• header

MORNING

KenzaZouiten_morning-1-2

A good old fashioned webcam photo ;P

God morgon! Titta vad spraytan kan göra. Varken solpuder eller concealer behövs, har bara mascara och bryn idag! Och min favoritprimer från Dior som ger härligt glow. Ser dock ut som ögonskugga också men det är nog skugga från fransarna. Älskar iallafall att känna mig brun och fräsch. :-)

Har varit lite seg här på morgonen men nu ska jag iväg och fota lite med Madde innan jag ska till kontoret och jobba. Puss, ha en fin dag! ♥

// Good morning! Look what a spraytan can do. No bronzing powder or concealer needed, I just have mascara and brows on today! And my favorite primer from Dior which gives this lovely glow. It looks like I’ve got eyeshadow as well but I think it’s the shadow from the lashes. Anyways, I love feeling tanned and fresh! :-)

I’ve been a bit slow this morning but now I’m gonna go and take some photos with Madde before I go to the office. Have a beautiful day everyone! ♥

49 Comments

Vibeke

Så herlig med litt farge på kroppen etter en lang vinter :) Hvor ofte tar du spraytan, hva heter den og hvor lenge varer fargen? smitter den fort av?
Ha en fin dag :)

Reply
Vibeke

Så herlig å føle seg litt brun og fresh etter en lang vinter :) Hvor lenge varer spraytan, hva heter den og hvor ofte tar du det? Forsvinner fargen fort :)? Ha en fin dag :)

Reply
victoria

Kan du göra en tutorial med hur du gör dina bryn? Vilka produkter använder du?

Reply
Sofie

Är så nyfiken på en spraytan, men hur bra sitter det egentligen? Jag tränar mycket och då svettas jag massor, blir det fläckigt då?

Reply
SQ

it’s kinda cool seeing some webcam photos from you from time to time; it gives your blog a sense of ‘real life’ and reminds me of your earlier days of blogging.
keep it real ;) xoxo

Reply
luisa

Good morning kenza :) You looks soooo beautyful <3
I know you have stress, but Posting you look at your favorite beauty products in care and make up? I believe that interests many here. And your eyebrow routine!!!! :) Love u :-*

Reply
Johanna

Kan du inte göra ett sminkinlägg där
du fotar alla produkter du brukar använda, + skriva namnen på dom? Du sminkar dig så naturligt och fint!

Reply
Nicole

Hej Kenza! Jag tycker att du verkar vara en väldigt ödmjuk person och det är en av de stora anledningarna till att jag läser din blogg. Men jag reagerar ändå på att det blir mycket prat om att vara brun hela tiden. Jag förstår ju att just DU vill vara det och att DU tycker att det är snyggt och fräscht på DIG, men det finns många som inte har just din hudtyp och som varken passar i att vara bruna eller ens kan bli bruna.

Jag är till exempel väldigt ljus. Brunt hår, bruna ögon och ljus hy med lite solfräknar. Jag har aldrig varit riktigt brun och jag minns att jag tyckte att det var jättejobbigt när jag var liten (då snackar vi så liten som 8-10 år och uppåt). Det blev dessutom som en ond cirkel: eftersom att jag var så ljus ville jag inte visa upp min “bleka” kropp och faktiskt vistas ute i solen, vilket eventuellt kunde göra mig brunare. Då blev det istället några turer till solarium, som 16-åring. Nu när jag är 22 år tycker jag att det är fantastiskt fint att vara ljus. (Inget illa mot de som har solbrun hud, alla hudfärger är ju fina).

Jag tror dock att det finns många andra tjejer, oavsett ålder, som kanske fortfarande ser den där bruna brännan som ett skönhetsideal. Och istället för att bry sig om sin hälsa eller omfamna sin egna hudfärg, så kanske de lägger sig under ett skadligt solarium eller vistas för mycket ute i solen. Jag vet ju nu att du gör reklam för spraytan, som ju är ofarligt. Men, för de som inte har en naturligt brun ton kanske det är bättre att lyfta fram att alla hudfärger är fina. Man behöver inte lägga tid och pengar på en spraytan för att vara fin.

Tycker att det är jättebra att du visar upp ett bättre alternativ än sol och solarium för alla de som faktiskt bryr sig om “brännan” och jag förstår att när du skriver så menar du att just DU känner dig snygg och fräsch med brun hy. Men kanske att du kunde lyfta fram den andra sidan också… Att de som inte är bruna kan känna sig snygga och fräscha också!

Reply
Netti

Vad härligt att slippa sminka ansiktet för då känner man sig mycket fräschare när man vet att huden får andas :-D

Reply
Veronica (lowgrenvera)

Hur ter sig en soltan när man är aktiv med träning och så, jag funderar på att man svettas och kläder gnuggas mot huden. Försvinner soltan av det? Ha en bra vecka :)
Veronica

Reply
BELLIFIT

Hej,

vill tipsa om en tävling jag har på min blogg just nu i samarbete med NIKE där du har chansen att vinna ett par NIKE FREE iD som du själv får designa:)

Gå in på bloggen och var med i tävlingen:)

KRAM BELLS!

Reply
louise

Hej!
Vad har du för storlek på din white ruched bikini från river island? :)

Reply
Natalie

Hej Kenza hade du inte kunnat fota din lägenhet hur den ser ut nu och din inredning? Kram :)

Reply
Natalie

Hej Kenza hade du inte kunnat lägga upp bilder på hur din lägenhet ser ut och hur du inrett den nu? Kram

Reply
Therese

Vad har du för hudvårdsrutin när det gäller produkter och dylikt? Din hy är alltid så himla fin!!

Reply
Sara

Din “solbränna” är jättesnygg! Har förstått att det finns flera olika nyanser som man kan spraya, vilken använder du? Hur gör du för att få resultatet så jämnt, jag gjorde det en gång och tyckte jag såg ut som en fläckig pannkaka efter bara en dag eller två :P

Reply
nicki

Skitsnygg! Vad mer exakt heter primern du använder? De har ju några olika.. Letat efter en bra:)

Reply
Hanna

Sluta hjälpa till att hålla en solbränd hy som ideal för något snyggt. Hudcancer ökar mer och mer för varje år, och ja, man kan använda spraytan för att inte utsätta sig för uv-strålning, men i grund och botten bibehåller det bara ett ideal om att folk måste vara bruna för att vara snygga. Värdelöst och helt onödigt. Hylla en blekare kropp istället. Malignt melanom är JÄTTETRÅKIGT.

Reply
Claire

Hey Kenza! You look lovely as always :)
What do you do to make your brows such a good shape and colour?
Thankyou :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*