• header

LEOPARD

KenzaZouiten_adidas_-2 KenzaZouiten_adidas_c-2 KenzaZouiten_adidas_-3 KenzaZouiten_adidas_st-1 KenzaZouiten_adidas_c-1 KenzaZouiten_adidas_-1

Backpack Adidas // old jeans and sweater from River Island // Adidas superstars from Sneakersnstuff // sunglasses from Zara // trenchcoat from Ginatricot

En vardagslook från häromdagen! Kom tillbaka till kontoret för en stund sedan efter ett jobbigt träningspass. Det var sååå tungt, måste vara för att jag varit sjuk ett bra tag nu. Skönt att boxas lite iallafall, tycker det är så jäkla kul.

Förresten, vad fan är det som händer?!??! Ett till plan som kraschat. Orkar inte… Jag som på flyget hem från Österrike ÄNTLIGEN kunde slappna av och känna att flygrädslan började avta lite. För första gången på länge satt jag INTE och hade dödsångest varje sekund. Och så nu det här. Får megaångest för har massvis med flygningar inbokade i april och maj (en hel del jobbresor). I maj kommer jag t.ex. flyga fyra olika plan FYRA DAGAR I RAD. Ja men gissa hur jag sitter och tänker att sannolikheten att något händer kommer öka då………

(Jag tror jag fortfarande var chockad när jag skrev detta inlägg. GIVETVIS tänker jag även på familj och vänner till de som omkom i olyckan. Det är det enda jag tänkt på och pratat om idag. Det är så hemskt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Lika hemskt som när man läser om andra olyckor och krig runt om i världen. Fruktansvärt och svårt att förstå. All styrka till dem.)

// An everyday look from the other day! I got back to the office a while ago after a tough workout. Seriously it was sooo hard, I think it’s because I’ve been sick for a while now. It was nice to do some boxing though, I think it’s so damn fun.

Btw, what the hell is going on?!??!! Another plane crash. I can’t handle this.. On the flight home from Austria I could FINALLY relax and I felt that my fear of flying got smaller. For the first time in a long time I did NOT have death anxiety every single second. And now this. I’m so anxious now cause I’ve got lots of flights booked in April and May (lots of work trips). For example in May I will be on four different flights FOUR DAYS IN A ROW. Well guess how I’m sitting here thinking that the chance of something happening just got waaay bigger….

(I think I was still shocked when I wrote this post. OF COURSE I also think about family and friends of the victims. That’s the only thing I’ve been talking about today. It’s so sad, I don’t even know what to say. Just as awful as when you read about other accidents and war out in the world. It’s horrible and hard to understand. All strenght to them.)

73 Comments

Katrine

For et dødsfint antrekk! Elsker fargene og spesielt sekken!

Huff, noe så grusomt.. Skjønner at du får mer flyskrekk når du leser det..

Reply
fanny

Alltså… gillar dig jättemycket och tycker du verkar vara väldigt vettig. Fattar att ditt jobb kräver att du flyger och så, men har du reflekterat alls över den miljöpåverkan det medför att du flyger fyra gånger, fyra dagar i rad? Flygning släpper ut lika mycket koldioxid som att alla som flyger planet, istället skulle sitta i varsin bil och köra samma sträcka. Är alla flygturer du gör verkligen nödvändiga, skulle du kunna skippa några av dem?

Reply
E

Wow, i like this style so much!
BTW You were the person i was also thinking about, when i heard about the plane crash… that the fear could go so much bigger. But no worries, these accidents are still very rare! I actually like flying so much, looking to the clouds and just dreaming… i hope that you could have the same calmness one day up in the air… :)

Reply
Teodora

love the pink laces on the sneakers! and the colours of the outfit are dreamy
Don’t fear flights because accidents can happen anytime. It’s useless to fear death as we have no control on when it happens.

Reply
anna

Var på väg att skriva en kommentar igår om att du lät väldigt självcentrerad, liksom 150 liv slocknade och anhöriga i en sorg man inte ens kan föreställa sig men “stackars mig”. Fattar dock att det inte var så du menade. får också panikkänslor bara av tanken på att sätta mig i ett flygplan efter alla flygolyckor det senaste året.

Reply
Amy - Toothbrush Travels

It’s devastating and one crash is still one crash too many, but even though it seems like they’re happening more often – the amount of planes that crash compared to the ones that arrive safely is still very small so don’t be too afraid. Feel such sorrow for their families :( x

Reply
Sn.

Jag förstår att det kanske var din första tanke, din ångest och rädsla som tog överhand när du skrev det här och om din egen flygrädsla. Men oj, det lät otroligt osympatiskt. Det kanske mest var en reflex att skriva om för att själv få ventilera genom bloggen, inte vet jag. Your blog, your life i guess men jag vet inte, 150 personer har just mist sina liv. Alla tankar går till dem och deras familjer och vänner. <3 Heja dig annars Kenza!

Reply
Anna

Förstår dig fullständigt ang flygrädslan. Snart 20 år sedan jag flög och kommer nog aldrig utsätta mig för det igen.

Antingen får du gå i KBT eller ställa in dig på att enbart modella i Europa så du tex kan åka tåg istället.

Reply
marie

good that you mentioned the familys in the end :)
can’t believe that this happend so close..
all we can do now is to pray for the familys. :(

Reply
Emmy

Blir riktigt besviken när jag läser detta. Det är ett väldigt egoistiskt inlägg. Jag förstår att du kanske inte tänkte när du skrev det (imed till tillägg längre ner) men har man miljoner med läsare har man faktiskt ett visst ansvar att tänka igenom sina inlägg och FRAMFÖRALLT tänka på andra människor än sig själv. 150 människor har dött och du tycker synd om dig själv som ska flyga massor. Brukar inte kommentera men var faktiskt tvungen att skriva nu.

Reply
Ilse

Hi kenza <3 love your outfit!!! I went searching for the jacket, but they online have it in size M or larger, and normally i'm a size XS/S. Wich size do you have? Kisses Ilse from the Netherlands.

Reply
Khadija

I hope one day you will be able to get over your fear. I, for example, am not afraid of flying. But these kind of accidents make me worried. My thoughts and prayers go out to the family and friends of the victims. But you know what shocked me? I’ve read in the news that the copilot crashed the plane on purpose. I hope it’s not true, because if it is, I would get a fear from flying …

Anyway, about the post now. I absolutely LOVE your style :) inspiration all over the place <3

Reply
Frida

Gå in på den här sajten: http://www.flightradar24.com/ så får du se hur många plan som är uppe i luften just NU. Detta ger lite perspektiv på hur sällan flygolyckor faktiskt sker. Jag själv är väldigt flygrädd så den sidan hjälpte mig iallafall litegrann :)

Reply
samm

Hej, jag är verkligen ute efter den trenchcoaten du har på dig på bilden, kommer du möjligtvis ihåg vad den heter? Jag ser att den är från gina, men om du minns namnet på den så skulle den underlätta så mycket, jätte tacksam ifall du svarar mig vill verkligen ha den men svår att hitta.. Ha det fint

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32