• header

BLUE

KenzaZouiten_fila-2 KenzaZouiten_fila-9 KenzaZouiten_fila-3KenzaZouiten_fila-7 KenzaZouiten_fila-1KenzaZouiten_fila-4 KenzaZouiten_fila-11 KenzaZouiten_fila-12 KenzaZouiten_fila-6 KenzaZouiten_fila-5 KenzaZouiten_fila-10

Blue sweater from IvyRevel // FILA shoes here // Fila t-shirt from Junkyard // fake fur from Rut & Circle // old jeans // bag from Whistles // Le Specs sunglasses // Michael Kors watch // H&M earrings

Såhär såg jag ut i lördags när vi plåtade i studio hela dagen! Jag och Madde sprang ut under lunchpausen och fotade. Snabbt som bara den men jag tycker det blev väldigt fint! Älskar ljuset. Ska bli sååå kul att fota mer så fort våren och solen kommer. Känns som att jag och Madde alltid prickar in molniga dagar annars haha. :-)

// This is what I looked like on Saturday when we shot in the studio all day! Madde and I ran outside and took these photos during our lunch break. Quick as hell but I think it turned out pretty good! I love the light. It’s gonna be sooo much fun to shoot more as soon as the spring and sunshine is here. It feels like Madde and I always shoot on cloudy days haha. :-)

73 Comments

Bella

this posing is too much fanny lyckman and too less of you…sadly. stay you!!!! :)

Reply
nella

Åhh ditt hår alltså, det ser så mjukt ut!! Kan du inte skriva vad du använder för hårprodukter? Jag menar allt från schampo till minsta lilla detalj? xo

Reply
Linnea

Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Reply
Natalia

Ohhh, what a lovely sunglasses. I want them!!! <3 What is the model of this sunglasses?
Greeting, Nat ;)))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*