänk bara på att ta stora och långsamma “svängar” istället för små och snabba….då är det lätt att ramla.

Ha det så kul i Österrike! :D

Reply
Tania

Hej Kenza!
Dit hår är väldigt fin, och jag älskar lockarna. Kan du visa oss hur du får det så och vilka prylar du använder?

Reply
Lina M.

Herregud så fin du är. Det skulle vara kul om du kunde göra en video på hur du sminkar dig. Detta sminket skulle bli roligt att se hur du gör för det är så fint :)

Reply
Linnea

Så fin du är Kenza! Läppstiftet är så fint och du passade verkligen i det. Att åka skidor klarar du helt säkert av. I belive in you :)

Reply
Felicia

Det var alliansen som genomförde att ingen skolaktivitet får överstiga kostnaden 100kr. Bra genomfört. Nu har alla råd att skicka iväg sina barn :)

Reply
Sara

Du är inte den enda som inte åkt skidor! Anledningen till att jag aldrig gjort det är att mina föräldrar hatar vinter och snö och aldrig skulle betala för att åka på en skidresa. Sen har det inte blivit av för mig heller :P

Reply
Ssofia

Hej Kenza!
Jag har läst ditt blogg i flera år och tycker att du skriver fint och egendomligt, har underbara bilder och du verkar allt som allt som en mycket trevlig och fin människa. Men tänker du någonsin varifrån kläderna osv du bär på dig kommer från? “No one should die for fashion..” You know?
Hälsningar från Finland!

Reply
Marica

Lycka till! Det kommer säkert gå jättebra. Jag har aldrig heller åkt skidor dock så jag har ingen aning om det är halvt omöjligt eller inte haha.

Reply
Ola-la

hi, Kenza. I read your blog with great interest. I beg you to talk about your daily makeup. thanks :)

Reply
-

Man behöver inte vara ett fattigt barn för att ens föräldrar inte har råd med skidresor. Skidresor är väldigt dyrt överhuvudtaget!

Reply
Alma

“så var jag en av de fattiga barnen som fick stanna kvar och göra en av gratisaktiviteterna istället”
Tycker det var ganska klumpigt formulerat. Att inte ha råd behöver inte innebära att en är fattig. Tänker bara på de signaler du skickar ut till de ungdomar som inte kan åka med på såna dagar, vilket säkert är jobbigt nog, och att då läsa att du refererar till fattigdom pga det.

Reply
Einar Schulman

Snälla Kenza hjälp mig. Har ett hemskt problem med min lägenhet som jag skriver om på min blogg. Postar dock mycket annat också som är intressant. Det är dock essentiellt för mig att problemet löses. Ett sätt är att sprida bloggen. Så kan du hjälpa mig är jag oändligt tacksam. Ta själv en titt på bloggen och se om du gillar den. PS. Du är vacker som en gudinna och säkert lika snäll och. Hälsningar, Einar Schulman

http://feydakin2000.blogspot.no/

Reply
Danella

It’s true that I realized you never posted anything about ski…it’s always beaches, sun and so on haha
Have fun and take care while skiing with janni…she looks like an expert with it :D
btw!! Love all your selfies ahhhhhh I suck at it…
kram kram

Reply
ISA

woooow. Vackra du! haha snacka om att inte mjukstarta, haha men det kommer nog bli en grym resa!!

Reply
A.

Lycka till! Första gången jag åkte skidor var på Vallåsen för två år sen med min man. Det var härligt förutom att jag åkte baklänges när jag skulle uppför backen med liften som man har mellan bena och att jag glömde fälla ned stången i liften som skulle ta oss uppför den högsta backen, jag satt i princip på en parkbänk hängandes tio meter upp i luften och vågade knappt andas för att den skulle hålla sig still. Efter att ha ramlat två gånger och nästan krockat med ett träd tog jag till slut av skidorna och gick nedför backen med pjäxorna. Efter det höll jag mig bara på skidbacken för barn. Fick världens bästa råd av en sexåring: “Ramlar du är det bara att ställa sig upp igen och köra på nytt!” Härligt minne trots allt :)

Men ha så kul du! Du kommer säkert bli mör om kvällarna men det är det värt! Man tränar kroppen på ett annorlunda sätt. Dela gärna med av några tips så att man kan våga sig ut på skidbacken igen :)

Reply
Isabelle

“så var jag en av de fattiga barnen som fick stanna kvar och göra en av gratisaktiviteterna istället”. En inte helt genomtänkt formulering va? Bara för att man inte har råd så behöver det inte betyda att man är fattig!

Reply
Anna

alltså bara för att man inte har fått åka på utlandssemstrar eler skidsemestsrar som varn är man inte fattig. fattig är ibgen mat kläder bostad.. i mina mått mätt. men förstår att dina mått ändrats en del sen du började tjäna mkt. det är ingen nänsklig rättighet att åka på semestrar eller skidsmester det är det där lilla extra.

Reply
Angelica Englund

Jag var i Italien i alperna och åkte skidor. Det bar helt magiska berg. Så fint. Hoppas du får en super bra semester. Älskar dig

Reply
Elin

Jag var också ett av barnen som alltid fick stanna med gratisaktiviterna! Har bara lyckats prova på skidor en gang I mitt liv men skulle gärna göra det igen. Tänkte att jag var för gammal nu som uråldrig 22-åring men kanske inte då haha. Ha de så hmla kul och lycka till!

Reply
Katrine

Wow, så fin du er! Lykke til på ski da, det er veldig moro å stå på ski så fort du har lært deg det! Kan hende det blir noen knall og fall, men du brekker nok ikke noen bein, hehe :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*