• header

LEOPARD

KenzaZouiten_adidas_-2 KenzaZouiten_adidas_c-2 KenzaZouiten_adidas_-3 KenzaZouiten_adidas_st-1 KenzaZouiten_adidas_c-1 KenzaZouiten_adidas_-1

Backpack Adidas // old jeans and sweater from River Island // Adidas superstars from Sneakersnstuff // sunglasses from Zara // trenchcoat from Ginatricot

En vardagslook från häromdagen! Kom tillbaka till kontoret för en stund sedan efter ett jobbigt träningspass. Det var sååå tungt, måste vara för att jag varit sjuk ett bra tag nu. Skönt att boxas lite iallafall, tycker det är så jäkla kul.

Förresten, vad fan är det som händer?!??! Ett till plan som kraschat. Orkar inte… Jag som på flyget hem från Österrike ÄNTLIGEN kunde slappna av och känna att flygrädslan började avta lite. För första gången på länge satt jag INTE och hade dödsångest varje sekund. Och så nu det här. Får megaångest för har massvis med flygningar inbokade i april och maj (en hel del jobbresor). I maj kommer jag t.ex. flyga fyra olika plan FYRA DAGAR I RAD. Ja men gissa hur jag sitter och tänker att sannolikheten att något händer kommer öka då………

(Jag tror jag fortfarande var chockad när jag skrev detta inlägg. GIVETVIS tänker jag även på familj och vänner till de som omkom i olyckan. Det är det enda jag tänkt på och pratat om idag. Det är så hemskt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Lika hemskt som när man läser om andra olyckor och krig runt om i världen. Fruktansvärt och svårt att förstå. All styrka till dem.)

// An everyday look from the other day! I got back to the office a while ago after a tough workout. Seriously it was sooo hard, I think it’s because I’ve been sick for a while now. It was nice to do some boxing though, I think it’s so damn fun.

Btw, what the hell is going on?!??!! Another plane crash. I can’t handle this.. On the flight home from Austria I could FINALLY relax and I felt that my fear of flying got smaller. For the first time in a long time I did NOT have death anxiety every single second. And now this. I’m so anxious now cause I’ve got lots of flights booked in April and May (lots of work trips). For example in May I will be on four different flights FOUR DAYS IN A ROW. Well guess how I’m sitting here thinking that the chance of something happening just got waaay bigger….

(I think I was still shocked when I wrote this post. OF COURSE I also think about family and friends of the victims. That’s the only thing I’ve been talking about today. It’s so sad, I don’t even know what to say. Just as awful as when you read about other accidents and war out in the world. It’s horrible and hard to understand. All strenght to them.)

73 Comments

Mette

Åh Kenza, hur kan du tänka så när så många människor dött?.. Får dig att framstå ganska självisk. Du som alltid annars verkar så förnuftig :)

Reply
ladg

Kenza… honey.. calm down :* everything will be ok, your worries are the same like you would worry about your car journeys or just don’t know… hmmm everything! … I am confident that there is little to worry about, kisses.

Reply
Matilda

Jag har också blivit lite flygrädd på sistone med tanke på alla flygkrascher och känner exakt samma som dig. Ett flyg i Europa, i FRANKRIKE?! Det gör mig väldigt orolig. Ska flyga till Kina senare i år = massa olika flyg…. Kram till dig :(

Reply
Irie

its crazy.. but when I saw the news in the tv I thought about you and your fear of flying. :(

Reply
Hedvig

Jättesnygg outfit!

Har aldrig någonsin kritiserat dig för någonting, du är guld i mina ögon. Men jag tycker att du utrycker dig fel och näst intill egoistisk om olyckan. 150 personer har mist livet, och anhöriga har mist sin familj/vänner och du skriver att det är så synd om dig som har så många flyg inbokade. Det är inte synd om dig. Du lever faktiskt!

Sorry men behövde få ur mig det.

Reply
Enya

I really love you but why are you expressing yourself so, so egotistical?!?! Instead of writing that your thoughts go out in people in MY country (a whole class of young pupils for example died, a good friend of my father and many, many more people from other nationalities) you keep talking about YOURSELF! I understand that your fear soooo big and I am sorry for this but can you not AT LEAST send some condolence and for once not only think about yourself, and all the flights you always have booked to so many places people would dream of seeing? Why don’t you go and tell the people who lost their family members that YOU CAN’T HANDLE what just happened?

Kenzas answer: I’ve been thinking about them and praying for them all day. I actually haven’t been talking about anything else than the victims and their families today. When I wrote this post I was just so scared that I didn’t think of that I should write anything about the victims. I guess it’s just so hard to imagine that these were actually real human beings, I try to not think of it because it makes me even more terrified.

My thoughts goes out to your father and all the other people who lost their friends and family. <3

Reply
Bella

i know…it is SO sad. it was a flight from barcelona to germany…you would think that when you fly such a short route with a german air plane there shouldnt happen anything. its so tragic. i will never ever fly again. i am SO panicked now.

