• header

BTS IVYREVEL SUMMER SHOOT

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-20KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-17

Our amazing make up artist Maria Mroxx in action!

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-11 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-16 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_c-2 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_st-8

Gorgeous shoes from JustFab

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_st-5

Our stunning model Nadia!

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_c-1

And our other super hot model Fernanda :-)

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-9 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-10 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-15 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-1 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-14 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-7

Our swimsuit is freaking HOTTTT!

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-4 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-5

So focused haha..

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_stt-1

My friend and stylist Sania ♥

KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-3 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-2 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-19 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot-12 KenzaZouiten_IvyRevel_Summershoot_st-1

Striking a pose ;P

Ett gäng bilder från vår plåtning i lördags! Då plåtade vi mest shopbilder och på söndagen plåtade vi image med ena modellen (Nadia). Såååå kul!!! Älskar sommarkläderna, mycket print och färg! Och så badkläder också. Så fina. :-))

Sommarkläderna börjar droppa in redan nästa vecka. Jag säger till!

// A bunch of photos from our shoot on Saturday! We shot mostly the lookbook photos for the shop and on Sunday we shot image with one of the models (Nadia). Sooo much fun!!! I love our summer clothes, a lot of print and color! And swimsuits/bikinis as well. So pretty. :-))

The summer clothes will start dropping in next week. I’ll let you know!

43 Comments

Molly Jansson

Alltså du är så jävulskt cool. Det kanske låter sarkastiskt sagt men jag menar det verkligen. Vet inte vad jag mer kan säga men du är så driven och nere på jorden fastän du skulle kunna sväva bland molnen. Jag ser upp till sig! Feta, långa kramar!

Reply
Dixi Wonderland

Alltså Kenza fyfan va grym du är! Förstår du själv hur långt du kommit i livet redan fast du är så ung? Tänk vilka framgångar du kommer ha om bara 5-10 år! Blir så otroligt glad av att se hur bra det går för dig och jag ser SÅ MÅNGA GODBITAR som jag kommer beställa hem! Är otroligt nöjd med de plaggen som jag redan har från IvyRevel och längtar tills jag kan utöka med en massa mer. Tycker det är så himla kul när du ger oss “en dag på jobbet” inlägg. Massa kramar!

Reply
Lizzy

Skulle vara roligt att se mer mångfald när du använder dig av modeller. Hoppas snart att vi får se en mörkhyad vacker tjej =) känns som att i alla klädkampanjer så lyser mångfalden med sin frånvaro, synd tycker jag då vi är många olika människor som lever på denna planet <3

Reply
Shelly

Waauw, the items are really pretty cant wait to see if im gonna buy something.
And you are so pretty.
Love, x

Reply
Carolina

you are perfect !!! I have a question- Which meaning have your tattoo on your wirst ? (i dont mean birds )?

Thx:) K.

Reply
Elli

Coola kläder! Jag tycker dock att det vore kul att se lite olika kroppsformer på modellerna, så att man kan få en bild av hur de skulle sitta på någon som inte är lång och smal. Jag har svårt att se vad jag skulle våga lägga ner pengar på att köpa eftersom jag inte kan få en bild av hur det skulle bli på min kropp. :)

Reply
Katja

Can’t wait to see what you guys created and to buy something again! <3

Love the clothes and how Kenza you are all the time next to it and takin care that everything is okay, really lovely to see all the parts of this :)

Reply
Ninni

Kul att få följa med bakom kulisserna :) Den vita toppen med svarta mönstret är hur snygg som helst!

Reply
Becka

Hej!
Så kul och inspirerande att se backstage bilder! Blir nyfiken och undrar om du anställt några av dina vänner till Ivy Revel projektet. Om jag hade starta något där det krävdes att man behövde personal så skulle det klia i fingrarna att anställa vänner :D

Reply
Emma

Hej Kenza! Jag undrar hur storlekarna är på tröjan (kingston sky) du har på dig? Vill köpa en men blev lite osäker.. Förövrigt, tack för en toppenbra blogg! Läser den flera gånger om dagen :)

Reply
Maria

Hej Kenza, längst ner i högerhörna på skobilden så är det ett par beiga sandaletter som bara ser tån av vart kommer dessa ifrån? Letar mig tokig efter liknande skor, vet att Zara hade ett ar för flera år sedan. Med vänlig hälsning, Maria

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*