Reply
Daniella

Gud så snyggt :D
Förstår att du är rädd, jag är också rädd trots att jag inte ska flyga någonstans just nu. Usch och fy. Försök att inte tänka så mycket på det bara :)

Reply
lisa

Vad använder du för BH till tröjor/klänningar med djup rygg? Är desperat efter en!

Reply
Vendela

Nu kanske jag kommer med ett superuppenbart tips men jag säger det ändå: har du funderat över KBT- terapi angående flygrädslan? Eftersom det ingår i ditt jobb och blir en hel del så vore det kanske underlättande att få “verktyg” för att hantera rädslan, även om den kanske inte försvinner. Hoppas det blir bättre vilket som, ångest o rädsla är piss och tar så mycket energi… Kram på dej!

Reply
hanan

Kanske ska tänka på de människor som har dött istället för att bara böla över din egen flygrädsla, lät sjukt egoistiskt…..

Reply
Sonja

Fint att du kommenterar din flygrädsla (igen..) utan att visa minsta empati över att något så hemskt har skett (vilket jag antar att du känner)

Reply
Pinch of+Black

Love how cute and colorful your outfit is.
On another note, you don’t have to think like this, if something it’s meant to happen, it will happen and if not, it won’t. Relax and enjoy the view while flying and keep a positive thinking!!

Lost of love, An
http://pinchblack.blogspot.ro

Reply
matilda ♡

Men åhh så himla snygg outfit!! älskar verkligen ryggsäcken! :)
Jag håller med dig att det är lite skrämmande att ännu ett flygplan kraschat.. men när jag ska flyga tänker jag hur många människor som flyger varje dag och att det är sån himla liten risk att just mitt plan ska krascha. Jag läste någonstans att det var större risk att något skulle hända om man bara satt hemma än om man satt på ett plan, så det känns lite bättre!

Reply
mfashionfreak

don’t worry! that is all normal, life is like that, unfortunately, but you do know that accidents can happen anytime, anywhere – but that can not and should not stop us from living and doing things :)) btw you look awesome, i love that trenchcoat!

mfashionfreak♥blog
GIVEAWAY

Reply
lollo

Älskade vackra varelse!
Du är så nära perfekt en människa kan vara på alla sätt, jag älskar dig så enormt!
MEN detta inlägg gjorde mig lite fundersam. ..
Här har ett plan på 150 individer kraschat och alla har omkommit….visst att du relaterar till din egen flygrädsla, men kunde du inte skrivit ett par rader om att du på något sätt sympatiserar med alla vänner och folk som förlorat anhöriga, eller att du på något annat sätt lägger till något sympatiskt än bara skriva om dina tankar

Reply
lollo

För detta som hänt är ju verkligheten och på riktigt och allvarligt hemskt….
Mycket värre än dina rädslor och fobier och fantasier ! Du är för övrigt fantastisk människa som alla tjejer önskar de var, som svärdotter som alla mödrar önskar de fick som en syster som en vän som flickvän fru mamma till ens barn…osv ja du fattar du passar in i allas hjärtan!
Ps.du bryr ju dig säkert inte ens om min kommentar och läser den nog inte ens, men jag ville bara skicka iväg den ändå!
Forsätt vara så oslagbar!

Reply
Safiya

Dear kenza,you should recomand that your thoughts are going out to the beloved once from the Plane crash,you have a lot of German and Spain readers,you just explaned about YOUR situation

Reply
Sandra

åååh dom solglasögonen<333333 hahah, jag hittar inte dom på zaras hemsida? :(

Reply
Lina

Sååå snyggt!

Kika gärna in på min blogg där jag lagt upp resultat vid ögonbrynextensions :) Lite likt fransförlängning!

Reply
An

Air transport is the safest one on the earth.
Just imagine… how many people are being transported every single hour On the whole planet, and there are yet only few airplane crushes during the year… Sometimes it must happen. Ground transportation is way much worse. So happy flying <3

Reply
Andromeda18_

News like this can be pretty scary, and I feel really sorry for the families of the victims and for the victims themselves who probably had to endure 8 minutes of hell as the plane descended before crashing. However, you need to look at this from a different perspective. We’ve been hearing about a lot of airplane crashes lately, but did you know that air travel is now safer than ever? You hear about them more but there are actually less crashes now.
You should really read this news about it: http://www.bbc.com/news/business-31133246

Reply
Marie

Ca 150 människor dog och du orkar inte..för att du får dödsångest? Väldigt underligt att nämna en katastrof som denna bara för att förklara hur jobbigt du känner för att flyga, inget om hur hemskt ser måste vara för familjemedlemmarna som aldrig kommer träffa de som dog i krashen.

Reply
EL

Ni som aldrig har haft panikattacker, klaustrofobier mm ska inte snacka ett skit! Det är inte så att hon skiter i de. Men det är hennes kropps sätt och reaktion när man går in i den här panik/ fobi förbannelsen! Man kan inte kontrollera sin kropp eller sin tankar. Man vill få ut allt man just tänker på.
Ni kommer självklart inte fatta ni som aldrig haft det. Och önskar ingen att få det! Man mår jävligt dåligt. Psykisk och fysiskt. Man kan även få en deprission när det har gått för långt.

Ha det gött folks

Reply
Katrine

For et dødsfint antrekk! Elsker fargene og spesielt sekken!

Huff, noe så grusomt.. Skjønner at du får mer flyskrekk når du leser det..

Reply
fanny

Alltså… gillar dig jättemycket och tycker du verkar vara väldigt vettig. Fattar att ditt jobb kräver att du flyger och så, men har du reflekterat alls över den miljöpåverkan det medför att du flyger fyra gånger, fyra dagar i rad? Flygning släpper ut lika mycket koldioxid som att alla som flyger planet, istället skulle sitta i varsin bil och köra samma sträcka. Är alla flygturer du gör verkligen nödvändiga, skulle du kunna skippa några av dem?

Reply
E

Wow, i like this style so much!
BTW You were the person i was also thinking about, when i heard about the plane crash… that the fear could go so much bigger. But no worries, these accidents are still very rare! I actually like flying so much, looking to the clouds and just dreaming… i hope that you could have the same calmness one day up in the air… :)

Reply
Teodora

love the pink laces on the sneakers! and the colours of the outfit are dreamy
Don’t fear flights because accidents can happen anytime. It’s useless to fear death as we have no control on when it happens.

Reply
anna

Var på väg att skriva en kommentar igår om att du lät väldigt självcentrerad, liksom 150 liv slocknade och anhöriga i en sorg man inte ens kan föreställa sig men “stackars mig”. Fattar dock att det inte var så du menade. får också panikkänslor bara av tanken på att sätta mig i ett flygplan efter alla flygolyckor det senaste året.

Reply
Amy - Toothbrush Travels

It’s devastating and one crash is still one crash too many, but even though it seems like they’re happening more often – the amount of planes that crash compared to the ones that arrive safely is still very small so don’t be too afraid. Feel such sorrow for their families :( x

Reply
Sn.

Jag förstår att det kanske var din första tanke, din ångest och rädsla som tog överhand när du skrev det här och om din egen flygrädsla. Men oj, det lät otroligt osympatiskt. Det kanske mest var en reflex att skriva om för att själv få ventilera genom bloggen, inte vet jag. Your blog, your life i guess men jag vet inte, 150 personer har just mist sina liv. Alla tankar går till dem och deras familjer och vänner. <3 Heja dig annars Kenza!

Reply
Anna

Förstår dig fullständigt ang flygrädslan. Snart 20 år sedan jag flög och kommer nog aldrig utsätta mig för det igen.

Antingen får du gå i KBT eller ställa in dig på att enbart modella i Europa så du tex kan åka tåg istället.

Reply
marie

good that you mentioned the familys in the end :)
can’t believe that this happend so close..
all we can do now is to pray for the familys. :(

Reply
Emmy

Blir riktigt besviken när jag läser detta. Det är ett väldigt egoistiskt inlägg. Jag förstår att du kanske inte tänkte när du skrev det (imed till tillägg längre ner) men har man miljoner med läsare har man faktiskt ett visst ansvar att tänka igenom sina inlägg och FRAMFÖRALLT tänka på andra människor än sig själv. 150 människor har dött och du tycker synd om dig själv som ska flyga massor. Brukar inte kommentera men var faktiskt tvungen att skriva nu.

Reply
Ilse

Hi kenza <3 love your outfit!!! I went searching for the jacket, but they online have it in size M or larger, and normally i'm a size XS/S. Wich size do you have? Kisses Ilse from the Netherlands.

Reply
Khadija

I hope one day you will be able to get over your fear. I, for example, am not afraid of flying. But these kind of accidents make me worried. My thoughts and prayers go out to the family and friends of the victims. But you know what shocked me? I’ve read in the news that the copilot crashed the plane on purpose. I hope it’s not true, because if it is, I would get a fear from flying …

Anyway, about the post now. I absolutely LOVE your style :) inspiration all over the place <3

Reply
Frida

Gå in på den här sajten: http://www.flightradar24.com/ så får du se hur många plan som är uppe i luften just NU. Detta ger lite perspektiv på hur sällan flygolyckor faktiskt sker. Jag själv är väldigt flygrädd så den sidan hjälpte mig iallafall litegrann :)

Reply
samm

Hej, jag är verkligen ute efter den trenchcoaten du har på dig på bilden, kommer du möjligtvis ihåg vad den heter? Jag ser att den är från gina, men om du minns namnet på den så skulle den underlätta så mycket, jätte tacksam ifall du svarar mig vill verkligen ha den men svår att hitta.. Ha det fint

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*